Kabelka od Lubive

4. mar 2024

Ahojte, rozmýšľam nad touto kabelkou MONA od Lubive. Nemáte ju niektorá? Ako ste spokojná? Nie je moc mala? Čo sa vám do nej zmestí? Viem,že sú tam rozmery,ale pre predstavu. Z tých malých je rozmerovo najväčšia. Prípadne máte nejakú inú kabelku od nich? Ako ste spokojné?

evelina86
4. mar 2024

Mám dve kabelky od Lubive a som veľmi spokojná. Pomer cena kvalita super. Jednoduchý pekný dizajn, nadčasové. V kabelke do roboty nosievam väčšiu peňaženku, mobil, klúče a par drobností.

autor
4. mar 2024

@evelina86 a máš takýto menší typ alebo aj väčší?

titla
4. mar 2024

Mam od nich kabelku, ale inu, z tych vacsich a som velmi spokojna. Kvalitna koza, krasne spracovanie, pekny dizaj. Urcite si od nich este nejaky model kupim.

titla
4. mar 2024
nikpa
4. mar 2024

Pre mňa osobne je táto jedna z tých väčších ale ja mám rada malé kabelky. Práve v sobotu som išla okolo predajne a nakukala som do vykladu, mne sa zdá táto dosť veľká na bežný deň. Podľa mňa okrem peňaženky, kľúčov, mobilu, malovatiek... tam nahádžeš aj kadečo iné. Inak kabelky od nich sú krásne, na živo ešte krajšie ako takto z foto, kvalitné spracovanie, vidno ze to nie je kabelka niekde z pásu robená. Určite stoja za tie peniaze. No a keď sa ti aj nebude páčiť, vždy ju môžeš vrátiť keď budeš objednávať cez net.

autor
4. mar 2024

@nikpa no z tých malých kabeliek je táto najväčšia,keďže som tak vyberala,aby bolo čo najväčšia. A ty máš nejakú od nich? Ja práveže väčšinou nosím veľké a pol domácnosti do sebou. Ale taký základ veľká peňaženka,mobil,kľúče,vreckovky,nabíjačka a dáždnik neviem či by sa mi tam zmestil. A nie sú moc tvrdé tie kabelky?

autor
4. mar 2024

@titla veľká sa mi páči táto serena. A nie je ťažká tá tvoja kabelka?

autor
4. mar 2024

Baby a neviete, či budú aj nejaké zľavové kódy? Napr teraz bude deň žien,či nedávajú nejaké akcie...

nikpa
4. mar 2024

Ja mam odtiaľ takú mini ZOE a ešte ruksak. Koža sa časom prispôsobí a zmäkne ale asi aj záleží od kabelky, či nema volaku tvrdšiu výstuž, neviem, v tomto sa už nevyznám. Ale ta malá aj ruksak co mam sú príjemné na nosenie. No keď zvykneš nosiť v kabelke veľa vecí, išla by som na istotu a kúpila radšej väčšiu. Táto by sa ti mohla podľa opisu hodiť 🙂

autor
4. mar 2024

@nikpa no presne aj nad touto uvažujem,len v čiernej..

1ryba
4. mar 2024

Mám 2 a idem si kúpiť tretiu. Zľavy nemávajú. S kabelkami som spokojná.

autor
4. mar 2024

@1ryba ďakujem a ktoré konkrétne más?

1ryba
4. mar 2024

Vanda, Vivien a idem si kúpiť Matildu. Vlastne moje kabelky sú ruksaky, ktoré sa dajú nosiť aj ako kabelka.

titla
4. mar 2024

Nie, nie je tazka.

autor
4. mar 2024

@1ryba
@titla ďakujem žienky

alex666
4. mar 2024

Ja som si nedavno od nich prvykrat kupila kabelku. Je to kabelka RUTH. Som nadmieru spokojna, je kvalitne a pekne spracovana a uz na prvy pohlad vyzera ze to nie je len taka hocijaka. Cena bola tiez podla mna velmi priazniva. Urcite si od nich nieco kupim aj nabuduce.

autor
4. mar 2024

@alex666 prosím ta, čo sa ti do nej zmestí? Čo v nej nosis? Dakujem

alex666
4. mar 2024

Penazenka, mobil, slnecne okuliare a taky plastovy obal na dokumenty. A vreckovky a kluceeste. A este by sa tam cosi male voslo.
Inak na webe maju aj videa k tym kabelkam. Tam je pekne vidiet ako velka je realne tak kabelka.

adik64
4. mar 2024

Ja ich mam uz 5 🙈 Su krasne, kvalitne a som s nimi velmi spokojna. Konkretne mam Zaru, Matildu, Oliviu, Lilien a Claru. Prave ta Olivia je rozmerovo asi najblizsia tej tvojej, vojde mi tam vacsia penazenka, mobil, kluce, vreckovky, nakupna taska a mensia kozmeticka tasticka.

autor
4. mar 2024

@alex666
@adik64 ďakujem žienky,ste zlaté 💞

autor
4. mar 2024

@adik64 áno,nás pravdu,tá Olívia je podobná. Rozmýšľala som aj nad tou Cestou. Tá má vnútri len jeden maličký priečinok a to pútko v strede sa dá rozopnut?

miniatura14
4. mar 2024

Ja mám kabelku Romana, veľmi som spokojná, je krásna, viackrát mi ju ľudia pochválili. Určite kúpim aj ďalšie 😊

autor
5. mar 2024

@miniatura14 ďakujem ti, mne sa páčia malé kabelky, chcem si takú kúpiť a nenosíte konečne so sebou pol domácnosti.

vierkaaa85
5. mar 2024

Ja mam od Lubive Romana Black a je úžasná, všade mi ju chvália.

elief
5. mar 2024

Aj ja mám dve, veľká spokojnosť s nimi

autor
5. mar 2024

@vierkaaa85
@elief baby a to vám všetkým stačia malé kabelky? Neviem prečo ja nosím so sebou plní blbosti vo veľkej taške.musim to zmeniť 🤣🙈

autor
5. mar 2024

Všetky sú krásne. Už len asi podľa rozmerov vybrať tu najväčšiu z najmenších🤣

adik64
5. mar 2024

Vnútri je predelená na dve časti plus malé vrecúško na drobnosti, nie je tam zipsovacia časť.
Mne priestorovo najviac vyhovuje tá Zara, je o niečo väčšia a na vnútornej strane má ešte jedno malé vrecko, napr. na mobil, čipovú kartu a pod.

elief
5. mar 2024

Mne nestačí malá na bežný deň, jednu malú čiernu mám, nie celkom malinkú, a jednu strednú, tu nosím aj do práce, inak nosím väčšie kabelky

autor
5. mar 2024

@adik64
@elief ďakujem babulky za recenzie