Ahojte, baby! Aká kabelka by sa vám hodila k takýmto šatám na svadbu prosím? Ďakujem za rady! 🙂
Za mna su tieto saty uplne v pohode na svadbu. Ked sa doladia jemnymi sandalkami ci lodickami a kabelkou napr. v svetlobezovej farbe, tak to bude posobit elegantne. A su ovela vhodnejsie na svadbu ako dlhe roby s vystrihmi az po pupok, ci nekonecnym rozparkom, ktore sa hodia skor na vecer, ako na prave poludnie.
@gesture musíš ich mať? Vyzeráš v nich staršie,robia ťa staršou...skús prehodnotiť. Veď nemusíš mať nič nóbl,ale aspoň skús ísť do jednofarebnych. Neber to v zlom.To len môj názor.
@blancheporte neberiem v pohode! Cítila som sa v nich dobre 🙂
@blancheporte alebo svetlejšie farby aby rozjasnili tvár
Bola som behom 2 rokoch na 5tich svadbách..nosi sa úplne všetko..ja na tých šatách nevidím nič zlé aby si v nich nemohla ísť na svadbu
Tak ísť v nich môžeš ale podľa mňa sa ti nehodia. S takou postavou a mladým vekom si môžeš dovoliť kratšie s jednoduchším vzorom.
@blancheporte hľadala som aj jednofarebne - buď nemali moju veľkosť alebo mi nesadol strih. :( 3 dni som behala po obchodoch a toto bolo jedine čo mi sadlo a ako tak pozdávalo :(
@cacianka alebo....presne. Mne ten vzor a farba pôsobia staro.
@gesture ak sa v nich dobre cítiš a sú pohodlné,kľudne ich vezmi. Prajem príjemnú zábavu na svadbe.😀
Ďakujem za názory! Pekný deň Vám prajem baby!! 🙂))
@gesture tieto šaty sa na svadbu nehodia