Ahojte baby, máme naplánovanú svadbu, chceme sa zobrať iba s dvomi svedkami, žiadna hostina proste nič. Len na úrade ja, partner a 2 svedkovia. Potrebujem poradiť nejaké jednoduché šaty. Nechcem klasické svadobné, partner ide v oblekovych nohaviciach tmavo modrých a biela košeľa, bordová kravata a športové sako. Do akých šiat ísť? Mám 170cm a 90 kg. Ďakujem za rady.
@morusha fotenie budeme mať až koncom septembra pri mori na dovolenke aj s najbližšou rodinou a chceme zvoliť plážový štýl ale na úrad nechceme prísť plážovo 😀
A aky si typ postavy ( idealne fotka, minimalne popis)? Pri plus size je to velmi dolezite, aby si vedela zakryt nedostatky ( a kedze blede farby nemusia byt lichotive, o to viac by om si dala zalezat na strihu).
A tiez by som si dala pozor na material, idealne pevnejsi saten. Kvalitne stahovacie pradlo.
@belle_vie mám 46-48 veľkosť postava jablko a veru, treba mi zakryť brucho. Nechcem ani odhalené ramená
Tvoj partner by si mohol zladit aspon kravatu a nie modre nohavice a bordovu kravatu, tak by hadam nesiel obleceny ani na oslavu a nie este na svadbu, aj ked len o dvoch svedkoch.
Ani spoločné foto po obrade? Na dovolenke sa chcete fotiť v neformálnom oblečení?
@domkakvet hej modré nohavice a bordová kravatu som mu už vytkla 😀 verím že zvolí inú
@belle_vie tie sú krásne veru 😍
Skúsila by som biele letné šaty. Taký ten typ v ktorom môžeš ísť hocikam, či na oslavu, grilovačku alebo pláž. Tiež som nad podobnými rozmýšľala. Obyčajné bavlnené po kolená s čipkou
@morusha na dovolenke sa budeme fotiť aj formálne aj neformálne sestra je fotografka takže na to máme celý pobyt. Ale nie v bielom asi
@danniiee8 skúsim pozrieť. Úprimne mne najviac sedia tričkové šaty ale v teplakovine nemôžem ísť na svadbu to by vyzeralo zle veru 😀
A aký máš cenový strop, ktorý si ochotná investovať do šiat? Viem ti poslať link na salón, kde majú plus size šaty, ľahučké šifónové materiály, v ktorých vieš byť aj na obrade, ale znesieš ich aj pri mori.
Kamoška si teraz objednala s Bonprixu za par eur a pekne 🙂 skus pozriet tam maju sekciu svadobne šaty
Jednoduché spoločenské biele šaty alebo v odtieni ivory, champagne? Už len kvôli foto na pamiatku.