Je vhodné upozorniť osobu, ktorá má na sebe legíny?

5. okt 2024

Vcera som isla autom, sedela som na mieste spolujazdca. Po chodniku isla mlada rodina, zena, muz, dieta v kociku. Zena mala cierne leginy, postavu ani stihlu ani tucnu, taku priemernu. Ta baba mala kozenkovu bundu do pasa a normalne v tych leginach mala holu rit, co tak presvitali. Ja akoze nechapem, ten chlap to nevidel, ze jeho zena je na ulici takmer naha?
Ak sa taketo nieco stane na ulici, upozornite dotycnu? Isla som teraz v aute, ale ak by som isla peso, je vhodne upozornit ci nie?

mamamasama
5. okt 2024

Neboj sa. Ona o tom vie.

pinkmamba
5. okt 2024

určite je vhodné neriešiť

hiro
5. okt 2024

Fakt hrozné 😜

autor
5. okt 2024

@mamamasama myslite ze niekto si uziva behat po ulici s holou prdelou?

lakebabe
5. okt 2024

Neviem si predstaviť niekomu na ulici povedať ze ma priesvitné leginy. Je to jej vec nech chodí v com len chce. A určite to vie aj jej chlap

esteris
5. okt 2024

Však je to na tebe, ci upozornit alebo nie. Každý sme iný, v tom je ta pestrosť ľudstva 😀 mňa raz v Prahe na Vaclavaku capli po zadku. Niekto by to neurobil nikdy a niekto ano..no a tu som

earlgrey
5. okt 2024

Mne raz sestra kúpila legíny...vyzerali super, dosť hrubý materiál...ale keď som ich obliekla a pozrela som sa do zrkadla...áno, bežne keď beriem legíny, tak sa pozerám na zadok do zrkadla, prehnem sa...a keď som zbadala, že mi vidieť holú riť, tak som ich hneď zhodila dole..sestra sa nahnevala, že si "nevážim" nič...no ďakujem pekne...také ja na ulicu, do fitka nevezmem...😃
Takže tá žena o tom určite vedela, tak ako o tom vedel aj jej muž...no a ak to im nevadí, tak kto sme my, aby sme na to upozorňovali?...ale ak máš potrebu, upozorní, ale nečakaj poďakovanie...skôr naopak...

mamamasama
5. okt 2024

Ty si fakt mysliš, že zena, ktora si da kozenku a leginy nevie ako v nich vyzera? Upozornila by som, ak by sa za nou tahal toaletny papier, ale to, ze si dala priesvitne legíny(a vadilo by im to)by jej prinajmensom povedal jej muz.

autor
5. okt 2024

@mamamasama vies co, mne sa stalo nieco podobne. Kupila som si do posilky leginy a az v zrkadle pri urcitom svetle som si vsimla, ze presvitaju. Doma som si to nevsimla, ked som si ich skusala. Mne to teda prijemne nebolo, rychlo som odcvicila v zenskej casti posilky a nikdy viac som si ich neobliekla.
Cize som predpokladala, ze doma si to vsimnut nemusela. Neverim, ze niekto dobrovolne bude chodit po ulici s holou ritou.

wolf_
5. okt 2024

Konkrétne na toto by som neupozorňovala.. Ale inak ja tomu nerozumiem, mala som aj mám viacero legín a v žiadnom mi nie je vidieť holú prdel. A nie je to o tom, že by mi to bolo jedno. Kedže som to už xkrát čítala, videla na fotkách po nete a ja fakt nemám záujem behať s holým zadkom, tak si na to dávam fakt pozor. Popozerám v zrkadle, občas aj poprosím muža nech ma vonku natočí aj na prirodzenom svetle. Neviem, buď tie ženy kupujú nejaké pofidérne legíny alebo som ja slepá a možno aj mne je vidieť prdel len o tom neviem 😳🤷‍♀️

autor
5. okt 2024

@wolf_ ja osobne chodim v leginach len do posilky, ja tento kus odevu nenosim po ulici.
Ale asi si kupia male cislo, alebo nejake lacne nekvalitne, neviem.

mamamasama
5. okt 2024

Lenže ona nebola sama. Manžel by ju upozornil, ak by im to prekážalo. A rada na záver. A tu si dobre zapamätaj.
Upozorňuj človeka len na veci, ktoré môže zmeniť do 15 sekúnd. To znamená, toaletný papier, smietko vo vlasoch, špina v zuboch. Určite nie výber oblečenia, farbu vlasov, mapy pod pazuchami a podobne. Nemáš za čo

ahhola
5. okt 2024

Neviem si predstavit tu priesvitnost, ked ma pod tym gatky, tak tiez presvitaju? Tie leginy, to moze byt taka zaludnost, ze niekedy su cudnejsie plavky, ako leginy... Zenska sice v hnedych, ale spredu "tavina" ♦️a zozadu ritina...leginy v telovej farbe... To je smrt. Akoby to nasobilo celulitidu...

autor
5. okt 2024

@ahhola hej, mala tangace, cize cela rit jej bola vidno

jamimo
5. okt 2024

ale veď toto je bežný úkaz v uliciach 🤷‍♀️

autor
5. okt 2024

@jamimo ja to az tak casto nevidam. Skor zarezane predky a zadky, ale toto bola fakt ze hola rit

katka700
5. okt 2024

Keď si niekto oblečie leginy ako nohavice na aktivitu kde dlhší top/tunika neobmedzuje rozsah pohybu/nezachytava sa do kriakov veľmi dobre vie čo robí.
Tá pani si kombináciu tangá a priesvitné leginy nedala len tak.
Možno si zvyšuje ego ratanim koľko ľudí sa na ňu pozrelo a možno si takýmto spôsobom realizuje svoje exhibicionisticke sklony.

cukroska
5. okt 2024

No a čo...v prvom aj poslednom rade jej vec.

biba_18
5. okt 2024

@wolf_ ty ani nesranduj že by mi v športových leginach mohlo byť vidno prdel 😲 to som nikdy nekontrolovla… aaaaa…

jamimo
5. okt 2024

@autorka možno mala tangáče, akokeby ich ani nemala 🤭😄🤭

vanilkovazmrzka
6. okt 2024

Si zlata ze ti tak zalezi na tom, ako sa vo svojom obleceni alebo vyzleceni citia ini. Ale fakt to nie je tvoja starost… pousmej sa nad tym a vypusti z hlavy.

diewcatqoo
6. okt 2024

Ano, holy zadok pod leginami je hnus. Ale zaujimalo by ma, ako by si to dotycnej povedala. "Ehm, pani, presvitaju vam leginy a vsetci vam vidia zadnicu. Ste s tym v pohode?" Ja si neviem predstavit, ze by som niekoho takto zastavila a povedala mu nieco take. A to nemam problem upozornit cudzieho, ak ma napr. rozopnutu tasku, spinavy chrbat a pod.

ndrag
6. okt 2024

Prosim, urob to nabuduce a potom sem napis ako to dopadlo, hlavne ako zareaguje manzel dotycnej 😂. Srandujem, nieje to vhodne, fakt. Ale obdivujem zeny, co nosia leginy ako kazdodenny odev. Ja ich nosim len obcas mimo sportu na vychadzku a zrovna vtedy mam neprijemne skusenosti s uchylnymi kktmi, co ma prenasledovali 😠.A to mam malu rit a ziadne z tych legin neboli priesvitne.

maranta_leuconeura
6. okt 2024

Hole zadky, brucha, chrtby na kupalisku ti nevadia? 😀

evia13
6. okt 2024

Ja som raz upozornila slečnu, keď mala na sebe čiernu tylovú sukňu a vlastne všetko jej bolo vidno. Len tak akože nič v zlom som za ňou prišla a povedala som jej, že teda neviem, či to tatko má byť, ale pre istotu som sa rozhodla, že jej to poviem, že jej všetko vidno. A ona zhrozená, že sa ponáhľala z wc a tú spodničku si zabudla stiahnuť dole. Tak bola rada, že som jej povedala. Ja by som tú ženu presne v tomto štýle oslovila, lebo hoci je 100 ľudí, 100 chutí, ale stačí, že si to pozerala pri zlom svetle a jej manžel si možno radšej všíma zadky iných žien? 🤔

kiki68
6. okt 2024

No a? 😂

harrisson
6. okt 2024

Úplná normálka. Nerieš to

katka700
6. okt 2024

@biba_18 Pri určitom svetle z určitého uhla je veľa materiálov priesvitnych - tenšia tričkovina, muselin, biele látky, väčšina látok na letné šaty a blúzky. No ale zas kôli tomu nebudeme chodiť naobliekany v 3 hrubsich vrstvách ako v 19 tom storočí.

dorottka
6. okt 2024

Ja som raz upozornila pani, ktora mala asi po pouziti wecka zastrcenu polku ultra kratkej sukne do siloniek a bolo jej vidno tym padom gatky a neskutocne, aka bola neprijemna. Rychlo si to opravila a este na mna zrukla, ze presne, preto ma tie gatky boxerkove, pre pripad, ze sa jej sukna vyhrna. Chapem, ze jej to bolo trapne, ale nabuduce si asi odpustim. Takze fakt by ma zaujimalo, co by ti povedala tato pani 🙂

btus
6. okt 2024

ja som raz kolegyni, ktorá má asi 80 kg pri výške 163 cm povedala, že má priesvitné čierne legíny, že jej presvitajú nohavičky. Mne to bolo blbé, ako to bolo priesvitné. A jej reakcia: ja viem. Takže , neriešiť.