Je to fake či originál batoh?

martinaaaaaaaaaa
14. jún 2024

Ahojte baby😊Potrebujem poradit ci som kupila original alebo sa obabrala a kupila fejk😪😂Ak sa vyznate, tak mi prosim napiste😊Batoztek nie je kupovany ani z oficialnej stranky ani obchodu... Prikladam foto😊

viera27
14. jún 2024

Akoze pri Guess ti to moze byt fakt jedno,neries a zbytocne sa netrap. Pacil sa ti,chcela si ho,vybavene

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gribka1
14. jún 2024

Aspoň bola dobrá cena?

muchotrafka298
14. jún 2024

Mna by viac iritovalo to krive zhotovenie ako ci je to fejk alebo nie.

mclissa
14. jún 2024

Fejk na pohlad. Kolko si zan dala?

veronikaa1998
14. jún 2024

Fake

wintery
14. jún 2024

@martinaaaaaaaaaa neni aj nejaký špinavý vpredu pri zipse?

slovakboy
14. jún 2024

@martinaaaaaaaaaa to, že je to vyrobené v Číne ešte nemusí znamenať, že je to fake. Aj keď v Číne som videl aj Lamborghini fake. No bolo to na ňom vidno. Ak je to lacný fake tak je to atrapa a znáčke to ani nevadí. Ak je to ale kvalitný fake, tak to je už horšie. Napríklad Rolexy v Číne za 20€ boli atrapy, ktoré do týždňa prestali ísť. Pasca na turistov. Ale Rolexy za 200€ už boli na nerozoznanie od originálu a boli rovnako kvalitné. Tie sa nedali kúpiť na ulici ale v tajných bytoch. Rovnako aj kabelky. Kamarát si také kúpil a ma ich doteraz ako originály. Iný kamarat si ich kúpil 4ks a vzali mu ich na letisku nemeckii colníci. Ale v Číne sa dali kúpiť aj originály s certifikátom a za desaťtisíce Eur. To len tak aby si ľudia nemysleli že v Číne je všetko fake a šmejd. Je tam všetko. K nám na Slovensko sa vozí odpad, lebo to kupujeme. Ale Číňan by si tieto veci nikdy nekúpil a ani hodinky nie. Radšej bude nosiť niečo lacnejšie ako falošnú značku.

slovakboy
14. jún 2024

@martinaaaaaaaaaa problem je ten zips. To nebude originál.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
galinotchka
14. jún 2024

@martinaaaaaaaaaa Podľa mňa je to nevydarený fake. Už len to logo... A nechápem prečo, tu píšu, že sa nemáš trápiť pri Guess. Veď tie origo ruksaky nestoja 5€. Mňa by to tiež štvalo, že som sa nechala...

martul
14. jún 2024

@martinaaaaaaaaaa to aj slepý vidí, že to je odpad. Toto by som m si ani ako originál nekúpila, takéto trapošácke nápisy.

huginko
14. jún 2024

@martul trochu pokory by ti veru nezaškodilo...

martinaaaaaaaaaa
autor
14. jún 2024

@martinaaaaaaaaaa Dakujem vam baby vsetkym😊😊Ked som ho vytiahla z krabicky hned som vedela ze to origo nebude😊ano je aj spinavy vpredu trosku, aj to logo nakrivo, no prooooste cele zle😪😊chcete fakt vediet sumu? 20 eur za kus smejdu😂😂😂kludne sa zasmejte😂😂😂ale da sa vratit takze dufam ze sa mi tie peniazky vratia a pouzijem ich rozumnejsie👌Este raaaaz velmi pekne dakujem ze ste ma utvrdili v tom ze som kupila šmejd😊😪😂😂😂

chrobak7
14. jún 2024

@martul Silné reči .... chcel by som vidieť tvoje topánky.

muchotrafka298
15. jún 2024

@martinaaaaaaaaaa to si kupila v obchode? No amen tma. Na instaci je plno bab co Guess origos predavaju a dost lacno, napr. Brandbazarik.

mircalla
15. jún 2024

@martinaaaaaaaaaa Fejk jak vysity

martul
15. jún 2024

@chrobak7 a ja že sa bavíme o kabelke a ty vidíš topánky?!

martul
15. jún 2024

@huginko to, že nenosím fejkové kabelky znamená, že nemám pokoru? A kupovať fejky a podporovať čierny obchod je ok?
Značkovú mám len jednu, ale zato mám kabelky od slovenských výrobcov.

zuzika87
15. jún 2024

Fejk 100 %guess ma vnútro iné, nakrivo našité nápisy, určite to brat a peniažky použi radšej na nieco co nemusí byť značkové ale kvalitnejšie ako toto, mam doma 3 kabelky guess a ani jedna tak nevyzerá ale tie sú z kamennej predajne Guess

mircalla
15. jún 2024

Ale to si nemohla cakat, ze za 20 eur kupis original, ze? Pretoze originaly ani tu na MK za 20 nepredavaju, jedine uplne znicene

mircalla
15. jún 2024

@galinotchka Tiez nechapem komenty, ze netrap sa. Toto je navyse velmi nepodareny fake.

mircalla
15. jún 2024

@huginko Pokory? To mas nejake pomylene, ze? Podporovat cierny obchod je pokora? Podla mna je to hnus a parazitovanie na znacke este vacsi.
Tiez si radsej kupim neznackovu kabelku ako fejk, co mam znackove su vsetko z druhej ruky, ale su to originaly. Uz len z principu fejky nekupujem

muchotrafka298
15. jún 2024

@mircalla u mna je to tak isto, nekupujem si ziadne fejky, kupim si radsej "neznackovu" peknu kozenu kabelku miesto fejku. Nebudem podporovat smelinu a cierny trh.

laurita285
15. jún 2024

TO sa fejkujú aj tieto lacné pseudo značky? A teda krivo je tam písmo, najjednoduchšie inak bude ak si dáš tento rupsak do googla a nájdeš si ho či ho vôbec guess vyrábal :D stavím sa že nie

laurita285
15. jún 2024

Venovala som tomu ctené 3 minúty a zistila som, že takýto dizajn rupsaku guess ani nerobil :D ale ak ti môžem poradiť, to je úplne " cigánska" pseudo značka. Nekupuj si to ani v kamennom obchode, však to vyzerá hrozne.

palicka
15. jún 2024

@laurita285 to bude tak- ona sa pýtala na ruksak, nie rupsak…

laurita285
15. jún 2024

@palicka moja chyba :D ja používam batoh :D akosi mi nešmakuje ruksak :D

martinaaaaaaaaaa
autor
15. jún 2024

@martinaaaaaaaaaa Jasne ze ho pan google nenasiel😂😂😂Smejem sa sama zo seba, asi som mala záňet mozgu😂😂Doplo mi az po otvoreni krabicky, nazivo je to omnohooo viditelnejsie😂😂😂😂Dakujem aj ostatnym za zaujem o diskusiu😊😊 Veru radsej peknu neznackovu a ked znackovu tak fakt Original🤩😊Poucila som sa mile zienky🤩😊😊😊

babulkomale
15. jún 2024

@martinaaaaaaaaaa ja som zvedava, ze preco si chcela ruksak prave s tymto napisom alebo teda tejto znacky. Ze co to pre teba znamena/vyjadruje.