Ahojte baby😊Potrebujem poradit ci som kupila original alebo sa obabrala a kupila fejk😪😂Ak sa vyznate, tak mi prosim napiste😊Batoztek nie je kupovany ani z oficialnej stranky ani obchodu... Prikladam foto😊
Aspoň bola dobrá cena?
Mna by viac iritovalo to krive zhotovenie ako ci je to fejk alebo nie.
Fejk na pohlad. Kolko si zan dala?
Fake
@martinaaaaaaaaaa neni aj nejaký špinavý vpredu pri zipse?
@martinaaaaaaaaaa to, že je to vyrobené v Číne ešte nemusí znamenať, že je to fake. Aj keď v Číne som videl aj Lamborghini fake. No bolo to na ňom vidno. Ak je to lacný fake tak je to atrapa a znáčke to ani nevadí. Ak je to ale kvalitný fake, tak to je už horšie. Napríklad Rolexy v Číne za 20€ boli atrapy, ktoré do týždňa prestali ísť. Pasca na turistov. Ale Rolexy za 200€ už boli na nerozoznanie od originálu a boli rovnako kvalitné. Tie sa nedali kúpiť na ulici ale v tajných bytoch. Rovnako aj kabelky. Kamarát si také kúpil a ma ich doteraz ako originály. Iný kamarat si ich kúpil 4ks a vzali mu ich na letisku nemeckii colníci. Ale v Číne sa dali kúpiť aj originály s certifikátom a za desaťtisíce Eur. To len tak aby si ľudia nemysleli že v Číne je všetko fake a šmejd. Je tam všetko. K nám na Slovensko sa vozí odpad, lebo to kupujeme. Ale Číňan by si tieto veci nikdy nekúpil a ani hodinky nie. Radšej bude nosiť niečo lacnejšie ako falošnú značku.
@martinaaaaaaaaaa problem je ten zips. To nebude originál.
@martinaaaaaaaaaa Podľa mňa je to nevydarený fake. Už len to logo... A nechápem prečo, tu píšu, že sa nemáš trápiť pri Guess. Veď tie origo ruksaky nestoja 5€. Mňa by to tiež štvalo, že som sa nechala...
@martinaaaaaaaaaa to aj slepý vidí, že to je odpad. Toto by som m si ani ako originál nekúpila, takéto trapošácke nápisy.
@martinaaaaaaaaaa Dakujem vam baby vsetkym😊😊Ked som ho vytiahla z krabicky hned som vedela ze to origo nebude😊ano je aj spinavy vpredu trosku, aj to logo nakrivo, no prooooste cele zle😪😊chcete fakt vediet sumu? 20 eur za kus smejdu😂😂😂kludne sa zasmejte😂😂😂ale da sa vratit takze dufam ze sa mi tie peniazky vratia a pouzijem ich rozumnejsie👌Este raaaaz velmi pekne dakujem ze ste ma utvrdili v tom ze som kupila šmejd😊😪😂😂😂
@martinaaaaaaaaaa to si kupila v obchode? No amen tma. Na instaci je plno bab co Guess origos predavaju a dost lacno, napr. Brandbazarik.
@martinaaaaaaaaaa Fejk jak vysity
Fejk 100 %guess ma vnútro iné, nakrivo našité nápisy, určite to brat a peniažky použi radšej na nieco co nemusí byť značkové ale kvalitnejšie ako toto, mam doma 3 kabelky guess a ani jedna tak nevyzerá ale tie sú z kamennej predajne Guess
Ale to si nemohla cakat, ze za 20 eur kupis original, ze? Pretoze originaly ani tu na MK za 20 nepredavaju, jedine uplne znicene
@galinotchka Tiez nechapem komenty, ze netrap sa. Toto je navyse velmi nepodareny fake.
@huginko Pokory? To mas nejake pomylene, ze? Podporovat cierny obchod je pokora? Podla mna je to hnus a parazitovanie na znacke este vacsi.
Tiez si radsej kupim neznackovu kabelku ako fejk, co mam znackove su vsetko z druhej ruky, ale su to originaly. Uz len z principu fejky nekupujem
@mircalla u mna je to tak isto, nekupujem si ziadne fejky, kupim si radsej "neznackovu" peknu kozenu kabelku miesto fejku. Nebudem podporovat smelinu a cierny trh.
TO sa fejkujú aj tieto lacné pseudo značky? A teda krivo je tam písmo, najjednoduchšie inak bude ak si dáš tento rupsak do googla a nájdeš si ho či ho vôbec guess vyrábal :D stavím sa že nie
Venovala som tomu ctené 3 minúty a zistila som, že takýto dizajn rupsaku guess ani nerobil :D ale ak ti môžem poradiť, to je úplne " cigánska" pseudo značka. Nekupuj si to ani v kamennom obchode, však to vyzerá hrozne.
@laurita285 to bude tak- ona sa pýtala na ruksak, nie rupsak…
@palicka moja chyba :D ja používam batoh :D akosi mi nešmakuje ruksak :D
@martinaaaaaaaaaa Jasne ze ho pan google nenasiel😂😂😂Smejem sa sama zo seba, asi som mala záňet mozgu😂😂Doplo mi az po otvoreni krabicky, nazivo je to omnohooo viditelnejsie😂😂😂😂Dakujem aj ostatnym za zaujem o diskusiu😊😊 Veru radsej peknu neznackovu a ked znackovu tak fakt Original🤩😊Poucila som sa mile zienky🤩😊😊😊
@martinaaaaaaaaaa ja som zvedava, ze preco si chcela ruksak prave s tymto napisom alebo teda tejto znacky. Ze co to pre teba znamena/vyjadruje.
Akoze pri Guess ti to moze byt fakt jedno,neries a zbytocne sa netrap. Pacil sa ti,chcela si ho,vybavene