Je tento ruksak originál?

allisian
11. dec 2024

Baby ktoré sa vyznáte, prosím, je toto originál?
Značky mi absolútne nič nehovoria 🫣

sis12345
11. dec 2024

Nie, už len písmo na dustbagu je celé zle. Fake.

rebi789
11. dec 2024
4stanka4
11. dec 2024

Nie som odborník ale toto je fake ako vysity

earlgrey
11. dec 2024

Aká je cena?

petracandle
11. dec 2024

@allisian tento ruksačik originál stojí okolo 2000€ - takže čo myslíš? 😃😃

pe_mi
11. dec 2024

@allisian https://www.vipluxury.sk/sk/products/58581/loui...
Keď si pozrieš prevedenie.tvoj je fake

allisian
autor
11. dec 2024

@earlgrey
Dostala som od kamošky. Ona je ,,vadná " na značky a fuuurt mi núti podobné veci, ako nosí ona. Mňa to neoslovuje vôbec. Je to taký mini ruksak, na peňaženku a drobnosti. Tak netuším, koľko mohol stáť.

earlgrey
11. dec 2024

@allisian Tak potom to je jedno, ale je to fake.

kittykat22
11. dec 2024

@allisian proste ho nos a cau. Je to jedno. Nikto to skumat nebude. Uzi si darcek. Nikto za tebou nebude behat s lupou a hulakat, ze je to fake. Pekne tam zajtra nahod penazenku a kluce a hura do zivota. AJ keby to bol fake, nebudes prva ani posledna ktora ho nosi. Tych co vidia rozdiel na prvu dobru je zlomok.

muchotrafka298
11. dec 2024

@allisian original stoji okolo 2000, tak to musis ty vediet, ci by Ti dala taku drahu vec. Ked sa ti paci, tak ho nos, bez ohladu na to, ze je to fake.

allisian
autor
11. dec 2024

@allisian Dik žienky,pomohlo 🙂

andaluzia12
11. dec 2024

@allisian niekde v Turecku 10€, v Egypte možno ešte menej ….

petracandle
12. dec 2024

@kittykat22 no ja by som určite fake nenosila... a ver tomu, že je to vidieť 😉 ono už len to, že nejaká obyč baba s outfitom z H&Mka a 2000 eurový ruksak, určite 😃

bielasovicka
12. dec 2024

@allisian keď sa ti to páči tak to nos. Co je komu do toho.

jana_eyre_2
12. dec 2024

@petracandle ak by to aj bolo vidieť - no a? Ja napríklad ani neviem čo to je za značku, mne sú tieto veci úplne ukradnuté...

nicicka
12. dec 2024

@petracandle moja známa napríklad ma originál LV no inak si na oblečení veľmi nepotrpi čiže nemusí byť človek nastajlovany aby mal originál. A na Slovensku je malo žien ktoré chodia vybrandovane originalmi od hlavy až po päty...

januelik
12. dec 2024

Takto vyzerá originál, rozdiel hneď zbadáš

hiro
12. dec 2024

No, ked som videl toto zeliezko tak to bolo jasne. To je tak hrozne riesenie, kazive a lame sa ze to nemoze pouzit ziadny seriozny vyrobca...

petracandle
12. dec 2024

@jana_eyre_2 no napríklad autorské práva? To vážne ešte treba v dnešnej dobe vysvetlovať prečo je nevhodné nosiť fejky??
Radšej nech si kúpi "no name" kožený ruksak, je v poriadku nepozerat na značku, ale nie je v poriadku vydávať fake za originál

jana_eyre_2
12. dec 2024

@petracandle ja sa ťa pýtam, že keby to aj bolo vidno - no a? Pretože snáď chápeš kontextu na čo reagujes u kittykatt a čo píšem ja tebe..

Autorské práva sa dotýkajú akurát tak autora/spolocnosti a jeho zisku, to či nosí nejaká slečna fejk a je to vidno v spoločnosti je snáď úplne jedno..

Okrem toho, píše že to dostala od kamarátky..

kittykat22
12. dec 2024

@petracandle takze podla teba baby co nosia obyc oblecenie z HM nemaju na ruksak od Vifona? 😅 Tak to by som ti poradila, aby si sa vratila na zem z tej svojej vymyslenej planety 😂😂😂

sis12345
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sis12345
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petracandle
12. dec 2024

@kittykat22 ty to posudzuješ podľa toho, že je na Slovensku kopa žien, ktorá síce má LV kabelku, ale našetrila si na ňu z biednej výplaty, tak jasné, že nosia zvyšok outfitu obyč.
Ale žena, ktorá REÁLNE má na takú kabelku ako aj tu niektoré baby na MK, tak nosia kvalitné kašmírové svetre, vlnu a určite nie H&M (nebavím sa o logách)

avicii18
12. dec 2024

Ale inak hnusný je aj ten originál

michaela567y
12. dec 2024

@petracandle aj v hm najdes kvalitne veci, mám odtiaľ šaty zloženie 50% vlna

beata_k
12. dec 2024

@januelik Ja rozdiel nevidim 🙈