Dobrý večer, ženy, mamičky, ktoré viete rozoznať originál od kópie, prosím poraďte. Mám možnosť kúpiť kabelku, ale neviem či je originál.
Nie som odborník,ale šitie sa mi nezdá najrovnejšie.
odfot prosim ta tie kovove pracky
Je to fake..táto originál nemá na popruhu žiadne nápisy, to jeho tašky nemávajú a aj zipsy sú iné..materiál tašky vidno na prvý pohľad že je lacný, taký ako predávajú v "čínskych" obchodoch kabelky.
teraz som si to vsimla lepsie, toto nieje urcite original
Hlavne na tej visacke je vidiet ze je to iny material
@januelik No tiež nemám pocit, že je to originál...keďže cena bola v dramoch, ale vraj je z outletu kde predávajú originály....
@zara0201 No nemám ako zistiť pravdu, cena je 84 eur.
@vierkaaa85 Vyznáte sa alebo už ste mali od neho originál? Trápi ma to lebo má to byť darček na 33ku a nevedela som sa rozhodnúť, do zajtra mám dať vedieť.
Ja by som toto typovala na Turecko.mne to ako original nepride.
Obycajna cierna ladvina, ale hlavne ze je tam bielou vypisane meno stareho zfucaneho burana a menej sudny clovek si za tym ide nohy dolamat😀. Mas jedno ci je to fake ci original zena co ma dobry vkus o ti ani len okom nezavadi😃
Otrasna je kazdopadne 😄
Zistiť sa to da. Stačí jednoducho porovnať s originálom, dokonca ti tu baby aj poslali fotky . Sú tam rozdiely takže je jasne, ze je to fake.
A original stoji kolko?Zalezinod ceny,nie?
No ak je to tato tak je to fake. Original ma iny pasok a nema vzadu zips.
https://www.vermont.sk/kabelka-karl-lagerfeld-h...
@guliver19 Práveže ja si na značke vôbec nezakladám. Ponuku na kúpu som dostala úplne náhodou ako darček k narodeninám. Zdravý rozum mi vraví že toto originál nie je a za tie peniaze si môžem kúpiť na pamiatku niečo iné.
Toto nekupuj.
Je pekná ale originál to neni
@laura07 To bol náhodný darček...kabelka ani nebola v pláne. Teta ju ponúkla mamke, že kamarátka doniesla z outletu, že originál. No a bol z toho darček pre mňa. Mne to nedalo a keďže je to veľa peňazí a má možnosť ju vrátiť, tak som to sem nafotila.
@slavka1988 Ďakujem veľmi pekne.
@laura07 Ďakujem 🤗
No takto. Ty si dostala darček. Páči sa ti ta kabelka 🙂?
@laura07 To je komplikované na vysvetlenie, ale pokúsim sa. Kabelka sa mi páči, ja som bola pritom keď mamka dávala tete peniaze, že si ju teda zoberiem keď vraj originál, dlho vydrží, pamiatka na 33ku. Za originálom nebažím, ale nakoľko mám onkologickú dcéru môžem si kúpiť lacnejší darček napr. knihu a nie fejk kabelku. Keďže doma mám 3 kabelky obyčajné, ale aspoň pravá koža.
Mne sa cely KL nepaci.
V com je ten smrnc?
Určite to vrat je to dráhy fake… radšej dcérku niekde vezmite na výlet
Srdco moje. Máš darček 🙈 neries či origos či fake. Musíš ako hviezda vždy vyjsť von a neni žiadna viac žiariaca. ☺️ Kašlať či je je fake či originál. Hlavne ako PANIČKA. 😇 uzi si ju 😉
@laura07 Mám možnosť ju vrátiť, tak ju vrátim, zdravý rozum mi aj tak vravel neber ju. Tu sa mi to potvrdilo, že nanútený darček a ešte k tomu fejk nepotrebujem. Ďakujem, že si mi napísala a pomohla sa správne rozhodnúť.
Ahoj, v tom ti zial nepomozem, lebo netusim, ale ja len,ze je velmi pekna.🤩🤩