Dobrý deň. Prosím vás, viete mi poradiť, resp. povedať, či je táto kabelka originál. Lebo ja mám taký pocit, že nie je. Prikladám aj fotky. Vopred ďakujem veeľmi pekne za odpoveď.
ja teda verim tomu, ze nikto nerobi fejky kabeliek, ktore stoja 50-100€ 😬 alebo aspon si naivne myslim, ze fejky sa robia pre ine znacky
@sandri2009 Podla mna je original, podla coho usudzujes ze je fake?
@petamich Tato kabelka stala vo vypredaji 38€ 😅 takze pochybujem, ze by z nej robili fejky...
@barbora0308 tiez sa mi to nezda 🙂
Made in PRC, tym je to vysvetlene
@taynee Wow, skvely postreh! Vazne ju ma kazda kabelka tejto znacky 😱. Takze to bude naozaj fake, zasnem...
Znacka ako H&M..... Nie je to jedno, ci je, to original?
Amen tma, ked sa fejkuju uz aj kabelky za 50 EUR.
Kde vy zeny chodite na taketo sunty?
Ja som v živote o tejto značke nepočula, ale čo som si pozrela teraz zopár kabeliek na nete a porovnala s Tvojou, príde mi to fejk...
@sandri2009 už len kvôli tej nášivke vo vnútri, si myslím, že je to fejk. Ja neviem ani len ponožky zaštopkať, ale tu nášivku by som určite prišila krajšie.
@patus_2 No, to je ďalšia vec, prečo si myslím, že je to fake. Ale tak kúpila som ju, lebo ponúkla mi ju za cenu, za ktorú kúpim kabelku aj v normálnom obchode ako je New Yorker a pod. Len neviem, či tá pani, čo mi ju predala, či sa nevyzná alebo len klame ľuďom.
@taynee Tak ale pani v sekáči za ňu pýtala 38€, čo je podľa mňa prehnaná suma a ešte na to, že to je fake. Avšak, ja som ju kúpila o 20€ lacnejšie, lebo bola zľava, inak by som ju nekúpila. A mne je v podstate jedno, či je fake alebo originál, len mne išlo o to, že tá pani ju hrdo predáva ako značkovú a tvári sa, aká je super a za super cenu.
A ďakujem veľmi pekne všetkým za odpovede 🤗.
@taynee Viete čo, ja si skôr myslím, že vie rozoznať, lenže ona kebyže má možnosť, tak vám predá aj 💩 v sáčku (s prepáčením). Lebo bola neskutočne dotieravá a všetko je krásne, úžasné za super cenu a pani neskutočne preafektovaná a falošná.
Pozor , nemusi byt fake ale moze to byt produkt "made for outlet".
Kazda handrarska firma ma dceru ktora produkuje s pozehnanim matky lacne handry iba do outletov ovela nizsej kvality . ( Ralf loren ma POLO ralf loren, max Zaťra ma BCBG max zara a podobne)
@sandri2009 skôr si myslím, že ta pani netuší , že takúto značku by išiel ktosi falsovat. Je to jedna z nizkorozpoctovych znaciek kabeliek a tiez, by ma nenapadlo , že z tohto niekto spraví fejk
Ked to preda za nejaky ferovu cenu, tak ok. Chapes, kupis to a dobre to vyzera a nepreplatis to nejak
Fejková kabelka zo sekáča za 38€ 😂😂😂 tá žena vie fakt predať všetko
Kde si bola v sekáči?
@lavender94 Ja som ju kúpila síce za 19€, ale aj to mi prišlo trošku dosť, ale páčila sa mi veľmi.
@lulinqa V sekáči s názvom "Outlet Galéria", ktorý je v Sučanoch.
@sandri2009 aha, ja som to blbo pochopila, myslela som, že za 38.
To je nejaká čínska značka. To je ako keby som si kúpila v lacnom butiku nejakú kabelku s pofidernou značkou a pýtala sa či je to fejk. Nemá absolútne žiadnu hodnotu ani ako originál.
@stanulienkat tak,toto značka je, dobrá,aj parfémy ma dobré,ale kabelka je fejk,lebo na prednej strane,kabelky,ten zlatý nápis,,biagotti,,je osadený o niečo nižšie,chyba,..,,fejkuju sa úplne lacné značky,a táto nie je až taká lacná značka.
To je nejaka vychytena znacka? Ja mam take topanky. Poradit ti neviem.