V kombinéze? Mne je vždy neskutočná zima. Najteplejšie mi je v lyžiarskej kombinéze. Ked mám termo, flecce a vrchnú vrstvu. Smiali by ste za zo mňa, alebo by vám to bolo jedno? 🙈🤣
Bolo by mi to jedno, viac nechápem holé kríže. Z tvojej strany by som riešila prečo mi je taká zima. Ved ešte ani nemrzne.
@zuzka1117 nemyslím teraz. V zime. Sneh, fujavica
Bolo by mi to jedno. Ale z nejakeho dovodu si myslim, ze existuje vhodnejsie ob´ecebie pre dospeleho cloveka(predpokladam ze si dospela) aj pre decko v´astne, pokiql nwnosis plienky, jebkombineza brutal neprakticka
Mne by to bolo úplne jedno, asi by som si to ani nevšimla. :X
Tak.ked je moc zima, tak asi v pohode. Ja som sa zľakla že už teraz chces chodiť v kombinéze.
@majlo1234 Praveze aj mojim synom kupujem len kombinezy. Pride mi to ovela praktickejsie ako otepľovaky a vetrovka. V kombineze sa dokazeme viac hybat.
@zuzka1117 nie, nie. Ale viem,ze ked pride mraz, tak bude zle. Sme totiz denne na vzduchu min. 4 hodiny a fakt je to obcas uz dost. Mam termo leginy, oteplovaciu suknu z 4f, dlhociznu bungu CG a stale sa necitim tak prijemne ako v kombineze. Tensie vrstvy a teplejsi pocit.
Tak ono asi trochu aj zalezi ze kde. V centre mesta trochu mozno vzbudis pozornost. Aj ked ja osobne by som si ta nevsimla ale v meste je to take nezvycanne.
Úplne v pohode, ved kombinéza patrí k zime. Viac divné by mi bolo,.keby si išla v minisukni a lodičkách 😆
@pralinka25 Na dedine. Orava. Veľa snehu. 🙈
@7miriam77 tak to áno 🤭
čo riešiš na Orave,veď tam je zima ako hovädo....oblečiem sa tak,ako mi to vyhovuje,ostatní sú mi ukradnutí
Tiez mi je stale zima, paperove budny kabaty kombinezy vymysleli pre mna, ziadne plnene vatovane s gulickami bio eco super teple, iba paperove, ale kludne aj kombinezu, posledne dni su nejake teplotne neprijemne, sice okolo nuly u nas, ale lezie az ku kosti ta zima
Ja by som sa obzrela za tebou, aj keď nezvyknem riešiť, kto čo nosí, ale si neviem niekoho predstaviť v lyžiarskej kombinéze, hľadala by som kde si stratila lyže 🤣 ale tak, ak ti ma byť v tom teplo, pre mňa za mňa aj do fusaku sa zabal. 😀
Skus merino ozaj naozaj hreje aj keď sa kúsok spotis tak nemáš mokrý chrbát a nie je ti zima.. Sú rôzne druhy od letných veci až po lyžiarske... Ja som tiež v zime furt zamrznutá ale na toto nedám dopustiť.. Len bacha jednu vec preštudujem si ako sa to perie inak to zničís a bude ti to na 2 veci
@kulumulu123 merino mám od ponožiek až po kuklu 🙈❄️☃️ Naozaj som zmrzliak.
dnes su mnohe kombinezy ako normalne oblecenie.. ja som isty cas mala lyziarsku bundu a bolo mi sumafuk co si kto mysli-hlavne ze mi bolo teplo... tiez nosim turisticke nohavice ked moc prsi kedze su nepremokave ...
@kavasmliekom mám také niečo.
Akože fakt riešiš, čo si myslia druhí? My sme bývali v 1000 m n.m. a chodila som v kombinéze celú zimu. A to v takej riadne retro 😂 Mám na háku, kto si čo myslel, mne bolo teplo, to bolo najpodstatnejšie.
Ja Ti poradím úplne inú vec. Skús s otužovaním. Kamoška bola tiež takáto a otužuje cca dva roky. Nevie si to vynachváliť.
To sa niečo také dá ešte kúpiť? Som myslela, že kombinézy na lyžovanie boli tak pred 30. rokmi minimálne. Som nevidela človeka v lyžiarskej kombinéze ani na svahu nejakých “100 rokov” keby tak niekto behal po meste, tak si asi všimnem, ale nezvyknem sa smiať na takých blbostiach
No ja keby som na orave chodim aj v kombineze 😀 ja chodim jak snehuliak a to byvam na zapade. Ak si kupis peknu kombinezu alebo skor za mna lepsie lyziarske nohavie a bundu obtiahnute, nech to posobi zensky tak za mna v pohode este by som ti zavidela ze jak ti musi byt teplucko
Bolo by mi to jedno. Ja som chodila po vonku všelijako, a ci sa na mňa niekto pozeral? Netuším 🤣
@sisaka ehm. Jasne? Je toho plny internet? https://www.ski-max.sk/oblecenie/kombinezy/zeny
@sandrasstini si zlatá ♥️♥️♥️
Ahá, takže keď je toho plny internet, tak zákonite musia byť aj plné svahy.
Však v tom behaj po meste, keď si myslíš, aká cool budeš a kľudne vynechaj tie omáčky o tom, aká ti je strašná zima a jediné, čo ťa dokáže zohriať je nejaká lyžiarska kombinéza, lebo teplé vetrovky alebo kabáty sa nepredávajú
Ja Ti neviem. Nebude Ti v tom zima? Na svahu sa pohybujes, preto Ti netreba hrube oblecenie. Ja ked akurat nelyzujem, len postavam, tak som veru inak oblecena
@sisaka Si naozaj mila osobka. Tvoje okolie musi byť nadsene z tvojej spoločnosti 🙈 Alebo si len typ, ktory doma nik nevypocuje, tak chodi rypat anonymne? ♥️ Posielam ti lasku. Daj sa dokopy 😘
@mk1111111111 Praveze aj ked nelyzujem( a nepijem) 😁 tak mi je v kombineze teplejsie ako, ked mam nejake rifle a vetrovku.
Však su plusové teploty.