Je oblečenie Dynafit kvalitné?

blackberrymt
18. júl 2024

Ahojte, aké máte skúsenosti s oblečením od Dynafitu? Je kvalitné a stojí za tie peniaze? Chcela by som si kúpiť mikinu Dynafit na turistiku, tak či sa oplatí investovať do toho. Ďakujem

dorottka
18. júl 2024

@blackberrymt kvalitne je, ale je jasne, ze cena je riadne premrstena. Najdes rovnako kvalitne aj u podstatne lacnejsich znaciek.

btus
18. júl 2024

áno, je. Ale ak ideš na turistiku raz do roka, tak sa neoplatí. Ak si v horách ako doma, tak je to dobrá investícia. Ale skús aj Mammut, Karpos, La sportiva, Montura, The north face, Millet, Ortovox. Ja napr dynafit nemám, za tú cenu mám veci z uvedených značiek. A to som v horách veľmi často.

lucik194
18. júl 2024

dynafit mame doma niekolko kusov, kvalitne, drziace, za mna super.....

paulina291
18. júl 2024

Ja len odporúčam. Všeobecne drahšie značky športového oblečenia. Čo som si kupila, to mi stále slúžl. Takže ak na to máš, určite by som do toho šla. Mne sa dynafit veľmi páči farebne, manžel ma musí vždy ťahať z obchodu keď niečo uvidím 😄
Akurát topánky dynafit sa mi trošku látka zošúchlala okolo členkov- pomerne skoro. Ale inak sú extrémne pohodlné, takže som ich ani nereklamovala.
Ale nepoviem ti, či sa ti to tak oplatí, že o trochu lacnejšia značka nesplní rovnaký účel. Všeobecne ale za mňa north face, mammut, salewa, dynafit sú na športové veci topka. Zajo je napr. lacnejšia alternatíva ale tie veci mi toľko nevydržali. Ak na to máš, tak si kúp.

blackberrymt
autor
18. júl 2024

@paulina291 nie si sama komu sa páči Dynafit farebne :D . A partner mi taktiež povedal že niečo také by sa mu na mne páčilo :D . A raz za čas si treba dopriať aj niečo drahšie, no nie? 🙂

btus
18. júl 2024

@paulina291 zajo, husky, nortfinder sú nie bohviečo. Veľmi lacná alternatíva. Ale ak niekto ide do hôr 3x do roka, tak sa mu tie drahé neoplatia. Ja som mala Monturu 12 rokov. Ale musela som ju už vymeniť, lebo už nedržala pri daždi. Ale ak idem lyžovať len na zjazdovku, tak ju aj dnes obliekam, lebo viem, že tam mi je to jedno. Ja Dynafit bojkotujem z dôvodu, že ho ma každý. 🙂 ( Nekupujem však šity. My sme La sportiva, Mammut, Millet. A príde mi to niekedy až smiešne, keď vidím na zjazdovke " skialpinistov" vyobliekaných v Dynafite a nevie ani lyže ťahať po snehu. A to isté "turisti" čo s vyvezú lanovkou, urobia selfie a zase dolu lanovkou. Ale Dynafit musí byť. 🙂 Mne sa páčia aj Adidas Terrexy veci.

blackberrymt
autor
18. júl 2024

@btus mne sa páči aj značka GTS, mám od nich pár vecí a sú fajn a aj ceny majú dobré

btus
18. júl 2024

@blackberrymt to ani nepoznám. Pozriem

btus
18. júl 2024

@blackberrymt pekné. A ani nie drahé. Na takú 5 hod vychádzku za pekného počasia ( nemyslím s vyhliadkou na lejak) v pohode.

paulina291
18. júl 2024

@btus tak ja zasa nosim drahé športové oblečenie na bežnú prechádzku po dedine😄 možno tiež ľudia krútia hlavou ale je mi to jedno. A nech to nosia aj nešportovci. Lepšie podla mňa drahý dynafit ako drahé dizajnové gýčové značky.

blackberrymt
autor
18. júl 2024

@paulina291 ja si to vždy kupujem na turistiku a nakoniec to tiež nosím aj na bežnú prechádzku :D

btus
18. júl 2024

@paulina291 keby som nosila aj bežne, tak vetrovku zničím za dva roky a fakt nemám na to, aby som každé dva roky dala 500 E za vetrovku. ( nehovoriac o nohaviciach, windstoperke.....). ja mám na každú aktivitu iný druh oblečenia: iné skialp, celodenné túry a vysokohorská turistika, iné beh, iné vychádzky so psom ( väčšinou beh), iné bicykel, iné krátka turistika ( do 5 hod), lezenie

paulina291
18. júl 2024

@btus ja mam north face bundu 10 rokov a to vtedy stála 100€ a stále ako nová😄 naozaj som zatiaľ nič nezničila. A nosím tie veci veľmi často.

btus
18. júl 2024

@paulina291 ja mám monturu 13 rokov ( vtedy stála 260E), ale gore tex už nedrží. takže tá je teraz len na vychádzky a na cestu do práce. Žiaľ, za dažďa už nie. Aj ja mám staršie veci, len praním sa gore tex a windstopper ničí. A keby som to nosila denno denne tak to musím prať častejšie. Takže preto preferujem aj iné, lacnejšie značky na bežné nosenie.

blackberrymt
autor
18. júl 2024

@btus Mne zatiaľ veci držia aj keď ich nosím častejšie, na nejakej mikine som mala žmolky, ale nič čo by neporiešil odžmolkovač.

blackberrymt
autor
31. júl 2024

Nakoniec som obetovala pár € navyše a kúpila som si mikinu od Dynafitu, musím uznať že je super a stáli tie peniaze za to, aj čo sa týka vzhľadu, strihu, kvality materiálu, v nedeľu som ju mala na turistike a maximálna spokojnosť 😁

lakebabe
31. júl 2024

@blackberrymt muž ich kupuje ma aj tenisky nízke trekove , bundu aj nejaké mikiny. Kvalitna značka to je, nič sa nenici nosením. Na jeseň si chcem od nich kúpiť tenisky a bundu aj ja.

btus
31. júl 2024

@lakebabe nosením sa ničí všetko. Po desiatich rokoch tiež už nebude plne funkčná 🙂 Ale to všetky veci. 🙂

lakebabe
31. júl 2024

@btus tak ja nekupujem oblečenie na 10 rokov 😄 za mňa sú ich veci kvalitné, funkčné a pekne stačí keď mi vydržia tri štyri roky a v pohode