Ahojte.. hodi sa podla vas takyto typ siat na statnice na vysokej skole? Je to pletenina, svetrovina..
Tie prve sú divne... tých druhých dvojo v pohode
podľa mňa také štrikované nie.
Ano. Len aby ti nebolo teplo 😃😉
za mna nie
Aj za mňa skôr nie, mne prídu viac voľnočasové, max do práce, na štátnice si predstavujem formálnejšie… ak to máš v zime a nechces “ľahké” šaty, tak možno skôr kostým by som volila
Určite nie...akurát na prednášku OK, ale na vlastné štátnice?
Kedy budú tie štátnice? V zime?
Tie v komentári sa mi pozdávajú viac, mala som podobný strih, ale jednofarebné bez vzoru
Tie prvé 3 strihy fajn,ale nie úplet, klasika tkanina.
Tie dolne su ovela lepsie.
Ee toto sú obyčajne šaty na bežné nosenie. Na štátnice sa hodí niečo viac.
@lindous jednofarebne som nasla aj tieto.. akoze za mna su top, hned by som ich brala, ale material 100% polyester🥲, takze by som sa v nich potila ako somar v kufri a to fakt nechcem😅
no ja neviem, na statnice sa podla mna nechodi v robach... tie stikovane skor nie (a bude ti v tom podla mna teplo) ale ostatne v pohode.
@simca06022011 a co by si teda navrhla ty? Aky typ siat? Ja sa fakt nevyznam..
Kúp si kostým a blúzku
Ja som si vždy vybrala v HM nejaké také formálnejšie - bez vzoru, neutrálna farba.
Pletené určite nie, ale ani nie ostatné sa mi nepáčia.Urcite nájdeš krajsie
tak ja ked som statnicovala boli sme vsetci v takom "office" outfite, nohavice, top/bluzka/kosela, pripadne sako (ale popravde, to sme vsetci vliekli v ruke, bolo vtedy horuco).. myslim, ze jedina baba mala suknu tam... Vyber si nech ti to pristane, je to slusne na danu prilezitost a je ti v tom hlavne prijemne. popravde, boli tam chalani aj v "rifliach a koseli" a bolo to kazdemu fuk, hlavne ze sme vedeli co sa pytaju a co sa riesi.. ale teda kedze aj sympatie zavazia, tak radsej taketo neriskuj :DDD
Ja by som ten outfit prirovnala asi k maturite, pohovoru do prace a tak...
dcéra mala také niečo ako tie ružové posledné.
Tie prvé štyri určite nie. Niečo formálnejšie, také niečo ako tie ružové.
Štátnice bývajú v máji/júni, nie? To už býva horúco. Pletené šaty určite nie. Daj si kostým s tým, že sako vyzlečieš, keď sa budeš potiť 😂 alebo nejaké business šaty.
Podla mna tie tmave kratkorukavove saty su uplne ok na statnice. Ja ked som statnicovala, tak si pamatam, ze polo dost teplo, cize tie strikovane podla mna vobec nie.
Kup si hlavne nieco v com sa budes citit pohodlne, nebude to mat prilis velky vystrih a ani prilis odhalene nohy 🤷🏼♀️
Ja som na jednych statniciach mala saty po kolena tmavomodre s kratkym rukavom a na dalsich puzdrovu ciernu suknu a bluzku.
Treba si uvedomit, ze na statniciach sa hodnoti to co mas v hlave a nie to co mas na sebe, cize pokial naozaj nemas na sebe nejaky extrem, tak to nikto nebude riesit.
Učím na VŠ, bývam každoročne na statniciach. Tie svetrové určite nie, tie ďalšie lepsie
Tieto sú fajn
To sa nieco zmenilo na štatniciach ohladom oblecenia? My sme mali vsetci spolocenske oblecenie, nikomu nenapadlo prist v lezernych satach 😅
Pozri mohito. Reserved. Tam si istotne vyberies.
Kúpila by som si kostým (so sukňou alebo nohavicami podľa osobných preferencii), k tomu blúzku (rukáv podľa obdobia). Využiteľné aj na pracovné pohovory alebo do práce. Konzervatívne, univerzálne a nadčasové
V pohode