Ahojte 🙂, chcem sa spýtať tých, ktorí sa vyznajú, hodí sa podľa vás sveter (biely/čierny, skôr tenší a samozrejme nejaký kvalitnejší) k saku, resp. celkovo kostýmu? Alebo sako len s blúzkou? Na formálne príležitosti.. čo je podľa vás vhodnejšie?
Ano uplne v pohode. Kludne aj rolakovy
Podľa mňa sa sveter na formálnu príležitosť nehodí.
Už keď, tak s prižmúrením očí jemný, jednofarebný, priliehavejši pulóver.
Ak elegantny, tensi, kvalitny, tak ano. Aj rolacik moze byt.
Ano, kludne si dam rolak, tricko z upletu k saku (skor take co maju kratky rukav, alebo ziadny rukav. Mne vadi ten upletovy rukav a na tom rukav saka ale to je len osobny pocit. Ja volam sveter nieco co sa zapina. Toto co ty opisujes je pulover. Lebo podla nadpisu som si predstavila hrubsi sveter na zapinanie a k tomu sako a to nebola pekna predstava.😀
Jasne, ze sa hodi…tenke kvalitne kasmirove svetre nosim bezne k blazerom. Vyguugli si princeznu Kate a hned budes mat zopar napadov😊
Hodí sa z tenkého úpletu. Ale nie sveter ale pulóver a rolák. Sveter je na zapínanie.
Pulover na formalnu prilezitost nie, nech by bol akykolvek kvalitny a akokolvek drahy nie. Lepsia lacnejsia bluzka ako drahy pulover. A sveter (sveter je to co ma zapinanie) pod sako vonkoncom nie.
Tenky rolak sa uplne hodi
Myslim ze autorka mysli svetrom pleteninu vseobecne, nie vyslovene sveter s gombikmi
@rivini kde kupuješ kasmirove svetre? Dik
Záleží do akej miery to je formálna udalosť. Čo sa týka športovej elegancie tak mohlo by to tak byť. Bežný každodenný business štýl v pohode. Na nejaku naozaj vzácnu udalosť nie. To je ako s chlapmi a koselami, riflami vs oblek. Niekde stačí košeľa a rifle a niekde by to bolo fiasko a je potrebný normalny oblek.
@marcellka32 Madeleine, J.Crew, R.Lauren, Montego, Hallhuber, Joseph Janard. Obcas ma ale aj H&M, len ta kvalita nie je rovnaka.
@rivini montego má kasmir? Kde kupuješ? Prosím stránku, prip.priamo obchod...som okolie Ba
Podla mna sveter na formalnu prilezitost nepatri