Hodi sa k týmto šatám čierne sako?nemám fotku.ale sako obyčajne krátke.mne to nejde dokopy
som nižsia ako modelka takže me tie šaty siahajú nižšie ako jej...
Čierne určite nie, keď tak nejaké krémové do pasu ale skôr nie ako ano
@lucia13022023 také nemám. a kamarátka mi vraví nech beriem čierne sako a čierne topánky...
To potrebujes na nejaku slavnostnu udalost?
Nie, skôr bledé ale keď nič iné nemáš zober aj také.
Čierne rozhodne nie. Keď tak biele, ružové, svetlo modré.... ci akej farby sú tam kvety
Šaty sú vyslovene letne ..čierne sako ich úplne zabije...radšej kremove pripadne riflovu bundicku by som dala...a svetle topanky
@0silvia0 krst
Tak svetrík, popros kamošky, kolegyne nejaká určite bude mať.
@dajda_01 riflovu mam ale nehodi sa na krst..
@januska12323 svetrik mi je úzky a to som si bola istá, že je dobrý.dnes som zistila a zajtra krst...rozhodla som sa pre iné šaty...tam mám aj doplnky...
Urcite nie ani cierne sako, ani cierne topanky.
urcite nie. skor biele
@stanzi
@modraslamka už beriem iné šaty.
Kamaratka ta nema rada?
Urcite nic cierne...biele, pudrove, maslove. Skoc do sekaca, tam za 3€ kup svetly svetrik alebo sako
Ja som mala na krstinach bielu riflovku a vyzerslo to uplne vpohode.
@tykat určite ma ma rada.ona berie čierne, ale neviem aké šaty.ja budem mať nskoniec iné saty.nie tieto.
@daja0760 len ja bielu nemám.len tmavomodrú.a som krstná.budem viac "na očiach"
A musíš ísť v bunde alebo saku?
@lucia13022023 v kostole mi bude zima..
Kremove,biele
Šaty sú hrozné a čierna to ešte viac zabije.... takže spolu hej 😂
Chcela som napisat, ze cierne sako sa hodi ku vsetkemu, ale prave som zistila, ze to nie je pravda.😀 K tymto satam biele, belase. Alebo nejake pastelove.
@daniela2202 vec vkusu.pidľa mňa sú tieto šaty nádherné
Kamaratka ta musi velmi nenávidieť ked ti radi cierne sako a cierne topanky.Pre boha,to by si tomu dala.Uz ked musíš cierne sako,tak topanky jemne pastelove,ale ciernu by som v ziadnom pripade k tomuto nedala.Kolko máš rokov,lebo mne tie saty pridu skor na zrelsiu zenu.
@dariaaa asi preto, že ona berie čierne sako..ak by ma nenávidela, tak ma nedá za krstnú svojim deťom.mám.35
Ani mne sa nehodí.