Ahojte, má tu niekto batoh Fjällräven Kanken? Na stránke píšu že sa nedá prať, moj je dosť špinavý mám skúsiť vyprať ručne alebo skúšal niekto s práčkou?
Skúšala som práčku a nedopadlo to dobre, takže neodporúčam. Skús ručne
Ja som oprala v pracke a bolo to ok. Ani somnevedela, ze sa nesmie
Baby ti vážne za tú cenu sa nemôže ani prať? Viem,že cena je kvôli tej filozofii,ale aj tak...vydrží niečo? Či zbytočne vyhodené peniaze?
@summer23456 mam ho. Za tie prachy, nic moc. Radsej mozes mat namakany batoh inej znacky. A to mam Fjallraven rada. Ale batoh sklamal.
@katka0123 ja skor odporucam znacku ucon acrobatics. Maju ovela krajsi dizajn. Mam 2😁 a robim si zalusk este na 1 isto...
@katka0123 tiež mi príde dosť obycajny za tú cenu, ani vystužené dno asi nemá, nedeformuje sa tvar pri nosení? a čo máš ešte od nich?
@summer23456 mam model s priecinkom na laptop. Nema vystuzene dno. Od fjallraven mam bundu, a ta je nezmar. Uzasna. Maju krasne veci, kvalitne, ale pri tejto znacke je znacna cast ceny "za status - pristupnk prirode, dizajn, styl". Kanken je precenovany. Kupovala som ho cez zahranicny web, v zlave. Mam ho rada, ale nie som z neho paf.
@guiseppinka krasne batohy. Rychlo som z tej stranky usla, aby som nezacala kupovat, co nepotrebujem 🙂)
@katka0123 brutal si naozaj. Som mega spokojna
Tiež mám tento batoh,ale zatiaľ som ho neprala. Možno by som ho radšej dala do čistiarne...
@summer23456 vieš čo,ja som si kúpila na leto takú veľkú tašku na pláž KL.... radšej som ju dala kamošovi do čistiarne. Vrátil mi ju neopratu s tým,že s ňou sa nič nemôže robiť a že mám radšej skúsiť oprat sama ,ale bez avivaze. Vraj oni si to nezoberú na triko, ak by ju náhodou zničili.
Nemala som doteraz odvahu ju prať.... no co sama som blbá. Miesto béžovej som mohla kúpiť radšej čiernu 🤷♀️
Ahoj, ja som svoj prala niekolko krat rucne - flaky od spiny ostali, farba z latky odisla. Uz ho periem v pracke, na kratky program a co najmensie otacky. A je to lepsie. Rucne pranie je zdlhave a neefektivne. Prat v pracke sa nema, lebo strati vodeodolnost. Co je sice fakt, ale to iste sa stane aj ked ho drhnes kefkou alebo hubkou.
Takze ja periem v pracke, po osuseni ho voskujem, je pekny, cisty, po navoskovani aj opat plne vodeodolny a drzi si tvar. @dadis @jaaty
@vanilkovazmrzka len ma tak napadlo,veď aj práčka má program ručné pranie. A ohľadom vode odolnosti. Tiež sú pracie gély na to určené.
Ahoj, ja som prala vždy len ručne.