Ahojte, chcem investovať do drahšej kabelky. Lenže z modelu ktorý chcem, je tam na vyber cca 25 farieb 🙈 poraďte aku vybrať. Čiernu a ružovú mám. Bielu nechcem pretože nosím dosť často cierne oblečenie a rýchlo by sa zašpinila. No a som aj proti červenej 😂 tak pre ktoru sa rozhodnúť. Niečo neutrálne, no nie obyčajné 🙈
Hnedá -koňaková
Ja som si naposledy kúpila takej bronzovej farby, takú som ešte nemala.
pre mna zakladne farby - Biela/smotanova( to nechces ), cierna ( to mas ), okrem toho bezova, hneda - rozne odtien, no ak nosis podobne oblecko, tak aj tmavomodra, pripadne riflovo modra a pod.
asi by som sa ciastocne rozhodovala aj pdola vzhladu kabelky a tych odtienov.
Bezova, hneda, seda, siva.
Béžová, bledšia hnedá, kapučíno
Brala by som asi svetlo modru alebo šedu 🤔 lenže kombin to je so zlatým… a to zase nič moc 😂 dilema no… teda hovoríte že skôr neutrál farby hej? Žltú/ zelenú napr asi nevynosim že?
Tiez som nedavno riesila podobnu dilemu. Nakoniec som sa nechala prekvapit a mam svetlejsiu hnedu kombinavanu s bledo ruzovou, hoci nemusim velmi tuto farbu, je krasna a univerzalna.
Zelena / khaki jednoznacne
Ja som si kúpila Naposledy bordovu
Hneda sa hodi takmer k vsetkemu a najma k zlatej, a zalezi aky typ kabelky daj odkaz to ti lepsie poradime zalezi na style, velkosti atd...
Bordová alebo tmavozelená
Ukáž fotku, ono aj tvar kabelky zaváži a v podstate aj značka. Ak by som si kupovala YSL tak čiernu, ak pradu tak kľudne aj oranžovú 😀
Jacquemus baby
To zalezi na tvojich preferenciach predsa 🙂
Jacquemus sa mi najviac páči klasika čierna, a potom zelená 😍 no videla som v reálne aj bledo modrú a bola krásna.
Ktory model?
Aky si farebny typ?
Ake veci mas v satniku?
Ake doplnky (typ, farby, tvary, pocet) pouzivas?
Béžová...cappucino ....tie využiješ ku všetkému