Dvojdielne plavky pre ženu veľkosti XL

30. júl 2024

Ahojte, chystám sa pomaly na letnú dovolenku, a chcela by som si zaobstarať dvojdielne plavky. Som síce tučná, mám veľké prsia a aj brucho, ale chcela by som si brucho opáliť, keďže už máme za sebou pár víkendov pri vode/na kúpaliskách, kde som mala oblečené vždy len jednodielne plavky, čiže ruky, dekolt a nohy mám už pekne hnedé, a brucho biele ako riaditeľ vápenky. Vedeli by ste mi odporučiť dvojdielne plavky pre moju postavu (80kg pri 160 cm), ktoré by mi aspoň trocha pristali? Samozrejme, vysoké nohavičky aby mali, ale niečo pekné a pevné aj na vrch by som chcela. Pomôžete?

kp7333
30. júl 2024

Kup si tankiny, pri opalovani horny diel vyhrnies.

vikus17489
30. júl 2024

Najlepsie je, ked pojdes po obchodoch a poskusas si, co ti ako sadne. S kamaratkou mame podobne postavy, chcela som plavky, co si ona kupila, len v inej farbe, no ale ked som si ich obliekla, to bola cista kastastrofa.

muchotrafka298
30. júl 2024

Jedine vyskusat a podla moznosti v obchode, kde si vies nakombinovat rozne velkosti spodneho dielu a vrchneho. Bohuzial si sa spamatala trochu dost neskoro, kedze vo vacsine obchodov uz budu vypredaje koncit a sortiment je fakt uz o nicom. Ja som napriklad spokojna so spodnym dielom z Reserved, mam ho uz niekolko rokov, high wasted nohavicky. Vrchne diely tam mi nesedia ani cele plavky.

zuzidr
30. júl 2024

bepon určite ti niečo sadne, prípadne objednať z bonprix 42/44 aj 3-4 poskúšať a potom vrátiť, ked stíhaš...

camelie12
30. júl 2024

Skuste pozrieť plavky od Laskova, site na Slovensku.
Objednala som si od nich cca pred mesiacom.
Ja som teraz taka trochu pribrata s miernym bruchom, postavou som hruska.
Maju rozne strihy aj plavkove nohavicky s vysokym pasom (aj ja take potrebujem).

Horny diel mam velkost M a dolny L.
Ak netrafite velkost nahodou, da sa to vymeniť.

Drzim palce pri dobrom vybere 😉

lakebabe
30. júl 2024

SHEIN moja kaderníčka je XL- XXL a ma také krásne plavky s vysokými pásmi a saty ztade z rady Curve ,že až. Ja som so ztade tiež objednala stvoro v mojom čísle a kvalita ako v normálnom eshope

luccija
30. júl 2024

Pozri Bonprix tankiny a vytiahnes si ich

trema
30. júl 2024

Nohavicky s vysokym pasom mam z bonprixu a podprsenku na velke prsia z beponu a astratexu

lucia851
30. júl 2024

Na tvoju postavu by som jednodielne nekupoval kúp si radšej tie tankiny a vrch vyhrnies

muchotrafka298
30. júl 2024

Ja tiez nemam idealnu postavu a na opalovanie mam dvojdielne plavky. Vrch som si kupovala v Bepone, spodny diel mam z Lidla a tiez z Reserved (tam sa da najst az do velkosti XL, co je u nich 44).
Dostala som od kamosky plavky zo SHEIN, jej nesadli a vratili jej prachy a tie su take, ze vobec by som nepovedala ze su nejake menej kvalitne alebo smejdovy material.

lakebabe
30. júl 2024

@muchotrafka298 inak ano ešte Lidl ztade mam ja krásne plavky cele dvoje tento rok a mali ich v číslach až do 46 myslím alebo 44.

zuzidr
30. júl 2024

@lucia851 a prečo? akože zle sa pozerá na takú ženu alebo? ja som tiež pri tele ale nevidím dôvod prečo by som mala chodiť v studených celých alebo tankinových plavkách len preto, lebo....

lucia851
30. júl 2024

@zuzidr ja by som sa s veľkým bruchom neukazovala

zuzidr
30. júl 2024

@lucia851 povýšencký komentár...máš asi šťastie, že nemáš veľké brucho....

lucia851
30. júl 2024

@zuzidr práveže mám a preto nosím radšej celé plavky

victoriab
30. júl 2024

@zuzidr nevsimaj si to. Ja som na dovci a nikto tu druheho nezaujima. Zeny v roznych postavach s roznymi plavkami. A co? Nech si kazdy nosi, co chce. Co koho do toho.

zuzidr
30. júl 2024

@lucia851 a v celých plavkách nie je vidieť, že máš velké brucho? je to len v tvojej hlave, lebo ked niekto vidí cez celé plavky, že máš väčšie brucho, tak to vidí aj cez dvojdielne ver mi ....to záleží od toho ako sa ty citíš, nie ako to okolie vníma, ja sa napr. zle cítim v obtiahnutých šatách, tričkách a nenosím to, ale keby si sa zadívala na kúpalisku, tak aj chudá baba má väčšie brucho, alebo väčšie stehná, alebo strie, alebo zošuverenú kožu....proste už ked sa človek odhodlá ísť k vode, tak tam vidí naozaj všeličo, nie len veľké brucho v dvojdielnych plavkách

lenuska9999
30. júl 2024

Vieš čo ja som si teraz objednala plavky z Trendyol a som príjemne prekvapená. Mám problém si nájsť plavky v iných obchodoch, lebo mám veľké prsia a malý obvod. A tiež pár kíl navyše. Obejdnavala som niekedy z Bonorixu, ale tam vyjdú také plavky aj na 100e. Vyskúšala som objednať teraz z Trendyol a v pohode mi sedia

simca06022011
30. júl 2024

astratex ma dobre dvojdielne plavky s riadnymi podprsenkami (ale napr. lascana som kedysi objednavala, ale aj next, a tak, ale to uz je nejaka doba). absolitne nestracaj cas nakupom handier z bonprixu.. som sa krava na to dala nahovorit, objednala som asi 6ks plaviek, ak nie viac a vsetko islo naspat :DDD to su take handry 😂
ja si radsej kupim riadne plavky, co sedia a budu sediet ROKY ako sa bat ze vyleziem z mora bez plavok... hlavne topy su kriticke. Ale napr bonprix aj spodok plavok ma taky handrickovy..no neviem. Tiez sa da kombinovat tankiny, a spodok + este klasicka podrpsenka hore a prezliekat sa. ja mam takuto trojkombinaciu so sebou casto :D
Inak dcere sme objednali bikiny na shein, neviem ako velke cisla, ale to male vyzera super aj material..

lenuska9999
30. júl 2024

@lenuska9999 astratex som myslela, napísala som bonprix

129oveciek
30. júl 2024

80kg na 160cm nie je podla mna zase take brucho aby nemohla mat dvojdielne plavky..

@lucia851 v zivote by mi nenapadlo riesit ze sa mi na niekoho zle pozera za to ze ma vacsie brucho.. chapem, ze niekomu by to mohlo byt neprijemne mat dvojdielne olavky ked ma vacsie brucho ale kazdy nech si nosi co chce a nikto nema co ocumovat druhych a hodnotit ich ako vyzera

autor
31. júl 2024

ďakujem všetkým ženám za príspevky, ste vážne moc zlaté. Nakoniec som sa zhodou okolností dostala k super plavkám za super cenu (sestrina kolegyňa si objednala z Bonprixu, jej boli malé a chcela ich predať. Sú síce veľkosti 40, ale super mi sadli, tak som rada). Sú to tankiny, ako ste mi väčšina radili, bruško skryjú a pri opaľovaní tú "sukničku" vyhrniem a bude mať aj brucho trocha farby😀

kp7333
31. júl 2024

inak tie tankiny sa daju rozne kombinovat. v bonprixe sa da objednat aj zvlast vrch a zvlast nohavicky roznych strihov a farieb. kupujem od nich plavky uz vela rokov a prezili aj morsku vodu, aj chlorovu, pranie v pracke a dokonca aj susicku.