Ahojte,
To peň mne príde trápne keď si dospelí ľudia obliekajú napr tričko s detským vzorom napr Mickey alebo Marcel? Mne je trápne aj za nich 🫣 myslím ze ti ľudia ešte akoby nedostali ja by som v živote na seba už takého infantilne veci nedala 🫣 v mojom okolí to však neprijímajú s pochopením. Mam aj také kamošky že ideme von a ona si dá tričko s Disney akože nie ze je na celom tričku ale napr hlava mickeyho. Aj som sa jej pýtala ci jej není trápne ale ze nie prečo by malo byť
mne pride trapne rozpravat sa o tom,co maju druhy na sebe-co maju ci nemaju radi- je to ich zivot a ten maju len jeden tak kazdy nech si s nim robi co chce , nosi co chce-hlavne aby bol stastny a nebal sa toho,co si o nom druhy pomysla- lebo ty vacsinou su aj tak hlupy a nudny kedze riesia inych a nie seba
A mne je zas trapne z takych ludi ako si ty 🤷♀️
Mam 42 a mam zopar kuskov mickey. Samozrejme, ze si to neobleciem do prace ale napr do zabavneho parku, na den deti, tenisky mickey nosim aj k dlhym satam a riflovej bunde.
Ja mám pocit, že 20 ročné, čo sa cítia strašne dospelo, by si také na seba ani za svet nedali, ale 35+, ktoré už si ujasnili, čo je v živote dôležité, s takými blbosťami problém fakt nemajú 😁
Ahoj, ja osobne by som si to na seba neobliekla, nie je to môj štýl, ale vôbec ma netrápi, či Mickeyho nosí kamoška alebo suseda.. pomyslím si svoje a neriešim...
Mam skoro 40,
Pyjamo snoopy,tricka a mikiny mickey mouse
Takisto skacem s detmi v mlake ked prsi a smyknem sa s nimi na smykalke.
Je to pekne byt aspon takto trochu „dietatom“ !
Je mi ta uprimne luto….
Ja sa zas k tebe pripajam s tym, zeby som si to v zivote neobliekla, nepaci sa mi to na dospelych zenach, matkach... Ale je to ich vec nech si nosi kto chce co chce... 😊
Mne príde trápne za teba, tvoj pravopis je trápnejší ako tričko s detským motívom
mať tak tvoje problémy a prezidetský plat
Prosim, zarad si aj mna do zoznamu, nech ti je trapne aj za mna. Mam mickey tricka, dokonca v dvoch farbach
Radšej Mickey, alebo Dumbo, ako značička Hugo, Balenciaga, či iný Boss cez celú hruď 🤷🏼♀️
Všetci dospelí boli raz deťmi, ale málokto si na to pamätá. Trošku tolerancie ti chýba.
Mňa zaujíma, že aký je vzor Marcel??
@blondinka95 tiez som sa nad tym pozastavila a nie nejdem googlit 😄
No ja si myslim, ze je dobre si uchovat kus dietata v sebe aj v dospelom veku.
@blondinka95 to bude Marvel ;)
Sice sa mi to nepaci ale plne chapem ak sa niekto v tom citi dobre 😇
@guudy
@victoriab
@blondinka95 zrejme marvel?🤔
Mne sa tiež nepáčia detské vzory na dospelých ľuďoch. A tiež sa mi nepáči keď mama pooblieka malé dievčatko ako dospelú ženu. Hovorím MNE sa to nepáči, ale nikomu nič nehovorím, nech si každý robí a oblieka čo chce
infantilnejsie ako Mickey Mouse na obleceni mi pride tvoja potreba to riesit a zakladat o tom diskusiu na MK🤷♀️a mam aj ja tricka na to dam sako,pripadne riflovu vestu a necitim sa ani trapne ani hlupo
Aha.. Marvel. Ja som si myslela, ze Marcel, ta opicka z Friends ma svoj merch. Reku, ze to som este fakt nikde nevidela 🙂
Nepaci sa mi to, nenosím to ale či to už nosia ľudia okolo mna mi je úplne jedno. Keď sa im to páči tak nech si nosia čo chcú 🙂 im sa nemusí páčiť môj štýl .
Mam 46 a mam tricko s mickey..ku rifliam bunde pohoda. Mam rozne vzory na trickach..
Mne je skor smutno z toho,ze na dospelacke oblecenie davaju infantilne motivy a detske su v temnom depresivnom style😝
Ja sice nie. Moja mama ma nejake tricko mickey mausa. A ked su tam vnucata tak si to vzdy oblecie. Je aj horsi oblecenie ako prave detsky motiv.
Jasne občas hodím na seba snoopyho a doma si dáme snoopyho aj Všetcia traja nech sme rovnakí.
Ono ak ta len toto trápi a je tvoj jediný problém v živote, tak si šťastný clovek
Mne je trápne aj za teba.
ty si tiez este velmi nedospela, ked riesis taketo temy 🙂
ale mickeyho nemam rada, to by som ani detom neobliekla 😀
Ty musíš mať smutný život, keď riešiš takéto kraviny.