Dobrá bezramienková podprsenka

16. jan 2024

Ahojte, vedeli by ste nejaku odporucit? Mala som z hm, ale nedri mi prsia. Tak velakrat nosim vrchnu cast bikin z new yorkeru. 🤦🏻‍♀️ Drzi, ale uz je stara...

Existuje ja nejaka taka podrpsenka, ktora drzi pevne prsia? Dakujem!

nyusika
16. jan 2024

Wonderbra ultimate strapless

koniarova
16. jan 2024

@nyusika presne 👍

majamat
16. jan 2024

urcite wonderbra. mam velke prsia a teda drzi. mam cislo 80G.
zaujimave je, ez obod je pomerne maly, akoby bola zamerne robena natesno.
mam napodobeninu so Shein a nie je zla, len obvod je velky, ale to mi je velke aj na sportovej. maju tam nejake divne miery. inak vyzerafakt dobre.

mne sa podarilo ziskat wonderbry za 5e. doteraz sa z toho nemozem spamatat.
obzerala som ich na nete,mala som obavy, ze netrafim dobru velkost, alebo nebude drzat, preto som neobjednavala. chcela som si ju vyskusat. uplne som zabudla, ze ju maju u nas v jednom butiku so spodnym pradlom.
raz som tade isla nahodne a bolo tam vela zien a zatarasene a nejak atabula a zeny stali v rade a cakali, kym ich pustia dnu. zaujalo ma to. dovod bol, ze sa rusil butik a vsetko predavali za -90%. tak mam 1ks po 5e. dcere som zobrala si 2-3podprdy, tie vysli 2-3e, tiez menstruacne nohavicky. skoda, ez som tam nesla skor, uz to bolo mierne vybrakovane, ale tak na mna tam aj tak nemali moje cislo,len tie co som si kupila.

jenny224
16. jan 2024

Ja nosím z Intimissimi, ale rovno priznávam, že som len 75B, nemám skúsenosť s ich väčšími číslami.

majamat
16. jan 2024

@jenny224 tam by som rada nakupovat, skoda, ze nemaju vacsie cisla. moje nemaju.

nyusika
16. jan 2024

@jenny224 ano, aj Intimissimi ma super, teraz uz mozem aj ja od nich nosit. ale mam C kosik.

autor
16. jan 2024

Kocky dakujem! Popozeram! ❤️

autor
20. jan 2024

@koniarova
@majamat
@nyusika kupila som si teda wonderba a poviem vam, ze som v zivote nemala tak krasne prsia. 🥲🥲🥲 Tato podprsenka je brutalna. Velmi pekne vam dakujem za tip! ❤️❤️❤️❤️❤️

koniarova
20. jan 2024

Veľkosť ako nosíš? Ja som si ju kúpila už dávnejšie a veru nepamätám,ako veľkostne.

autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majamat
20. jan 2024

je fakt uzasna