Ahojte baby. Dostala som 200eur od svojej babky, že si mam niečo kúpiť pre seba ale musí to byť zo zlata-jej podmienka. (Chce aby som mala na ňu pamiatku)
Ja rozmýšľam nad naušnicami, len neviem ake sa nosia teraz. Potešila by ma od vás fotka ake mate Vy , alebo ake by ste si kúpili keby mate možnosť. Prípadne , na čo by ste vy minuli peniaze. Ďakujem za inšpiráciu ❤️
Prosim nepisat komentare na odlozenie penazi na horsie casi a pod. Ďakujem
Zbehni do zlatnictva a vyskusaj si viacero.
https://uk.pandora.net/en/earrings/earrings/stu... ja mam tieto ..niesu zlate ..ale nevysia nezavadzaju su elegantne a nenapadne ...
Kľudne aj kruhy.
Baby a to normalne vam daju v zlatnictve skusit nausnice ??? Ja som myslela ze to sa nesmie ....
Nepozeraj na to,ake sa nosia,ale ake sa tebe pacia a ake by sa ti hodili. Chod do zlatnictva,poskusaj,nechaj si poradit. Ja si vyberiem len tak,ked skusam. Z obrazku si neviem vybrat. Tazko ti radit,ked nevieme,aky si typ,ci elegantný alebo sportovy,aky mas typ tvare a podobne. Podla mna kupit si nausnice je dobry napad.
Mne sa najviac páčia jemné, minimalistické náušnice ktoré neomrzia ani rokmi. Keď niečo väčšie tak kruhy.
Ak by si zvažovala aj iný druh šperkov tak ja sa stále neviem vynadívať na šperky od českej firmy AG šperky.
Pozri ich FB, náušnice myslím nerobia (aspoň ja som nevidela) ale inšpirácií je tam neúrekom. Krásne, nadčasové.
Samozrejme,že v zlatníctve dajú skúšať kolko chceš. . Veď ako inak.by si vedela,čo sa ti hodí?
Ahoj. Podla toho ake nosis.. ja mam rada napichovacky,tak ja osobne by som volila takutu moznost.. popripade ak mas nejake zlomkove zlato,tak aj to sa da pouzit a kupis si ake sa Ti pacia. Popripade privesok na retiazku