Ahojky mate niekto typ na damske čižmy ale na ozaj kvalitne čižmy do snehu ktore ale ani nepremoknu ? Ďakujem
@mamamasama tieto čižmy sú za mňa asi najskaredsie ako som videla ..ale viem o tom nebola rec🤪
Trosku specifikuj aky typ, ci maju byt aj trosku elegantne alebo cizma ako spomanuta moon boot, timberlandy atd 🤷🏼♀️
Napr. ARA/Gabor s Goratexom. Normalne cizmy, kozene, je v nich vzdy teplo a nepremoknu a vydrzia roky bez skrabanca. Hladaj primarne s Goratex upravou..
@lasona mne je jedno ako veci vyzerajú, pokiaľ splňaju funkciu. Nepremoknu a je v nich doslova az horuco. Chodievam s detmi na dlhe prechadzky a su uzasne. ;) Na dizajn si nepotrpim, ale to som ja 🙂
Columbia
Elegantne ECCO ç, Clarks, Ara s Goretexom… nejake sportove Ecco, Lowa atd s goretexom … kedysi robil EMU Nepremokave ale neviem ci sa este najdu
@thereisabear mam Columbia snehule a po prvej zime mi začali pretekať. Inak sú teplé aj celkom pekne, ale čo z toho keď noha je mokrá.
@mamamasama moonboots sa nosia vo velkom v alpskych strediskach, u nas ich moc nevidno. Mas pravdu, su teple az strach😀 ale na ich u nas nenosim, my nemame sneh😀
@tecila ja mám dvoje a nikdy nepremokli a to ich nosím roky.
Skús používať impregnacny sprej na boty, nemali by premoknut. Ja nosím mckinley čižmy a sú teplé a zatiaľ nepremokli, decká majú zateplené gumaky.. mokré nohy sme hádam ešte nemali nikdy ...
Sorel
Inak treba skusat a naozaj do snehu, kde nepremoknu = goratex a taketo upravy povrchove. Jednoznacne. A hlavne hrube, teple. Zvacsa kozene byvaju nezateplene, a teda ja mam skusenost ze ani noha v tom neostane dlho sucha ak clovek trafi nejaku clapkanicu (nosievam ecco kozene topanky starsie). Je ich vela druhov, od sportovych, az po elegantnejsie... a rovnako znacky rozne.
Ja som anpr. bola zatazena na ecco a tento rok take sklamanie, vracala som im dva pary topanok, proste nie je tam co kupit pre mna :DDD A to pred rokmi som z tade chodila, ze "uz sa nepozeraj" 2-3 pary ti stacia :DD
Dcere som kupila mckinley ci aka to je znacka, v intersporte a super su uz tretiu sezonu.
@tykat taketo v hnedej svetlej /bezovej som vyfasovala aj ja pod stromcek :D neznasam ich (proste niezeby boli zle, ale to nie je moj styl), ale neznicitelne su :DDD
@simca06022011 😁 chapem
Ak športové, tak pozri aj decathlon.
A hlavne, kup si väčšie, aby tam mali prsty miesto.. rataj aj s ponozkami mozno hrubsimi
@mamamasama však ja rozumiem, mne prídu strasne mohutné a také smiesne
Ja som som si tento rok kúpila zateplené gumáky z Decathlonu, vyzerajú na počudovanie celkom fajn na nohe - ako čižmy.. Snehu na sánkovačku s deťmi je u nás veľmi málo, tie drahšie čo by mohli niečo vydržať sa mi vôbec nepáčia a neverím že dajú naše člapkanice a blato.. Gumáky využijem aj na jeseň, teplá výplň sa dá vybrať..
Moon boots