Dámske čižmy do snehu

5. dec 2024

Ahojky mate niekto typ na damske čižmy ale na ozaj kvalitne čižmy do snehu ktore ale ani nepremoknu ? Ďakujem

mamamasama
5. dec 2024

Moon boots

lasona
6. dec 2024

@mamamasama tieto čižmy sú za mňa asi najskaredsie ako som videla ..ale viem o tom nebola rec🤪

milanemila
6. dec 2024

Trosku specifikuj aky typ, ci maju byt aj trosku elegantne alebo cizma ako spomanuta moon boot, timberlandy atd 🤷🏼‍♀️

tykat
6. dec 2024

Napr. ARA/Gabor s Goratexom. Normalne cizmy, kozene, je v nich vzdy teplo a nepremoknu a vydrzia roky bez skrabanca. Hladaj primarne s Goratex upravou..

mamamasama
6. dec 2024

@lasona mne je jedno ako veci vyzerajú, pokiaľ splňaju funkciu. Nepremoknu a je v nich doslova az horuco. Chodievam s detmi na dlhe prechadzky a su uzasne. ;) Na dizajn si nepotrpim, ale to som ja 🙂

thereisabear
6. dec 2024

Columbia

olimuc
6. dec 2024

Elegantne ECCO ç, Clarks, Ara s Goretexom… nejake sportove Ecco, Lowa atd s goretexom … kedysi robil EMU Nepremokave ale neviem ci sa este najdu

tecila
6. dec 2024

@thereisabear mam Columbia snehule a po prvej zime mi začali pretekať. Inak sú teplé aj celkom pekne, ale čo z toho keď noha je mokrá.

majlo1234
6. dec 2024

@mamamasama moonboots sa nosia vo velkom v alpskych strediskach, u nas ich moc nevidno. Mas pravdu, su teple az strach😀 ale na ich u nas nenosim, my nemame sneh😀

thereisabear
6. dec 2024

@tecila ja mám dvoje a nikdy nepremokli a to ich nosím roky.

jesenzima
6. dec 2024

Skús používať impregnacny sprej na boty, nemali by premoknut. Ja nosím mckinley čižmy a sú teplé a zatiaľ nepremokli, decká majú zateplené gumaky.. mokré nohy sme hádam ešte nemali nikdy ...

tykat
6. dec 2024

Pozeram ze tie ktore som si 2x kupila uz nemaju ale boli to tieto (fotka z bazaru), ja som mala prve čierne pred 15r. a pred cca 5r. som si kupila tmavošedé. Fakt sú nezničiteľné. Nikdy nepremokli a nikdy mi v nich nebola zima. Len vložky som menila

trema
6. dec 2024

Sorel

simca06022011
6. dec 2024

Inak treba skusat a naozaj do snehu, kde nepremoknu = goratex a taketo upravy povrchove. Jednoznacne. A hlavne hrube, teple. Zvacsa kozene byvaju nezateplene, a teda ja mam skusenost ze ani noha v tom neostane dlho sucha ak clovek trafi nejaku clapkanicu (nosievam ecco kozene topanky starsie). Je ich vela druhov, od sportovych, az po elegantnejsie... a rovnako znacky rozne.
Ja som anpr. bola zatazena na ecco a tento rok take sklamanie, vracala som im dva pary topanok, proste nie je tam co kupit pre mna :DDD A to pred rokmi som z tade chodila, ze "uz sa nepozeraj" 2-3 pary ti stacia :DD
Dcere som kupila mckinley ci aka to je znacka, v intersporte a super su uz tretiu sezonu.

@tykat taketo v hnedej svetlej /bezovej som vyfasovala aj ja pod stromcek :D neznasam ich (proste niezeby boli zle, ale to nie je moj styl), ale neznicitelne su :DDD

garde86
6. dec 2024

Ja mám konkrétne tieto, landrover z deichmannu, mám ich piaty rok a nedám na ne dopustiť.

tykat
6. dec 2024

@simca06022011 😁 chapem

pralinka86
6. dec 2024

Ak športové, tak pozri aj decathlon.
A hlavne, kup si väčšie, aby tam mali prsty miesto.. rataj aj s ponozkami mozno hrubsimi

lasona
6. dec 2024

@mamamasama však ja rozumiem, mne prídu strasne mohutné a také smiesne

viktoria63
8. dec 2024

Ja som som si tento rok kúpila zateplené gumáky z Decathlonu, vyzerajú na počudovanie celkom fajn na nohe - ako čižmy.. Snehu na sánkovačku s deťmi je u nás veľmi málo, tie drahšie čo by mohli niečo vydržať sa mi vôbec nepáčia a neverím že dajú naše člapkanice a blato.. Gumáky využijem aj na jeseň, teplá výplň sa dá vybrať..