Dajana Rodriguez kabelky

26. okt 2024

Dobrý deň ako ste spokojne s kabelkami?

lilianka28
26. okt 2024

Mám viac kúskov, a s kabelkami som spokojná.
Len čím ďalej, tým viac zdražuje. Už sa mi zdá, že nevie čo za to pýtať. Keď si pomyslím, že moja prvá kabelka od nej stála presne 74€ 😏 ... to som ju kupovala ešte v čase keď predávala na Sashe. Teraz si pred to číslo treba pripísať minimálne 2.
Ináč tú kabelku mám stále a aj ju nosím.

stanulienkat
26. okt 2024

@lilianka28 tiez som si cca 1,5-2 roky dozadu povedala, ze obetujem 150-170e a jednu si kupim. Kym som sa k tomu dopracovala stoja 350-400e. Co je uz fakt prehnane. Za to mam niekolko peknych kabeliek. A vtipne je, ze nonstop koluju po nete zlavove kupony. Zrejme im dost klesol kvoli cenam predaj. Ale su naozaj krasne.

palicka
26. okt 2024

Aj mne sa páčia, asi 2-3 by si si hned vybrala. No nie som ochotná zaplatiť danú sumu….tak mi musia stačiť iní..

oriesocek
26. okt 2024

Mám od nej pár. Teraz už nekupujem, keďže jednoduchšie boli krajšie, teraz ich ma veľmi prezdobene pre mňa a neúmerne drahé, keďže už to nerobia v pár ľuďoch, ale tuším hovorila, že zamestnáva 70 ľudí…a vyskakuje uz z každej správy na FB a LinkedIn, začala byt extrémne aktívna…

rozculena
26. okt 2024

už mi lezie na nervy,z každej riti vyskakuje a reklamy od iných "influenceriek" na IG v každom druhom videu "....waaaauuuu,aká brutálne krásna ....a ja odpadneeeem....dokonca venovanie na kabelku mi napísala...."
🙄😨

petracandle
26. okt 2024

Mňa odpudzuje ako na mňa zovšadiaľ vyskakujú reklamy, samozrejme influencerkám zadarmenko.
Odrádza ma, že bežné ženy musia vysoliť pomaly 400 eur a hocijaké aj menšie influencerky dostávajú zadarmo, aj keď je to mimo ich štýl.

Úprimne, mne táto značka vždy prišla tak nejak smiešna. Aby som zaplatila 300 eur za kabelku s nápisom mena ako z osady 🤷🏼‍♀️ to je asi len môj problém, každý máme nejaké meno ale Dajana Rodriguez znie fakt ako skomolenina z osady. Samozrejme, nech sa volá ako chce ale nosiť to napísané na kabelke fakt nepotrebujem. Ja si radšej za tie peniaze kúpim Furlu a podobné

vanilkovazmrzka
26. okt 2024

Nepacia sa mi a hlavne maximalne mi ide na nervy to vtieranie sa influencerkam a pseudocelebritam gycovymi kabelkami s trapnymi citatmi

engel76
26. okt 2024

Jednu mam uz par rokov a som spokojna. Vidim tie kabelky aj tasky bezne u zien v Bratislave. Nesledujem uz dlhsi cas ake su ceny.

autor
26. okt 2024

Dakujem za komenty, lebo ja som tieto kabelky nejako nepochopila, kvalita ako u 60€ koženej kabelky a ceny ako u oveľa lepších značiek, reklamy mi tiež lezú na nervy ale asi sa snažia vyťažiť z upadajúceho ošiaľu čo najviac 🙂 a neviem ta pani mi je nesympaticka :D

judar
26. okt 2024

Nepacia sa mi a su predrazene a este pritom ked si zoberiem kolko je aj na fb v skupinach roznych vyucenych siciek co siju kabelky...no nech sa nikto nehneva ale aj sicky z CZ maju omnoho krajsie dizajny a motivy aj ked zrovna nemusia capat svoje mena na kabelku s cenami viac prijatelnejsimi

diamand2326
26. okt 2024

Pozri kabelky Ľúbivé, ja mám len odtiaľ 🙂

hradnapani
26. okt 2024

mam jednu este z jej zaciatkov na sashe, taky jednoduchsi model z makkej koze, ktora je uz dost osuchana na dne (nie opadana), ale stale ju mam rada - pozrela som si teraz jej tvorbu a ceny a nestacim sa cudovat. Za mna uz nie.

muchotrafka298
27. okt 2024

Vacsina tych kabeliek je cisty gyc a uz nevie co pytat. Ako za 400 EUR mozem mat ovela lepsiu. Kolegyna ma niekolko a po par noseniach vyzera ta retiazka co ma na jednej ako po 20 rocnom noseni. Cela zosuchana, miestami hrdzava. Ona uz vyskakuje odvsade a tie trapne reklamy tretotriednych influenceriek, to je otras.

aurora33
27. okt 2024

Minule som si objednala niečo z About you a v balíku som našla zľavový kupón na jej kabelky. Tak som si to zo zvedavosti pozrela, ale nevybrala by som si žiadnu. A presne toto mi napadlo, že jej zrejme klesol predaj keď musí hocikde pchat taketo kupóny.

petracandle
27. okt 2024

Teraz som si pozrela jej profil na IG a som zhrozená! Tá ženská naposielala kabelky minimálne 50 influencerkám. A to vrátane treťotriednych "hviezdičiek" z reality show 😃
Veď to je úplne odpudzujúca reklama.
A hlavne je to krásny výsmech vám kupcom. Keďže si lokálna značka môže dovoliť rozdať minimálne 50 ks 300e kabeliek, tak kto si myslíte, že sa jej na tú masívnu reklamu zloží?? No, ste to práve VY, napr ženy na materskej, ktoré sú kúpite jej kabelku zo svojich smiešnych rodičákov, aby ich ona potom rozdávala ako na bežiacom páse nejakým trapkám

liz_lemon
27. okt 2024

55 EUR za obycajne puzdro na mobil s jej inicialami, kto by si to kupil?

muchotrafka298
27. okt 2024

@liz_lemon no asi preto, ze sa to tak "skvelo" predava to ma kazda druha zenska na instagrame, co vsade to vidis a reklamy a tie uzasne bombasticke poukazky co rozdava, ze ked ich ty nanutis XY ludom a oni si tam kupia, tak potom mas nieco zadarmo.

vevapeto
27. okt 2024

Sú to kvalitné a výnimočné kabelky ale nie pre každú ženu, keďže sú drahé.

aurora33
27. okt 2024

@vevapeto existujú aj oveľa drahšie kabelky a nie su to také gýče ako tie jej.

vevapeto
27. okt 2024

@aurora33 Myslíš tie značkové, ktoré stoja vyše 1000€ a šijú ich v Číne?

muchotrafka298
27. okt 2024

@vevapeto o kvalite by som pomlcala u nej, kedze som videla u kolegyne uplne osuchane kovove retiazky na kabelke, ktoru mala 2x na sebe cestou do auta a z auta do prace. Vyzeralo to ako keby to roky rokuce nosila.

Za mna su tie kabelky gycove, tazko kombinovatelne, kedze su vacsinou neskutocne vzorovane, okrem toho je tam cez pol kabelky jej logo a meno. Ja som u nej za posledne roky nevidela nic pekne, ani take, co by som si vedela prestavit vo svojom satniku. Keby sa tak skvelo predavali a boli take ziadane, neposiela ich zadarmo s menom tretotriednym "influencerkam".
Za 500 EUR si napriklad vies kupit momentalne velmi trendy kozenu kabelku od znacky Polene, ktora je kvalitna, nadcasova, vhodna ku kazdemu outfitu.

aurora33
27. okt 2024

@vevapeto Ano, urcite myslím tie omg 🙄

mk1111111111
27. okt 2024

Ja mam tiez jednu, ale teda len preto, ze som ako darcek dostala poukaz, nechcela som, aby peniaze prepadli. Ze som prvu dodavku reklamovala, o tom pomlcim, nakolko vyreklamovali. Ale, kym som si vlastne vybrala, no to bola stacia, na moj vkus zbytocne preplacane vzormi, mozno by pomohlo, keby mali nieco aj bez tych vzorov.
Zaver, aj ked ma to mrzi, lebo tvrdia, ze je to SK vyrobok a rada by som podporila slovenskych vyrobcov: Pre mna, ich cena teda naozaj nekoresponduje s kvalitou prevedenia vyrobku. Za tie ceny sa da naozaj kupit kvalitnejsi a aj krajsi kusok.

muchotrafka298
27. okt 2024

@mk1111111111 ak Ta mozem poprosit, mohla by si sem prosim napisat, co bolo dovodom reklamacie? Ci sa kabelka odrala, remienok kovovy sa osuchal alebo tam bola ina chyba. Vdaka. A presne ako pises, vsetko je preplacane vzormi a na mna este posobi okrem tych preplacancov dost zle aj to vyrazne logo cez pol kabelky. To su kabelky pre niekoho, kto nenosi ziadne vzory, farby iba neutralne.

personality
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
27. okt 2024

Polene kabelky sú krásne ale nenašla som tam asi ani jednu so strieborným kovom, keďže zlate nenosím :(

muchotrafka298
27. okt 2024

@personality ved to, ze ta reklamna kampan Ta skor odradi od kupy, akoby si dala 400 EUR za kabelku, ktora sa vlastne k nicomu nehodi, pokial nemas striktne kapsulovy satnik, ktory sa sklada z ciernej, bielej a sivej alebo bezovej farby. A ja osobne som na tu reklamu uz alergicka, ze jak to vychvaluju tie entotriedne zeny na IG, ktore maju pomaly 50 followerov, ake uzasne kabelky, s napismi. Ja by som si niky nedala ziadny napis ani citat na kabelku a este taku prezdobenu. Na co? My sme mali tych kuponov v praci asi 20-30 a vsetky tam boli polozene cele mesiace, kym sme to nevyhodili, lebo im skoncila platnost.

lienka.7
27. okt 2024

@autorka za tu predraženu cenu si radšej kúpim naozaj značku 👌

veverickav
27. okt 2024

@petracandle o tom mene... treba si trosku nastudovat predtym, ako napises hlasku: ako z osady... jej otej je Kubanec, ma zahranicne korene..co sa mala volat anicka rodriguez? Bola to moja spoluziacka z vysokej. Velmi sme kvitovali, ze zacala mladucka, sla si za svojim, zamestnavala svojich domacich z dediny, darilo sa jej... super, palec hore. Ale musim suhlasit, ze uz je vsade a tymi zlavovymi kartickami sa z nej stalo nieco tuctove...ako letaky z kauflandu a ine...no nase deti sa s nimi aspon pohraju 🙈 neviem si predstavit, ze napriklad pistejova takto zacne posielat po domoch zlavove karticky na jej saty, uplne to dehonestuje tu znacku, aj ked verim, ze jej slo o opak. Ona takato nebola, sledujem ju dost dlho a dovolim si tvrdit, ze s tym marketingom zacala byt strasne aktivna, ked sa vydala. Myslim, ze je za tym celym je jej ambiciozny muz. Mozem sa vsak mylit.

sashabb
27. okt 2024

@vevapeto mňa by zaujímalo čím sú výnimočné?