Mamičky prosím vás čo si mám pod týmto popisom predstaviť. Dá sa spodok bundy stiahnuť na spodku? Akože z vreciek?? Chcem nech bunda neodstava a tým pádom možnosť regulácie gumičkou lemu bundy, len neviem čo si pod týmto predstaviť. Či by to bolo dobre. Ďakujem
@h2 pardon .. nie. Nemala som čas nad tým rozmýšľať a iné mi nenapadlo 😁. To bolo na rýchlo
Podla opisu by som cakala, ze da, akurat stahovanie je skryte vo vreckach, aby to vyzerall esteticky. Mam taku jednu bundu.
@moonlight1210 takže podľa Vás sa bude dat stiahnuť z vnútra vrecka? Ja som to ešte ani nepočula nikdy , nie to ešte videla 😅, za to sa pýtam lebo by som ju aj kúpila no to sťahovanie lemu na spodku bundy je pre mňa dosť podstatne a tak by som chcela aby to ta budna aj mala..tak snáď to teda tak nejako bude a dobre som to nakoniec pochopila. Aby som nebola nakoniec prekvapená, tak som sa chcela uistiť.
Vsak daj foto tej bundy
Ak ju kupujes cez eshop, tak v najhorsom obratom vratis.
Ale myslim, ze jednoducho stahovanie je skryte vo vrecku, nech netrci vonku a nezachytava sa. A vyzera to krajsie. Aj ked vo vrecku to obcas potom trosku zavadza. Zalezi, ako to maju vyriesene.
A to ti lepší názov diskusie nenapadol? Až som sa zľakla, že čo sa stalo.