Dá sa spodok bundy stiahnuť ?

9. dec 2023

Mamičky prosím vás čo si mám pod týmto popisom predstaviť. Dá sa spodok bundy stiahnuť na spodku? Akože z vreciek?? Chcem nech bunda neodstava a tým pádom možnosť regulácie gumičkou lemu bundy, len neviem čo si pod týmto predstaviť. Či by to bolo dobre. Ďakujem

h2
9. dec 2023

A to ti lepší názov diskusie nenapadol? Až som sa zľakla, že čo sa stalo.

autor
9. dec 2023

@h2 pardon .. nie. Nemala som čas nad tým rozmýšľať a iné mi nenapadlo 😁. To bolo na rýchlo

moonlight1210
9. dec 2023

Podla opisu by som cakala, ze da, akurat stahovanie je skryte vo vreckach, aby to vyzerall esteticky. Mam taku jednu bundu.

autor
9. dec 2023

@moonlight1210 takže podľa Vás sa bude dat stiahnuť z vnútra vrecka? Ja som to ešte ani nepočula nikdy , nie to ešte videla 😅, za to sa pýtam lebo by som ju aj kúpila no to sťahovanie lemu na spodku bundy je pre mňa dosť podstatne a tak by som chcela aby to ta budna aj mala..tak snáď to teda tak nejako bude a dobre som to nakoniec pochopila. Aby som nebola nakoniec prekvapená, tak som sa chcela uistiť.

tinkavvv
10. dec 2023

Vsak daj foto tej bundy

autor
10. dec 2023
moonlight1210
10. dec 2023

Ak ju kupujes cez eshop, tak v najhorsom obratom vratis.
Ale myslim, ze jednoducho stahovanie je skryte vo vrecku, nech netrci vonku a nezachytava sa. A vyzera to krajsie. Aj ked vo vrecku to obcas potom trosku zavadza. Zalezi, ako to maju vyriesene.