Ahojte, ake mate skusenosti, su original converse tenisky kvalitnejsie a vydrzia viac ako napr take isté tenisky neznackove napr som videla také v deichmanne alebo ccc za zlomok ceny. Ďakujem
Ja mam original converse, mam ich uz cca 4 sezonu, su stale krasne biele - mam asi 4 pary- rozne modely, ale, mam aj take podobne neznackove, chodi sa v nich rovnako, je to len o tom, ci si potrpis na to, aby si mala original. Su uplne rovne, necakaj pohodlnu komfortnu chodzu.
ako ich prosím ťa čistíš?
@andaluzia12 Ja kazde tenisky davam do pracky a nic im nie je . Mne tenisky vydrzia aj viac ako 5 rokov. Periem ich mozno aj raz za mesiac.
@andaluzia12 aj ja periem v pracke v kvalitnom prasku na biele z AT, alebo z DE na 40st.. podstata je v tom, ze musia byt kvalitne vyzmykane, a nesusim ich v susicke, to sa neosvedcilo a susim v tieni, nie na slnku oprete o patu, aby sa voda odparila najskor od spicky, aby nevznikli flaky. Prakrizujem roky a funguje. Na conversky samozrejme. Ine, druhy periem a susim inak
Dakujem zienky, tak sa asi poobzeram po tych lacnejších. Presne to sa bojim,ze ta biela bude casom vyzerat zle, tak naco tolko korun zbytocne.
Mne hlavne pridu conversky hrozne tazke a uzke..
Prvé červené converse som si kupila v Londýne v dobe keď pre Slovakov to boli len prachobycajne cinanky a vydrzali asi 8 rokov, oproti neznackovym naozaj úctyhodna životnosť...ale...tento druh topanok, to je peklo pre nohy. Uz by som to viac nakupovala, takze ano, len pre štýl na prestriedanie stacia aj z croppu za 5e vo vypredaji, tam som tusim videla tuto cenovku
Moje conversy nosim takmer denne do fitka uz 5 rokov 🥰 Okrem treningu maju nabehanych stovky kilometrov a stale drzia 💪🏻
@tinqua prave naopak. Conversy su pre nohy viac nez vhodne. Maju tenucku podrazku, su ohybne a na moju nohu dost siroke. Preto sa v nich aj odporuca cvicit.
Dcéra nosí, minulý rok jedny, vyzerajú super na to co pochodili. Dokonca aj zimu prežila v kožených zateplenych. Nič im nie je.
Platený periem v práčke ako už bolo spomenuté, len ja na jemnom praní, a 30tke. Riadne ich treba vysušiť lebo tie žlté fľaky sú postrach.
Za mňa ťažké topánky a pre mňa nepohodlné. Dcéra iné nechce. Okrem toho moja nosí tie vyššie a to neskutočne dlho trvá kým to obuje.
@beronsche na moju nohu si tiez uzke. Bolia ma v nich nohy . Obujem ich mozno 5krat za sezonu. Niesu na dlhe chodenie.
@slavomira236 hlavne v porovnani s inymi znackami (napr.fila), alebo no name teniskami su ovela ovela uzsie..
@mamamasama upravim svoj vyrok...masaker pre sirsiu nohu 🙂
ja si kupujem biele kozene, tie vydrzia aj tri sezony.
Ja som converse milovala, vydrzali mi par sezon vzdy na striedacku s inymi. Avsak asi mi klesla klenba tehotenstvom a uz su mi uzke
Záleží od nohy a jej tvaru, niekomu sadnú, niekomu nie.
Čo sa týka kvality, určite lepšie ako Deichmann.
Ja som dlhé roky kupovala "číny" z Deichmannu, jedne na sezónu vyšli stále, napr leto 3-4m okey a potom zničené (podrážka zalomená, odlepovali si, spodok sa rýchlo zošúchal...). Takže každé také 4 mesiace som kupovala nové.
Potom som si kúpila Converse a tie my držia už 2 roky bez problému.
Kamoška nosí len conversky, jedne obľúbené má už asi 7 rokov a teda odžili si toho veľa 😂
Stačí ich hubkou vyčistiť vanisom a dať do pračky. Vôbec mi nemenia farbu.
Biele converse tenisky mi vydržali presne jednu sezónu, ale musím povedať že som ich nosila dosť často. Nie sú deravé, ani "zlomené", len sú proste škaredé. Tú bielu tenisku už nedokážeš pekne vyčistiť. Okrem toho ma pri dlhšej chôdzi z nich vždy boleli chodidlá. Túto sezónu som si kúpila nové a po pár km mi urobili na oboch nohách otlaky. Converese značka asi nie je pre moje nohy....