Čo si obuť na svadbu?

15. júl 2023

Som totiž vysoká - meriam 175 cm a ideme na svadbu sesternici. Mám už šaty vyhliadnute, ale k nim sa hodia lodičky, tiež som našla krásne lodičky, ale ja proste nechcem byť najvyššia zo všetkých. U nás je každý taký menší a ja nemám náladu na ich kecy, že preboha čo som si to obula, že vytŕčam atď.. balerínky nie sú moc slávnostné,. či? Manžel hovorí, že sa mám na ich reči vykašľať a obuť si lodičky.
Tak neviem, manžel má pravdu, súhlasím s ním, ale nemám fakt náladu počúvať poznámky na moju výšku.

januska12323
15. júl 2023

Obuj si čo ti vyhovuje a na blbé reči si priprav odpoveď.

patka06
15. júl 2023

Súhlasím s manželom, kašli na reči. Obuj si lodičky, balerínky sa nehodia.
Dcéra má 175 cm, pred dvomi týždňami bola na svadbe, mala lodičky 5 cm opätok, bola vyššia aj od niektorých chlapov, nikomu to nevadilo

ropucha6
15. júl 2023

Daj si, co chces ty. Ja mam 160cm a po 20min davam balerinky, lebo opatky nemam rada. Ale ak ty si ich chces dat len kvoli reciam, fakt kasli na to. Kto ta chce ohovorit, nieco si najde, neboj sa 🙂

zmrzlinka2021
15. júl 2023

Balerínky sú úplne mimo, nezenske a nosili sa tak pred10 rokmi

0silvia0
15. júl 2023

Su aj lodicky na nizsom opatku, skus pozriet

ankare
15. júl 2023

Obuj sa podľa seba

autor
15. júl 2023

Ja som si chcela obuť lodičky s 8 CM podpätkom, pretože balerínky nie sú vhodné na takúto príležitosť a hlavne ani sa nehodia. Ale neviem, nechcem byť ako veža zase.

adrianap83
15. júl 2023

Daj si lodičky! Cíť sa krásna a sebavedomá🙂 reci jednym uchom dnu a druhym von. Ty za to môžeš, že oni sú nižší? : D dobrú zábavu prajem!

autor
15. júl 2023

Hlavne na fotkách to nebude vyzerať dobre. Už vidím ako budú mať poznámky.

autor
15. júl 2023

@adrianap83 Ty si zlatá, ďakujem 🙂

maryetta
15. júl 2023

Mam178 a naucila som sa nosit lodicky. 8-10cm. A je mi jedno kto co.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
15. júl 2023

175 cm je úplne normálna výška. Keby máš 185,tak ok, si vysoká... Ale toto fakt nie je nejake extrémne.

petamich
15. júl 2023

nie su balerinky ako balerinky, nie vycapatane balerinky sa nehodia ale napr. pekne (aj spicate) kozene balerinky s nejakou ozdobou preco nie, ja take mam a nosi a vyzera to dobre

ale teda pokojne si daj aj lodicky a kasli na to, co kto hovori 🙂

lienka.7
15. júl 2023

@autorka 175cm je veľa? A ostatní sú co tam? Liliputi? Určite nie balerinky, to úplne zabijes cele oblecenie. 8 cm podpatok je v pohode, možno skus pozrieť nižšie, sú aj 4-5 cm. Ale tie 3 cm by som ja vobec neriešila. Btw, mm ma koľko?

autor
15. júl 2023

@lienka.7 Manžel má 185

lienka.7
15. júl 2023

@autorka tak potom co riešiš? 😉

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marca12
15. júl 2023

Ludia su tak sprosti,ze svojimi komplexmi znechutia okolie. Tak ako teraz teba. To,ze maju sproste poznamky je ich vypovedna hodnota. Daj si lodicky,budes krasna a zenska a na ich reci sa vykasli. Vkracas tam ako modelka a nech rypu kolko chcu. Viem,ze je to neprijemne,ale neobmedzuj sa kvoli tomu. Muz ta podrzi a urcite z teba nespusti oci.

adrianap83
15. júl 2023

@marca12 čistá pravda 👍

autor
15. júl 2023

@marca12 Ďakujem, ja si tie lodičky vezmem nech ich aj šľak trafí. Lenže potom tie poznámky počúvať, hlavne keď sa budeme fotiť, že vyzerám ako obor atď.. nech sa postavím dozadu alebo nech mi niekto požičia nižšie topánky. Úplne ma takto znemožnia pred všetkými.

luciab28
15. júl 2023

Tak na fotky sa prezuj do balerinok a potom kľudne lodicky... To je len hlúpa závisť ostatných

kitycat
15. júl 2023

Wtf, kritika za vysku? To co uz je

autor
15. júl 2023

Tak a čo im mám povedať, ale tak aby som nevyvolala hádku? Lebo ja keď sa ohradím, tak to otočia, že to ja nepoznám žarty a že prečo sa hneď urážam.

zooeynka
15. júl 2023

Ved poved ze "je mi luto teta Klara ze ste nedorastli do normalnej vysky, ale nevadi, aj nizky ludia su pekni..." Proste to otoc a urob z vysky prednost. Ak ti nejaky debilny komentar na vysku povie muz tak detto, kazdeho odpalis ked povies ze ti je luto ze nedorastol na normalneho chlapa/zenu....

joannita
15. júl 2023

Autorka, 175cm vysoka? Akoze ok, nizka niesi, ale niesi ani vysoka. 175cm je bezna vyska u zien dnes.
A 175cm baby bezne nosia 10cm podpadky, ved s nimi by si mala 185cm, nie 2 metre.
Bezne stretavam baby na stekloch s tvojou vyskou.
Ale hlavne.... Kasli na ostatnych a ked ta podporuje tvoj muz, tak nieje o com.

kukuk29
15. júl 2023

a to kto ma vlastne tie pripomienky ze si z toho robis taku hlavu? Sam tam ides s muzom - ten je s tym v pohode a zvysok...salam parky ... Neviem bola som na x svadbach a oslavach ale zeby tam niekto riesil vysku ludi 🤔🤔🤔

monikkatt
15. júl 2023

Zober si lodicky a hrdo ich nos.. ostatnym povedz s usmevom ze nemozes za to ze su krpati

onedaynick
15. júl 2023

Uz tu boli take diskusie.. a ja ako jedna z tych vysokych napisem zas to iste. NIKTO mi nikdy nic na vysku v opovrhujucom style nepovedal. Problem je v tebe.

jenny224
15. júl 2023

Mne sa nejak nepozdávajú názory ani z jedného tábora. Autorka podľa mňa až príliš rieši obyčajnú výšku, akoby mala dva metre a neviem si predstaviť súdneho človeka, čo by jej to vytykal (nesúdny by ma uraziť nemohol, sám sa prezentuje 😄) a naopak-aj keby mi niekto povedal, že som vysoká v negatívnom zmysle, nevidím dôvod ísť na ich úroveň a osočovať ich, že všetko pod 175 je "krpate a nenormálna výška" 🤦‍♀️ ak by niekto naozaj mal reči, poviem: myslím si, že vyzerám dobre, ale ďakujem za názor, nezdielam ho 😄