Som totiž vysoká - meriam 175 cm a ideme na svadbu sesternici. Mám už šaty vyhliadnute, ale k nim sa hodia lodičky, tiež som našla krásne lodičky, ale ja proste nechcem byť najvyššia zo všetkých. U nás je každý taký menší a ja nemám náladu na ich kecy, že preboha čo som si to obula, že vytŕčam atď.. balerínky nie sú moc slávnostné,. či? Manžel hovorí, že sa mám na ich reči vykašľať a obuť si lodičky.
Tak neviem, manžel má pravdu, súhlasím s ním, ale nemám fakt náladu počúvať poznámky na moju výšku.
Súhlasím s manželom, kašli na reči. Obuj si lodičky, balerínky sa nehodia.
Dcéra má 175 cm, pred dvomi týždňami bola na svadbe, mala lodičky 5 cm opätok, bola vyššia aj od niektorých chlapov, nikomu to nevadilo
Daj si, co chces ty. Ja mam 160cm a po 20min davam balerinky, lebo opatky nemam rada. Ale ak ty si ich chces dat len kvoli reciam, fakt kasli na to. Kto ta chce ohovorit, nieco si najde, neboj sa 🙂
Balerínky sú úplne mimo, nezenske a nosili sa tak pred10 rokmi
Su aj lodicky na nizsom opatku, skus pozriet
Obuj sa podľa seba
Ja som si chcela obuť lodičky s 8 CM podpätkom, pretože balerínky nie sú vhodné na takúto príležitosť a hlavne ani sa nehodia. Ale neviem, nechcem byť ako veža zase.
Daj si lodičky! Cíť sa krásna a sebavedomá🙂 reci jednym uchom dnu a druhym von. Ty za to môžeš, že oni sú nižší? : D dobrú zábavu prajem!
Hlavne na fotkách to nebude vyzerať dobre. Už vidím ako budú mať poznámky.
@adrianap83 Ty si zlatá, ďakujem 🙂
Mam178 a naucila som sa nosit lodicky. 8-10cm. A je mi jedno kto co.
175 cm je úplne normálna výška. Keby máš 185,tak ok, si vysoká... Ale toto fakt nie je nejake extrémne.
nie su balerinky ako balerinky, nie vycapatane balerinky sa nehodia ale napr. pekne (aj spicate) kozene balerinky s nejakou ozdobou preco nie, ja take mam a nosi a vyzera to dobre
ale teda pokojne si daj aj lodicky a kasli na to, co kto hovori 🙂
@lienka.7 Manžel má 185
Ludia su tak sprosti,ze svojimi komplexmi znechutia okolie. Tak ako teraz teba. To,ze maju sproste poznamky je ich vypovedna hodnota. Daj si lodicky,budes krasna a zenska a na ich reci sa vykasli. Vkracas tam ako modelka a nech rypu kolko chcu. Viem,ze je to neprijemne,ale neobmedzuj sa kvoli tomu. Muz ta podrzi a urcite z teba nespusti oci.
@marca12 čistá pravda 👍
@marca12 Ďakujem, ja si tie lodičky vezmem nech ich aj šľak trafí. Lenže potom tie poznámky počúvať, hlavne keď sa budeme fotiť, že vyzerám ako obor atď.. nech sa postavím dozadu alebo nech mi niekto požičia nižšie topánky. Úplne ma takto znemožnia pred všetkými.
Tak na fotky sa prezuj do balerinok a potom kľudne lodicky... To je len hlúpa závisť ostatných
Wtf, kritika za vysku? To co uz je
Tak a čo im mám povedať, ale tak aby som nevyvolala hádku? Lebo ja keď sa ohradím, tak to otočia, že to ja nepoznám žarty a že prečo sa hneď urážam.
Ved poved ze "je mi luto teta Klara ze ste nedorastli do normalnej vysky, ale nevadi, aj nizky ludia su pekni..." Proste to otoc a urob z vysky prednost. Ak ti nejaky debilny komentar na vysku povie muz tak detto, kazdeho odpalis ked povies ze ti je luto ze nedorastol na normalneho chlapa/zenu....
Autorka, 175cm vysoka? Akoze ok, nizka niesi, ale niesi ani vysoka. 175cm je bezna vyska u zien dnes.
A 175cm baby bezne nosia 10cm podpadky, ved s nimi by si mala 185cm, nie 2 metre.
Bezne stretavam baby na stekloch s tvojou vyskou.
Ale hlavne.... Kasli na ostatnych a ked ta podporuje tvoj muz, tak nieje o com.
a to kto ma vlastne tie pripomienky ze si z toho robis taku hlavu? Sam tam ides s muzom - ten je s tym v pohode a zvysok...salam parky ... Neviem bola som na x svadbach a oslavach ale zeby tam niekto riesil vysku ludi 🤔🤔🤔
Zober si lodicky a hrdo ich nos.. ostatnym povedz s usmevom ze nemozes za to ze su krpati
Uz tu boli take diskusie.. a ja ako jedna z tych vysokych napisem zas to iste. NIKTO mi nikdy nic na vysku v opovrhujucom style nepovedal. Problem je v tebe.
Mne sa nejak nepozdávajú názory ani z jedného tábora. Autorka podľa mňa až príliš rieši obyčajnú výšku, akoby mala dva metre a neviem si predstaviť súdneho človeka, čo by jej to vytykal (nesúdny by ma uraziť nemohol, sám sa prezentuje 😄) a naopak-aj keby mi niekto povedal, že som vysoká v negatívnom zmysle, nevidím dôvod ísť na ich úroveň a osočovať ich, že všetko pod 175 je "krpate a nenormálna výška" 🤦♀️ ak by niekto naozaj mal reči, poviem: myslím si, že vyzerám dobre, ale ďakujem za názor, nezdielam ho 😄
Obuj si čo ti vyhovuje a na blbé reči si priprav odpoveď.