Pekný deň 🙂
Čo si zvyknete obliekať na vyšetrenie ku gynekologičke ? V lete je to jednoduchšie, žena si môže dať sukňu, alebo šaty. Čo si dávate v zime ? Dlhší pulóver ? Aby ste "nepobehovali" po ambulancii od spodu nahé.
Nie som úchyl, ani školák, čo sa nudí ...
Ďakujem 🙂
Co v zime sa nenosia sukne a saty? Ja nosim stale, nohavice mozno 1x do tyzdna.
Vsak tricko a sukna do kabelky, nech uz mam oblecene cokolvek. Tricko kvoli tomu ak bude vysetrovat prsia a sukna kvoli tomu aby som tam nebehala s holym zadkom (aj ked myslim si, ze tak ci tak by z toho vyvaleny nebol, akurat ja sa citim konfortnejsie)
@nelca84 Jasné, že nosia... Len ja hodím v zime stále v nohaviciach. Myslím bežne ( samozrejne, že na nejakú oslavu si dám šaty)... ale sukňa do kabelky je dobré riešenie.
Moj gynekolog ma kabinku oproti kreslu, kde vysetruje - tam sa vyzleciem idem naha dva kroky a spat, takze neriesim, co mam na sebe to mam na sebe
Kolko krokov alebo ako daleko to mas? 😀
To isté čo k zubárovi,aký je rozdiel, doktor, doktor
To sa vazne prezliekate do sukni? 😅 to by ma v zivote nenapadlo, dam si dlhsiu koselu a kaslem na to 😅
@petamich Moja lekárka práveže nemá kreslo hneď pri kabínkach...má tam umývadlo, z dezinfekčnou vodou, v ktorom má nahádzané použité, aj krvavé nástroje. Takže "krásny" pohľad keď vychádzaš z kabínky do ambulancie.
saty ci dlhyyyy top
hocico...pridem k nemu spyta sa ci ma nieco boli alebo mam dake problemy, posle ma do kabinky vyzliect tak si dam spodok dolu,prejdem 2 metre na kozu, vysetri,zleziem a idem sa obliect do kabinky a spat k nemu ku stolu si sadnut ...ake ceremonie co si obliect ?🤷
Och 🥴 tak potom asi fakt suknu so sebou alebo dlhsi sveter ako pisu baby
Ja behám s holým zadkom 😀
Ved si bud vezmem suknu do kabelky alebo si dam okolo pasa taku tu blbost co ma v kabinke.
Tiez v zime nenosim suknu, nenavidim to, zamrzla by som. Ani dlhe svetre nenosim, tie sa mi nepacia 😀
@kukuk29 u nas su napriklad kabinky v chodbe pri sestricke. Takze k doktorovi prechadzam cez kancelariu sestricky, zatvorim za sebou dvere k doktorovi a az tam idem na vysetrenie. A cely cas u doktora som bez spodnej bielizne. U sestricky casto byvaju este ine pacientky. Takze ano, v tomto pripade aj ja riesim, aby som tam nebehala s holou onou a beriem si suknu do kabelky.
@kukuk29 u nás ideš k lekárovi cez šatnu, a keď ideš dnu, ide sa ďalšia pacientka nachystať. Čiže ak prídeš k lekarovi v nohaviciach a dáš si ich ored vstupom do ambulancie dole, tak sedíš hola na stoličke aj mimo vyšetrenia na koze. Keby prídeš oblečená a treba sa predsa vyzliecť lebo volačo, nemáš sa kde, lebo v šatni už sedí ďalšia žena.
Ono to nie sú ceremónie.. len si treba uvedomiť,, že.to nefunguje vsade rovnako.
Ja chodím šaty/sukňa aj zime, ak náhodou mam nohavice, prezleciem si sukňu v šatni.
Ja som napriklad kabinku priamo v ambulancii u doktora kde ma vysetruje este nezazila a to som mala uz 3gynekologov. Vzdy som sa prezliekla v satni ktora je pri sestricke. ( vzdy je pri nej aj ina pacientka) Tak logicky s holim zadkom chodit nebudeme
Mam leginy a saty
Nosím suknu so sebou. Keby zabudnem môžem si za 5e zaplatiť jednorazovú .
môj dr. má taký záves 2 metre od lehátka čiže ten kúsok nemám problém prejsť vyzlečená, väčšinou mi robí aj ultrazvuk prsníkov, potom sa idem obliecť a on zatiaľ zapisuje do PC, oblečená prídem k nemu a ešte konzultujeme
Ked mam nohavice, nahodim si spodnicku.
Môj gynekológ ma hneď pri koze plentu, kde sa vyzleciem a rovno sadnem na stôl. Vyšetrí, povie, aby som sa obliekla, poprípade ešte vyzliekla hore. Nebeham po ambulancii. Keď som mala gynekologičku, ona mala zvlášť kabínku, vyzliekla som sa normálne a prebehla. 😄
Ak mam nohavice, mam so sebou v taske lahku letnu minisuknu, ktoru inak nenosim.
Nikdy som to neriešila nijako špeciálne. Normálne si spodné oblečenie vyzlečiem a prejdem na kozu. Je to lekár ako každý iný a nemyslím, že sa nás tým zamýšľa či už on alebo sestrička. Denno-denne tam majú cca 20 a viac pacientov, aj keby si tam zo šatne cez sestričkinu miestnosť prebehla od pása dolu nahá, nebudeš jediná. Sú na to zvyknutí.
Gynekologicka ma kabinku pri sestričke kde už čaká druhá pacientka čiže hola sa tam promenadovat nebudem, normálne si dám sukňu do tašky a prezleciem sa. Dlhé svetre sú škaredé a šaty ci sukne v zime nenosím, tiez sa mi to nepáči 🤣
Ja si dávam také dlhé mikinove šaty a termo pančuchy keď je veľká zima 🙂
Moja gyndoska ma zavinovacie sukne v kabinke
Ja sa nad tým ani nezamýšľam, dám si aj nohavice a prejdem tie tri metre aj nahá.mne to nerobí problém.
Je mi to úplne jedno aj tak sa mi potom pozerá priamo do vagíny tak načo budem okolo toho robiť vedu 😂😂
Ved normalne si dam suknu do kabelky a tam sa prezleciem