Čo si obliecť na stretávku zo školy?

17. aug 2023

Čaute poraďte ako sa obliecť na stretávku zo trednej skoly školy po 10 rokoch ? V novembri mame v restike stretko a neviem ci a nejak viac formálne nahodiť alebo stačí rifle, blúzka. Pripadne tenisky?

bluka2
17. aug 2023

Normálne ako vždy sa oblec

zenulkaaa
17. aug 2023

Oblec sa do toho v com sa citis pohodlne a je to slusne.
Ja by som napr volila saty aktualne v lete.

joesvk
17. aug 2023

Skôr by som dala niečo elegantnejšie .Namiesto riflí-nohavice .A nejaká blúzka.
Alebo šaty .

marsmykkok
17. aug 2023

rifle, blúzka ok ak sa cítiš v tom dobre. Ale tenisky už nie k tomu, nemusíš lodičky ak nenosíš, kľudne nejaké polovičné čižmy v novembri kožené. A hlavne predtým kaderníčka, pekné vlasy, pekne sa namaľovať, trocha parfému, to urobí veľa. Viac ako oblečenie.

sayonara15
17. aug 2023

my sa na stretavke obliekame ako bezne, nikto z toho vedu nerobi, a ku kadernicke este ist nie je sanca. podstatne je, ze sa vidime 😃

cimage
17. aug 2023

Ja by som sa opytala par spoluziacok, ze co si davaju, aby som tam nesedela jedina v kostyme, alebo jedina v rifliach a tricku. Ale podstatne je, ze sa stretnete.

drakvak
17. aug 2023

Asi aj podľa toho, kde máte stretávku. My mávame v pekných priestoroch v hoteli, takže každý príde nahodený - baby šaty, sukne, elegantné nohavice a top, chalani košeľa, sako. Nie je to bežne, je to raz za 5 rokov, tým, že sa formálne oblečieme, prejavujeme si navzájom úctu, vážime si, že sa môžeme stretnúť v peknom prostredí. Aspoň ja to tak vnímam, pre nás je to niečo ako oslava.

oli18
17. aug 2023

Neviem, aky si typ, ale stretko po rokoch je prilezitost sa obliect skor elegantne, ako sportovo. My sme mali v juni, mala som tenke saty z Mohita s dlhym rukavom a sandalky. Nohavice mali 2 spoluziacky s nadvahou, ktore ani bezne saty kvoli postave nenosia
Inak vsetky sme mali saty, sukne.

maryetta
17. aug 2023

My sme mali vsetky pekne elegantne veci. Aj ked rifle tak nie ziadne dotrhane a hore pekna bluzka resp tunika. Ale vacsina aj tak mala saty.

oli18
17. aug 2023

.

saxana000
18. aug 2023

Saty kludne aj pletene v novembri je uz dost zima a pohodlne cizmicky.. my sme boli parkrat s vecerou a vtedy naozaj chodime na slusno.a potom mavame take mimo vyrocia kde sa stretne len tvrde jadro niekde v pube a tam kludne rifle a mikina