Ahojte, o dva týždne mam ísť na svadbu strážiť deti jednej známej. A chcela by som sa vás spýtať či by ste mi vedeli poradiť čo si obliecť. Nejaké šaty? Nie nejaké slávnostne, také obyčajne aby to nevyzeralo zle, že tam pridem v rifliach, alebo nohaviciach. Čo si o tom myslite?
Viem si predstaviť že by si sa obliekla tak ako fotograf alebo kameraman.. celá v čiernom aj keď v nohaviciach..
Šaty by som si určite neobliekla, keďže tam idem strážiť deti a nie sa zabávať na svadbe ako hosť. Daj si pohodlné nohavice + blúzku.
Dala by som si nohavice, blúzku + krajší makeup a účes než bežne.
Tak vyskusam pozrieť overal. Ale ak by som žiadny nezohnala, tak by som mohla siahnuť po šatách? Pretože pre mňa sú výhodnejšie šaty ako nohavice.
@veronika342948 kľudne aj šaty..také akoby si si vzala na bežný deň do práce..
@patus_2 presne také som myslela. Také obyčajne. Jednofarebne. Nie vyzývavé.
@buberova k deťom...
@simona20201309 čo je na tom?
@veronika342948 zober si normálne šaty, ktoré máš rada a sú pohodlné. Určite by som nevyhadzovala peniaze na nové.
Kľudne aj jednoduché šaty, ak je ti to pohodlné. Ja by som volila legíny a tuniku, ale ja nie som šatový typ 🙂
@veronika342948 len to nie,že celá v čiernom, bože!
@janicast a kto povedal že si dám čierne šaty?! Chcela som voliť buď modrú alebo červenú. 🫠
@veronika342948 jedna komentovala,že máš ísť v čiernom
Áno ja.. 😁
@janicast jááj, tak za to mi to nesedelo že odkiaľ ste to vzala 😃 ospravedlňujem sa. V čiernom by som rozhodne nešla. Neni som ten typ čo nosí čiernu okrem pár kúskov čo mam. Som skôr na farebnejšie veci.
@buberova k deťom sa nehodí byť celá v čiernom
@simona20201309 Detom je to podla mna dost jedno, ale na tej svadbe by vyzerala, ze netrafila udalost ;)
@jazula deťom to možno je jedno ale čierna farba vyvoláva negatívne emócie, depresiu
@simona20201309 Nosim prevazne ciernu (resp tmave farby), vo svojom okoli depresiu nebadam a dcerka je uplne slniecko, vyslovene stastne dieta. Asi to nebude uplne pravidlo teda 🙂.
Autorka - pardon za offtopic vetvu diskusie 🙂
@jazula nič sa nestalo. Čierna je už v móde aj na svadbe. A rôznych iných spoločenských akciách. Podľa mňa je čierna elegantná, ale každý ma svoj vkus. Tak by som to povedala. Moja svokra tiež nosí len čiernu.
@veronika342948 ved sa porad aj s nevestou je rozdiel svadba v kulturaku a svadba na zamku
ja som takto bola strazit deti na svadbe. odfotila som neveste viacero moznosti a ona vybrala s cim je ok. bol ito saty. ved aj maminy nosia saty pri svojich detoch ak ide o pphodlne saty aspon ku kolenam
Ja by som zvolila nejaký dlhý overal, nech je to aj pohodlné aj elegantné