Po rokoch práce na home office chcem zmenu a hľadám novú prácu. Ale nemám absolútne nič elegantné, preto chcem poradiť čo si obliecť, obuť, prípadne poraďte nejaký outfit čo by som vedela si obliecť aj teraz na pohovor na jeseň a aj v zime. Môžu byť aj kožené baleríny alebo klasické čižmy? Mám vybočený palec teda opätky nenosím. Mám také čierne pohrebné elegatnejsie nohavice, tie by som využila keďže inak mám len legíny a džínsy. A na vrch čo? Môžem aj červené sako a pod sako top alebo radšej nejakú blúzku? Blúzka musí byť čisto biela alebo aj nejaká s jemným vzorom?
Basic jednofarebné tričko pod sako +tie nohavice úplne postačia.
No červené sako asi nie, skôr niečo v neutrálnej farbe a určite tie elegantné nohavice.
Sorry,ale obchody sú plné oblečenia, zváž, či radšej neinvestovať do niečoho vhodného, nového, pekného. Veď to vynosíš v novej práci.
Zavisi aj do akej firmy ides. Administrativa v banke ma ine dress code poziadavky ako administrativa v rodinnom podniku alebo reklamnej agenture. Niekde je dolezitejsie uplne formalne, niekde to chce viac smrncu. A da sa to aj bez podpatkov ;)
tmavomodre rifle bez ozdob a nevysuchane, normálny basic top v bielej alebo kremovej a hnede sako alebp vlnené sako, kotnikove čižmy hnede alebo cierne, aktovkova taska, decentne sperky a upravena manikúra. Ideálne biele zuby a decentný mejkap, vlasy kludne aj natocene, s objemom. Takto si predstavujem úspešnú kandidátku. A hlavne usmev. Ten v dnešnej dobe chyba každému.
Môžeš si dať asi hocičo v dnešnej dobe. Dnes u nas bola baba na pohovore v legínach a tričku, tiež administratíva. Ale ja by som volila skôr tie elegantné nohavice so sakom a tričkom kľudne