Čo si obliecť na cigánsky bašavel?

cicinkova
21. okt 2024

Dobrý večer žienky chcela by som poradiť. Čo si obliecť na cigánsky bašavel. Nikdy som na niečom takom nebola. Tak mám aj trochu obavy.Netuším čo si obliecť. Pozval nás kolega z práce a že tam bude 180 hostí . Poraďte mi prosím. Za každú radu nápad budem vďačná. Prajem pekný zvyšok večera.

kavasmliekom
21. okt 2024

@cicinkova tak cigánsky bašavel neznamená karneval, normálne čierne púzdrove šaty, alebo nejaké koktejkove a doplnky vhodné.

kavasmliekom
21. okt 2024

Tieto sa mi páčia, podľa toho, čo berú ostatné, buď krátke, alebo dlhé.

koniarova
21. okt 2024

@kavasmliekom už len postavu do nich. To sú šaty pre ženy s dokonalým telom.

kavasmliekom
21. okt 2024

@koniarova tak nepíše aká je. 🙂

alickapusinka
21. okt 2024

Bašavel nie je žiaden karneval.Pozval vás na oslavu kde bude veľa hosti.Aj živa hudba nejaka oslava obleč sa pekné nie nejke stare šuchy.

cicinkova
autor
21. okt 2024

@kavasmliekom niesom modelka ale ani sto kilova. Mám 75kg a výšku 168. Takže nič moc. Hlavný problém je brucho.

cicinkova
autor
21. okt 2024

@alickapusinka veď to aby som tam nebola... Preto sa pýtam na radu. Či náhodou niektorá na takom niečom nebola a nemá skúsenosť.

muchotrafka298
21. okt 2024

@cicinkova normalne slusne elegantne saty, to nie je karneval. To je regulerna oslava. Cize tak, ako by si isla na oslavu aj niekomu inemu.

kavasmliekom
21. okt 2024
cicinkova
autor
21. okt 2024

@muchotrafka298 oki ďakujem skúsim niečo nájsť v skrini dúfam že to bude fajn.

danieli
21. okt 2024

Neviem ako ciganske oslavy, ale svadby to je hotovy ples v opere, ten je hadam este skromnejsia udalost, vsetkeho vela aj saty s korunkou najlepsie 2 ks aj na prezlecenie, sladke slane pitia stoly poprehybane, opytala by som sa ako sa obliect

jj_anka
21. okt 2024

Odporúčala by som nedávať čierne šaty. To je pre nich smútočné oblečenie.

jeliz59
21. okt 2024

Vsak veď normálne ako keby si šla aj na oslavu bielych.......ako nechápem

nenne27
21. okt 2024

@cicinkova krasne saty, sperky, vyrazny make up, ziadne cierne saty.

kavasmliekom
21. okt 2024

@jj_anka to nie je pravda, čierne, trblietavé, obtiahnute nosia radi, aj do kostola 😃

lalenka33
21. okt 2024

Však pozri fotky na googli. Čím väčší gýč, tým lepšie. A hlavne veľa šperkov a kilá zlata. Výrazné kvety, farby.

jj_anka
22. okt 2024

@kavasmliekom tak jja s rómskou komunitou robím ,a tam kde ja pôsobiim čierne šaty nosia len na pohreb. Ani na oslave som nikoho nevidela v čiernych šatách. To je moje poznanie, a keď máš ty iné, je to ok, ale neznamená to, že ja nemám pravdu.

nenne27
22. okt 2024

@jj_anka 25 som pracovala s romskymi deckami, ich mamy uz su moje kamosky.nikdy nemali cierne saty na basavel.ale mozno v inom regione ano

jj_anka
22. okt 2024

@nenne27 veď ja píšem to isté, čierne šaty na pohreb , nie na oslavu

kavasmliekom
22. okt 2024

@nenne27 lenže aj doba sa mení.

nenne27
22. okt 2024

@jj_anka ano, suhlasim

nenne27
22. okt 2024

@kavasmliekom u nas sa este nezmenila na ciernu, ale vsade je to inak 🙂 nedala by som si cierne...ale ani na gadzovsku svadbu by som si nedala cierne saty

wanduska327
22. okt 2024

@kavasmliekom Presne , ja si kľudne daň čierne trblietavé šaty aj na svadbu není to žiadna urážka a k tomu kopa zlata

nikita1109
23. okt 2024

180 hostí na ciganskom basaveli🤭🤭🤭😀 to skôr čo si vziať do kabelky,nie na seba, nejaký kaser ,alebo paralyzér, to bude iná bitka na záver ,v podnapitom stave

butterflyeffect
23. okt 2024

Ja co poznam “ciganov/romov” tak ak maju nejaku akciu-ples, svadba, tak u nich je to oblecenie a celkova vizaz je vzdy dost vyrazna-davaju si dlhe plesove saty, vlasy natocene vyrazny uces, nechty a mihalnice tiez spravit, vecerne licenie a veeeela doplnkov idealne zlatych( cim viac zlata tym vacsia bonita)

vanilkovazmrzka
24. okt 2024

Urcite si nedavaj koktejlove saty 😆 oblec sa normalne ako ked ides s kamoskou na kavu alebo na prechadzku do mesta.

vanilkovazmrzka
24. okt 2024

To je sukromna akcia? 180 ludi co sa poznaju?

cicinkova
autor
25. okt 2024

@nikita1109 veď to 😁😁😁😁 ale kolega ktorý nás pozval nás uistil že všetko bude v poriadku. A ja vto dúfam. Snáď si len pozná rodinu.

cicinkova
autor
25. okt 2024

@vanilkovazmrzka Je to súkromná oslava bude tam aj ochranka organizuje ju náš kolega z práce. Je to oslava 18 narodenín jeho syna. Takže sa všetci poznajú. Len ja a môj priateľ nikoho teda len z výnimkou dvoch kolegov. Mi v podstate poznáme len dvoch kolegov zo 180 ľudí.

cicinkova
autor
25. okt 2024

Dievčatá a čo poviete na tieto šaty