Pekný večer želám mam doma ružovú dlhšiu sukňu a chcem sa opýtať aký vŕšok by ste si k nej obliekli poprípadne aké topánky
Tiez by som to kombinovala s bielou, popripade s ciernou.
Bielu blúzku s carmen výstrihom, alebo čierny priliehavý top s ružovou kvetinou.
@h2 to by ladilo sukňa je inak dlhšia tuho ružovej farbe
Čierna a ružová nie je veľmi ideálna kombinácia, je taká príliš tvrdá (inak minulý týždeň presne toto riešili v nákupných maniačkach, čím sa priznávam, že sledujem 🙈).. ale ružová a biela/prípadne modrá taká babyblue je jemnejšie vhodnejšie ☺️🙏🏼 prípadne hore kvetovaný vzor môže byť v inom tóne ružovej
@andrea2323 rozmýšľala som ze nejaký croptop by som k tomu dala
@andrea2323 Mne sa zase k ružovej čierna hodí. Veď už tá ružová je dosť "sladká", čierna to trochu zmierňuje. S bledomodrou bude už úplne, ako Barbie.
Ja by som si dala bielu, kremovu, sivu.
Ja inak vždy robím to, neviem, či poznáte appku Pinterest (je to akokeby prehliadač obrázkov) tak vždy si tam dám, čo potrebujem a už mi len vypluje outfity.. teraz som nahodila “long pink skirt alebo long fuchsia skirt” 🙂 tieto farebné kombinácie sa mi páčili (len s ohľadom na farby) samozrejme už je iné doladiť topánky, kabelku..
Biele hladké tričko.
@andrea2323 tá druhá kombinácia s riflovou bundou, wau 😍👍
@barbora544__ biela, cierna
Ja k ružovej sukni nosím čokoľvek biele 🙂
@barbora544__ mne sa veľmi páčia kombinácie ružovej a červenej, hoci viem, že to nie je pre každého. Čiernu vo všeobecnosti nenosím, nemám ju rada, ak sa bojíš odvážnejších kombinácii, tak kvetovany top/blúzka alebo sivé tričko je podľa mňa ok
@barbora544__ bielu košeľu