Čo si obliecť do tohto počasia?

30. sep 2024

Žienky, nejaké typy na elegantný outfit? Je chladno a bude pršať. Dá sa zladiť nejaký kabátik s mikinou a kapucňou pripadne šaty pod to, sukňa? 🙂

rybka1987
1. okt 2024

Ani ja nemozem spat 😀 kabatom a satami nic nepokazis pre mna je to najoblubenejsia kombinacia 👍

kikusenka1
1. okt 2024

@rybka1987 ja by som aj mohla spat ale moje dieťa je každých 20 minút hore tak som už spánok vzdala😂 sukňa, blúzka, kabát. Perfektná jesenná kombinácia

really8
1. okt 2024

@kikusenka1 aj moje dneska🙈 co je dnes nejaka bosoracka noc?

autor
1. okt 2024

Ale mikina na šaty asi nepôjde? Nejaká s veľkou kapucňou 🙂

autor
1. okt 2024

Bojím že bude zima takto len v šatoch🤣

really8
1. okt 2024

Pojde. Spravna mikina a spravne saty a vsetko sa da

pralinka86
1. okt 2024

Ved kabat/trench/parka s kapucňou, pletené saty a zima urcite nebude. Sukna, top, nejaky svetrik/sako, ktory das neskor dole

lasona
1. okt 2024

Ja nosím hrubé pancuchy, kasmirovy sveter, pletené saty, kabát, sal, baretku....teraz som si nové kúpila kratasy, spredu vyzerajú ako sukna, pod to teple pancuchy, prechodné čižmy...farby oblecenia ako béžová, hnedá, smotanová, čierna a doplnky mam červené...vrstvim oblecenie...včera som mala hnedé nohavice široké, biele tričko, béžový sveter a ruzove cyklamenove sako, hnedý sal

lindusss2016
1. okt 2024

Pre boha len nie mikina s kapucnou 🙈 a uz vobec nie, ak chces posobit elegantne. Saty si kup kasmirove, vlnene, ale ja mam jedny aj viskozove (cena nizsia), ale su prijemne, hrejive a vcera som v nich vystruhala zopar komplimentov. Cizmy, ak si odvazna, tak pancusky s nejakym rafinovanym vzorom a nosim teraz blazer a staci mi to. Nie je este zima na kabat, aspon u nas na juhu nie 🤷

0silvia0
1. okt 2024

nikdy nenosím do dažďa kabát, treba niečo nepremokavé

ivik4
1. okt 2024

Mikina s kapucnou ? To elegantne nieje ani z rychlika.
Neviem odkial si, u nas bola dnes rano nula, zamrzla by som v sukni alebo podobne

kikusenka1
1. okt 2024

@really8 asi... neviem co to bolo.... inokedy celú noc spi a tuto mala šábes😂😂😂

janette2021
2. okt 2024

Skúšali ste niektorá tie zateplené legíny do zimy, čo teraz bežia reklamy na FB? Také, čo vyzerajú ako silonky zvonka? Uvažujem kúpiť, ale som si nie istá, či to stojí za to.

lindusss2016
2. okt 2024

@janette2021 ja ich mam a spredu su fakt ako silonky, vyzera to dobre, pri chodzi sa to vsak krci pod kolenom a tam uz je vidno, ze su to leginy, ale su naozaj hrube a teple, to nie je na jesen, ale do zimy. Teraz na jesen odporucam 40-50 denove pancusky, to uplne postacuje.