Čo si obiecť do opery?

ada_alica
3. nov 2023

Dievčatá čo je vhodné si obliecť do opery Divadlo Antonína Dvoráka - Nabucco, ďakujem za rady.

elenka.k
3. nov 2023

kostým alebo večerné šaty , v čom sa cítiš pohodlnejšie

kornelies
3. nov 2023

@ada_alica slavnoste. Idealne dlhe saty.

misenka3
3. nov 2023

Do opery šaty. Ked sme boli vo februari,mali aj rifle. Vacsina vsak bola oblecena slusne. Ja uz tomuto fakt nepochopim. Aby sa clovek nedokazal v dnesnej dobe ani slusne obliect k prilezitosti. Aj moja dcera, aj krstňa aj ja sme mali saty. Manzel mal oblek.

lindus_esterka
3. nov 2023

Ja som mala naposledy cierne saty pod kolena a lodicky. Aj ked moje zazitky z opery su take, ze chlapi maju károvane drevorubacske kosele alebo mlada baba v minisukni a vysokých kovbojskych cizmach (v juni) 🤯 a v dpoh tento tyzden pan v mikine cez hlavu s kapucnou

kp7333
3. nov 2023

@ada_alica male cierne alebo slavnostnejsiu bluzku a suknu ci kostym v tmavsich odtienoch. Ziadne dlhe roby, ani vsedne oblecenie ako do prace. Treba sa obliect ako na slavnostnu veceru, nie ako na ples.

ada_alica
autor
3. nov 2023

Málo slávnostné?

elenka.k
3. nov 2023

@ada_alica tie prvé určite nie, majú byť aj decentné nezabúdaj

elenka.k
3. nov 2023

@ada_alica vieš, čo vlastne aj celebrity takto chodia do opery, takže beriem späť, ako sa cítiš tak choď , keď chceš aj zaujať

patus_2
3. nov 2023

@ada_alica ja by som zvolila tie druhé. Tie prvé mi do opery vhodné neprídu.

lindus_esterka
3. nov 2023

Aj za mna su tie prve nevhodne

kp7333
3. nov 2023

suhlasim, ze prve nie su vhodne, druhe v pohode.

kornelies
3. nov 2023

@kp7333 Ja chcem byt urcite za damu a napr. do Statnej opery v Prahe si nedam kratke saty. Proste sa to tam nehodi.

heln
3. nov 2023

@ada_alica v ktorom meste?
v BB, na premieru sa ludia obliekaju asi slavostnejsie, na bezne predstavenie aj slavnostne, aj bezne formalne, saty, kostym, nohavice, sako, pekny sveter....
rifle a botasky sa ozaj nehodia.

saxana000
3. nov 2023

Keby to bola Vieden tak jednoznacne dlhe.do obycajneho divadla postacia aj tie druhe cierne.

mamina7070
3. nov 2023

v BA to teraz hraju my sme boli v oktobri normalne saty si daj alebo nohavice a bluzku

elenka.k
4. nov 2023

@saxana000 prečo do Viedenského sa oblieka TOP nóbl a do druhých nie ? 🤔

saxana000
4. nov 2023

@elenka. Ja by som napriklad nesla vo vecernej robe do Trnavskeho divadla.male cierne by mi tam stacili.do Staadtoper by ma ale bez vecernej roby ani nepustili

elenka.k
4. nov 2023

@saxana000 áno jasné, ale myslela som ,že ak mám chuť, tak aj tu na SR sa kľudne oblečiem pekne nóbl 😉

kaja021
6. nov 2023

@ada_alica podľa mňa nejaký elegantný kostým by bol top, ale aj šaty.. pokiaľ sa v nich cítiš dobre