Čo nosite, keď máte širšie stehná a boky?

12. sep 2024

Baby prosím poraďte. Chcem troška zmeniť šatník. Proste chcem sa začať trocha krajsie obliekať. Nieže by som sa doteraz nie.. :D ale mám širšie stehna a boky, vlastne aj zadok. Už moc nechcem nosiť obtiahnuté rifle či nohavice.
Čo prosím nosíte, ktoré máte takýto typ postavy? Nejake inšpirácie? 🙂 rozmýšľam nás nohavicami či riekami cigaretového voľnejšieho strihu, či boyfriend rifľami. Ale neviem či by to ešte viac opticky nerozširilo stehna. ďakujem za každú dobre mienenú radu ☺️

petamich
12. sep 2024

Rozsirilo 🙂 boyfriend urcite, ja nosim zavinovacie saty napr., sukne so zvysenym pasom, lebo ten mam fajn

Ale teda aj rifle a cigaretove nohavice, len mi musia dobre sediet

haraburdova
12. sep 2024

Ja som tiež v tejto kategórii a teda úprimne, kúpiť rifle to je pre mňa niekoľko týždňový lov :D Určite vysoký pás a nie boyfriend ale mom jeans. Boyfriendy zamaskujú všetky krivky, občas pôsobia až rozgajdane podľa mňa, ale mom jeans pekne obopnú a keď sadnú, tak robia fantastický zadok :D Ja mám ešte rada cullote nohavice, ale to z čistej pohodlnosti, nosievam ich v lete.
Úprimne ale nohavice skoro nenosím. Šaty/sukne to je moje, či je +30 alebo -20.

marcellka32
12. sep 2024

Kúpila som si rifle na seba ja bokata a aj vysoká som, takže zohnať dlhé dobre sadnuce rifle je zázrak...v cropp obchode , široké dole, hore vysoký pás, stali 25 eur a sedia mi perfektne

katka700
12. sep 2024

Závisí akú máš celú postavu, vek, životný štýl.
Môj názor je že boyfriend/ mama džinsy vyzeraju dobre na malokom. Pripomínaju nám aký je elastan úžasný vynález 😂
Mrkvace pútajú pozornosť na boky ale ak ich vhodne nakombinujes výsledok môže vyzerať dobre.
Najistejsia voľba je rovný strih. Hodí sa skoro každemu.

mantilka
13. sep 2024

Ja mám postavu presýpacich hodín. Mne najviac pristanú rovné.

michaela567y
13. sep 2024

Ja nosim klasické slim fit rifle a kosele, pripadne zavinovacie topy, klasické topy a na to sako.

kikul21
14. sep 2024

Nenávidím rifle , ale keď mám obtiahnuté musím mať dlhú košeľu tak isto aj pri legínach , ktoré mám z calzedonii extra lesklé takže sa dajú nakombinovať.. ale teraz som si kúpila mum jeans v f&f a sú mega , vzala som si rovno 2ks, pás majú vysoký taký nazberany a není to úplne voľný strih ale taký akurát. 🙂
Ale tie mom jeans treba asi o číslo väčšie , mne sa zdá že niektoré majú mega úzky pás.

olivierko229
14. sep 2024

Ja nemam tento problem, ale poznam babu, co ma tento problem, popravde, v rifliach vyzerala ozaj zle. Inak stihlejsia, ale tie boky a zadok a stehna teda nie dobre. Ale! Ked mala na sebe suknu nad kolena, vyzela fantasticky, normalne som z nej nemohla oci spustit 😄 v tej sukni vyzerala omnoho lepsie ako stihle zeny

hygienka
15. sep 2024

Tu sa pripnem. Len ja mám ešte aj brucho väčšie po druhom tehotenstve. Ale najlepšie sa cítim v šatách.

natiblaskova
20. sep 2024

Čierne elegantnejsie elastické nohavice nohavice 😁