Čo na prsia pod šaty s holým chrbtom?

7. okt 2024

Ahojte baby, ak máte šaty s holým chrbtom tak chodíte na ostro? Rada by som si kúpila jedne šaty s voľným chrbtom no neviem či do toho ísť keďže mám malé prsia a rada by som podprsenku (ani neviem ci taká pod také šaty existuje). Mate nejaké tipy, triky ?

leska123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patka06
7. okt 2024

Skús pozrieť, takúto mala dcéra k šatám s holým chrbtom
https://www.bezvasport.sk/product/1720826

autor
7. okt 2024

@patka06 zo zadu ten čierny pásik na zapínanie nebolo vidieť?

really8
7. okt 2024

Sak saty ti uz dosli tak co tu skusas. Kazdopadne zajdi do obchodu zo spodnym pradlom tam ti pomozu vybrat. Ak by ta to nenapdlo.

melanta
7. okt 2024

Ja nosím pri takýchto šatách iba nálepky na bradavky, čiže bez podprsenky. Ale záleží, aké máš prsia, hlavne teda pevnosť.

autor
7. okt 2024

@really8 este som si šaty nekúpila, písala som ze zvažujem nad kúpou ale neviem ci ísť do toho 😀

autor
7. okt 2024

@melanta práve že nie sú pevné a keď som si dala nejake šaty na seba a bola som na ostro tak sa mi to absolútne nepáčilo..

patka06
7. okt 2024

Jej ten pásik vidieť nebolo, samozrejme záleží na strihu šiat.

zuzubb007
7. okt 2024

Nalepovacia silikonova podprsenka bez akéhokoľvek pásiku na chrbte, drží to perfektne dokonca ti to aj malé prsia vie dobre vytvarovať do push up, mala som na svadbe a držalo to perfektne

lucia13022023
7. okt 2024

Ja nenosím nic. Extisuju ale nalepovacie podprsenky, alebo nálepky na bradavky..

autor
7. okt 2024

@zuzubb007 na koľko použití to vydrží?

really8
7. okt 2024

https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/tejpy-na-prsia/

Toto nie je tvoja tema? Aka nahoda ze mate rovnake narecie

autor
7. okt 2024

@really8 na čo by som písala 2 príspevky na MK. Čo mi sem niekto iný napíše? 😀😀

zuzubb007
7. okt 2024

Neviem na pár krát len ja som to použila 2 x a potom zahodila, keďže som to vyslovene potrebovala len na svadbu, ale vydrží to určite viac

kitycat
7. okt 2024

Mala som take saty a vobec som ich nevedela nosit. Ak mas kazde inak velke a neforemne tak asi nie. Ak mas male pevne tak das nalepky a mozes ist

autor
7. okt 2024

@kitycat no presne také neforemne 😀