Dobry den, vedeli by ste mi poradit, co kupit manzelovi a synovi k tymto satam na svadbu ....
Skor aku farby by ste volili motylika abo kravaty. Dakujem
@mediana myslite taku staroruzovu farbu?
@zuzankavascakova áno takú
Ine saty by som poradila. Bez urazky taketo ale az po zem nosia u nas zeny z nemeckej sekty ktora vznikla v 16storoci v bezny den. Ich heslo je krasa = pycha= hriech.
Ak tieto saty, tak ruzovu. Ale tiez by som siahla po inych satach, ako hovori
@miadi
Zly vyber siat, ale ked uz musia silou mocou byt tak staroruzova kravata
Tiež by som ,prepáč ,vymenila šaty.Na svadbu sa mi vôbec nehodia a ani tvojej postave veľmi nelichotia.
@zuzankavascakova saty Ti nesvedcia vôbec, treba zvoliť iný strih
Idealne ine saty, urcite nie az ku krku. Ak ked uz k tymto satam, tak pre chlapov by kludne mohli byt aj bezove kravaty/motyliky alebo tie staroružové. Len sa mi zdá, že béžové ešte môžu niekedy využiť, zatiaľ čo tie ružové asi budú len na 1 príležitosť.
@zuzankavascakova na tento typ postavy treba výstrih, užší strih sukne, nech to postavu vytvaruje. Tieto šaty nie
Podla mna su saty pekne. Svedcia ti. Kravatu / motylikby som netlcila do ruzovej. Kludne aj olivovo zeleny
@miadi no keď ty nemáš problém trápne skomentovat autorku (že ako zo sekty),tak ani ja nebudem mať….
Ty v tvojom albume tiež mas dosť kúskov, že si stále poviem,že “tato nosí šaty ešte asi z 1997”
Sama mas v tomto smere značne nedostatky,ale ideš mudrovat
@zuzankavascakova Takto na fotke šaty vyzerajú,že ti nesedia. Ale možno je to len blbá fotka. Skús si dať lodičky.
Neladila by som umelo, nech si dajú čo sa hodí im. A viem, že si sa to nepýtala ale ani mne sa nepáčia.
@zuzankavascakova prepac ale toto nie je na svadbu. Vyzera to otrasne...urcite ine saty....vyzeras ako stara tetka
@dennissa16 tak na svadbu sa nehodia . A fakt sa podobaju na tie zo sekty. Veci z 1997 😂fotky v albume mam na bezne nosenie von s detmi k jazeru do parku do restiky. Ty nemas problem trapne skomentovat mna 😘si taka ista trapna 😉 Ja som ne komentovala autorku ale šaty .
@dennissa16 nemam nedostatky. v tomto smere len ty nevies ze moda sa opakuje vracia sa . Nemusi sa ti pacit Moj styl . Ale ty si dovolis mudrovat a nemas jednu foto len cukriky Saty jej sedia ok keby si mala minimalny odhad a znalost vedela by si ze v tom problem nie je,. ale nie su na svadbu . Su na bezny den a to som chcela mojim komentom povedat . ( nemam Nic proti tej sekte len u nich je ten styl povinny) Nechcela som ju urazit urcite vie najst nieco vhodnejsie na svadbu. Ale ak je dochodkyna tak ok.
@zuzankavascakova Ja by som saty vymenila za za ine. Skor by som isla do dlhych. Tieto ti zbytocne deformuju postavu, hodia sa na narodeninovu oslavu. Ale to je moj subjektivny nazor,
Dámy, autorka si pýta radu ohľadom farby kravaty. Všetko ostatné od komentárov k šatám po komentáre k postave spadá do kolonky “nevyžiadané”.
@zuzankavascakova ano, staroružová bude fajn (ale svet sa nezrúti, ani keby mali fialovu, tmavomodrú, inú, žiadnu🙂)
k tvojej postave by viac isli puzdrove jednofarebne saty po kolena, alebo mierne pod kolena. K tymto satam by som volila "chlapom" ruzove kosele a tmave kravaty, pripadne motyliky a traky vsetkym trom.
@zuzankavascakova motýlik a kravata k šatám partnerky sa ladili tak okolo roku 2000. To je už riadny prežitok.
a čo majú tvoje šaty spoločné s oblečením tvojho syna a manžela? Ja tento pretpotopný štýl doteraz nechápem
Ale naozaj su ti tie saty male, ved ked nehodnotime, ci to sedia na postavu, min rukavy su ti kratke, naozaj by som odporucila zvolit ine saty ❤️
@zuzankavascakova ja by som mojim chlapom nedala ruzovu, to nechcu ziadny odtien, sla by som do maslovej, ivory alebo ak je tam (podla foto neviem presne), taka dymova zelenkava, mentolova, tak nieco take. Ale maalovou, ivory, nikdy nic nepokazis.
@dennissa16 uz som si spomenula 😂viem kto si 😆ty si my tu uz raz pisala ze som Strasne trapna ked som niekomu radila jednu znacku ( otazka bola darcek) a ty si mala problem , ze ty poznas lepsie za menej. .od teba kazdy koment je kompliment 😘
@miadi drahá miadi,neviem o akom darčeku píšeš,ale môže byt..nepamätám si počas x rokov tu každý moj komentár.
Už predychaj,že som si teba a tvoj šatník dovolila skritizovať. Vidím,že pol dňa sa z toho nevieš dostať a len vypisuješ a vypisuješ.
Proste naobliekas na seba piate cez deviate a ideš tu radiť druhým ako módna expertka a ešte drzo a výsmesne.
Snáď sa už teraz budeš zamýšľať nad tým,co a ako napíšeš.
Pozri na nete videa s pánom Špačkom Etiketa, ale pre muža a resp. chlapca najuniverzálnejšie oblečenie je klasický čierny oblek, k tomu košeľa a zodpovedajúca viazanka, Ako písali, ladenie k šatám je prežitok, Čiernym oblekom nič nepokazíš.
https://www.youtube.com/watch?v=KjKIl4XpKwM
@zuzankavascakova ja takú ružovú ako sú kvety