Čo k týmto šatám?

dorotka363
12. okt 2024

Ahojte, čo k týmto šatám? Čierne alebo sivé legíny/pančuchy? A čierne členkové topánky? Alebo čierne čižmičky? A čierna kabelka? Môže byť?...
Nie je to na žiadnu extra príležitosť, len tak bežne nosiť do mesta a tak.. V klasických silonkách mi bude už zima.. A telové/hnedé legíny alebo pančuchy nemám teraz... Vďaka

hugoboss1923
12. okt 2024

Skorej svetlejší odtieň legín/pančúch k čiernym topánkam.

vanilkovazmrzka
12. okt 2024

K tymto asi len papuce a hrube ponozky 🤷‍♀️

mk1111111111
12. okt 2024

Toto taka nestastna farba, ked tak cizmy v tej farbe ako mas tie ponozky a taku aj kabelku. Telove pancuchy a cierny kabat. Ak by si mala odvahu, tak ponozky ci mas a ktomu cierne poltopanky
Aj cierne cizmicky by mohli byt, v najhorsom pripade. A saty su Ti velke, ber mensie cislo.

stanulienkat
12. okt 2024

Silonky a vysoke cizmy.

samkolea
12. okt 2024

Leginy vobec nie, ked tak silonky, mozes dat aj vinovocervene, pieskova farba, kabelka tiez bezova, hneda. Topanky si predstavujem k tomu taketo na fotke, ale spic viac okruhlejsi a hnedej farby.

dorotka363
autor
12. okt 2024

@vanilkovazmrzka lebo? Či potrebuješ iba rýpať?

dorotka363
autor
12. okt 2024

@mk1111111111 to nie som ja na fotke, to je z e-shopu

domiklik
12. okt 2024

@dorotka363 nedávaj si nič béžové, budeš vyzerať ako mŕtvola... Je to taka echt pletenia, dobre to bude vyzerať keď urobíš kontrast, ten docielis napríklad hladkou kožou výraznej farby. Kožená bordová bunda alebo kožené bordové cizmy/členkove čižmy.

danieli
12. okt 2024

Saty su podla mna pohodlne a teple, teda silonky by to zvladli a topanky poskusaj co doma mas, zaradom vsetky, ziskas predstavu, co by k tomu slo a potom mozes dokupit, moj bezny postup

0silvia0
12. okt 2024

@dorotka363 suhlasim s @domiklik bordova, ale tmavozelena, tmavomodra. Dala by som hrubsie pancuchy, leginy nie

lienka.7
12. okt 2024

@dorotka363 za mna urcite farebné pančuchy, napr. aj tyrkysové na oživenie, alebo aj tehlová by k tomu mohla ísť. Kúpiš v rôznych e-shopoch aj hrubšie ako silonky. A čierne kotnikove čižmy.

janulka1802
12. okt 2024

Nie je to síce môj štýl, ale určite sa dajú pekne zladiť. Dala by som k nim svetlé semišové alebo kožemé kotníčky. Hlavne nie kontrastné čierne, lebo tie vyzerajú dobre len na úplne chudom členku, inak pridajú na objeme. Ak čierne, tak jedine s čiernymi pančuchami, aby opticky predĺžili, zoštíhlili nohy. K tomu kožená bunda. Určite nie legíny. To by si zabila, ale že hrozne.

beata_k
12. okt 2024

@dorotka363 Pokial nemas aspo 180 cm, tak urcite nie clenkove. Ja som este nestrela nizsiu zenu, ktorej by clenkove topanky pristali. Daj si k tomu normalne cizmy.

andrea2667
12. okt 2024

Zvolila by som v kontrastnej farbe pančuchy a výrazný náhrdelník alebo kabelku v tej istej farbe. Potom topánky alebo čižmičky môžu byť čierne alebo béžové. Tú kontrastnú farbu by som zvolila podľa toho, aký si farebný typ. Tyrkysová? Bordová? Biela? Smaragdová? To už vieš ty, ktorá ti pristane.