Vo vedlajsej diskusii jedna slecna hanlivo pise o manzelke svojho milenca - okrem ineho vraj nosi kvetovane saty. Viete mi povedat, co je zle na kvetovanych satach?
Záleží od vzoru a strihu ale v zásade nic. Tam len potrebovala slečna dotycnu pani nejako zhodit...
Nič, len veľa žien má potrebu iné zhadzovať🤷♀️
V tomto pripade hlavne to, ze je to milencova manzelka. Ona len milenka, na druhom mieste a milenec sa zrejme nebude rozvadzat 😂 Milenka je nasrana, tak riesi uz aj kvetinove saty 😁
to má z harryho pottera. nevillova babka mala kvetované šaty či nie? teraz narýchlo neviem
Tak milenka nebude chváliť milencovi manzelku
@viestta Takze mozem nosit kvetovane saty?
Nie, nemôžeš, lebo nejaká random žena na modrom koňovi povedala🤣
Podľa mna by si ich mala všetky rituálne spáliť za splnu mesiaca, inak hrozí, ze ťa bude muž podvádzať...
Ja nosim kvetovane saty v lete furt, mam ich niekolko, okrem toho aj tricka, topy, dokonca som mala kvetinkovu bundu 😂 Ale teda neviem, ked tu @zuzanka.zuzu pise o tej babke, tak som dost zneistena..lebo vekovo by som sa tam nechcela este zaradovat..aj ked teraz ten Neville Longbottom az tak zle nevyzera 😂
Kým nebude mať tvoj chlap milenku je to v poriadku.
Ale teraz sa vážne zamýšľam, kde si zabudla súdnosť. Lebo iné ako strata súdnosť nemôže takúto otázku ospravedlnot
Mozes nosit co chces-aj hore bez a dolu cvicky😉
Žiarli, ze nie je manželka, ale len milenka. A možno jedna z mnohých...
Polovica mojich vecí je kvietkovaná, tá druhá bodkovaná. Ak ma niekedy zavrú do blázninca: jasná diagnóza
Nič. Ale napríklad veľké kvety na šatách ta spravia staršou, malinke omladia
Ja ich mám najradšej 🙂
Tak ja som si predstavila tie velke cervene maky na bielom podklade. Aj tie rovne neforemne bluzy sa z toho siju.
Male kvietky su v pohode.
@sulavikova este pasiky by si mohla pridat do repertoaru🤭
@0silvia0 este ze male kvietky su v pohode 😅 Teraz som zehlila moje saty z tohto tyzdna boli tam az 3 kvietkove (ale male kvietky!) A okrem toho jedny jednofarebne a jedny karovane. A este jedny bodkovane.
tak konečne viem, prečo si chlapi hľadajú milenky. Lebo ich ženy nosia kvetované šaty!
@simsalabim ja mam taku krasnu suknu s velkymi cervenymi kvetmi, ale nezmestim sa do nej. Ale ta je fakt krasna a foremna😁
Keď si milenka, či manželka toho dotyčného, radšej nie, zober pásikavé 😃
Kvetové šaty sú v pohode, ale nie na každú postavu, neviem si osobne v nich predstaviť malú bacuĺku
Mam xy kvetovanych siat, tato tema ma nijako neodradila 🙂
nie nemozes!!!!
@0silvia0 to isto🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
preco sa nespytas jej kedze to vadi jej?