Ženy, ako nakupujete, čo je pre vás dôležité pri výbere? Kupujte aj z pofidérnych stránok ako temu, shein, aliexpres?
Kupujem z klasickych len, najradsej ale osobne v obchode (velke prsia, takze moze to vyzerat divne, hoci velkostne sedi), topanky tiez skusam. Dolezite je, naco to kupujem, ak na bezne nosenie doma, Lidl a Tesco stacia. Vyhodim, az ked su v tom diery.
@daniela2202 nakupujem v beznych kamenných obchodoch ako napr. Primark, Deichmann, CCC, New Yorker, Action a pod., ale objednavam aj z Shein, Temu a Ali. Teraz najčastejšie nakupujem z Aliexpress.
Nekupujem z Temu ani Shein. Najviac veci mam z Tchibo, Lindex, Marks and Spencer. Nieco z H&M a Bonprix. A na topanky som hakliva, tam davam specialne pozor.
Ja najradsej chodim do sekaca 😉
@daniela2202 Pre seba najčastejšie nakupujem v sekaci. V bežných odevných reťazcoch za rok kúpim tak 3-5 párov ponožiek, 1-4 leginy, 1-2 šaty a 2-3 tričká. Topánky mam radšej kvalitnejšie, tie som kupovala naposledy asi 3 roky dozadu asi v ecco.
Ešteže nie sú všetci ako ja to by reťazce vykrachovali 😂
@daniela2202 shein ma karcinogenne oblecenie a stale si niesom ista platenim vopred a cakanim 2 tyzdne ! Inac nakupujem zo sinsay, h@m, nieco bońprix meira fashion green apple, reserved a malinko gate ale ozaj sem tam lebo tam je katstrifa jvalita oblecenia
@katka700 😁👍
@daniela2202 Kvalita a druh materiálu, strih, farba, nadčasovosť. Zo stránok ako Temu, Shein či Aliexpress preto nenakupujem.
@struhanka 👍
Kvalita, strih… a nie z tych stranok pre seba nenakupujem. Pre deti teplaky zvyknem z pepca, kedze oni su likvidatori… ale sebe nie… nemusi to byt zrovna znackove, ale ani handra na 3 pouzitia
@daniela2202 z tých stránok čo si spomenula nekupujem.
Chodila som do skvelého sekáča, ale odkedy ho zrušili tak mi skomplikovali život 🥲
Ale mám fajn veci z Pleas, C&A, tričká som si kúpila na DobryTextil.sk, a aj z Tesca mám fajn veci aj zo Sportisima. Občas zabehnem do Pandorfu do s'Oliver, Esprite, Puma. Niečo cez Lidl eschop ale kvalita nič moc, detské veci mi pripadajú kvalitnejšie. A na Sashe mám vyhliadnutých pár krásnych vecí. Hlavne rôzne ľanové šaty aj keď hlavne milujem rifle + bavlnené tričká. Alebo legíny s tričkovými šatami napr. Loap, Alpinepro, a pod. zo 100% bavlny.
Topanky si kupujem tak, ze najskor vyskusam v obchode a kupim na internete, kde maju najlacnejsie, maly je zvyknuty na isty typ, tak kupim o cislo vacsie v najlacnejsiej Farbe … zatial sa nestazuje. Tèxtil outlety, lidl a aj sekace, rifle ma vyjdu ale draho pretoze niektor- dlzka 34 mi je kratka a ja to neznasam. 36 skoro ziadna znacka nerobi
@olimuc rifle 36 dĺžku pozri only long
Tom tailor, esprit,marks and spencer...všetko objednávam...do bežných obchodov nechodím...ešte sekáč
@daniela2202 ja nakupujem zo Shein, mám zatiaľ dobré skúsenosti, čo sa týka pomeru ceny a kvality. Častokrát sa mi stalo, že v bežných obchodoch, ktoré sú známe u nás som kúpila veci v omnoho horšej kvalite.