Čo hovoríte na tieto svadobné šaty?

modrykolibrik
3. apr 2024

Dievcence co poviete na tieto saty? Nenasla som nic vhodne ale tieto sa mi strasne pacia kedze budeme mat svadbu na nasej zahrade podla mna sa tam hodia. Lenze neviem ci mne budu dobre. Mam 160cm a vazim 79 som plnostihla.

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaass
3. apr 2024

@modrykolibrik na foto si ty? Ak nie, tak pridaj foto ako sedia na tebe

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
modrykolibrik
autor
3. apr 2024

@jaass nie nasla som ich na fb ze ich jedna predava ale ja by som ich nenavliekla na mna su moc male. Ja mam cislo 40 a tieto su 36

pinkgirl
3. apr 2024

Šaty sú krásne. Otázne je ako ti bude sedieť tento strih - takto strihana sukňa opticky rozširuje a "pridáva" kg. Aby si sa v nich necítila/nevidela plnšia ako si.

mercy13
3. apr 2024

Mne sa páčia, netradičné, vhodné na zahradnu svadbu 🙂

modrykolibrik
autor
3. apr 2024

Ja by som vybrala asi take obicajne a tie kvetinky dala dorobit. Lebo ona to ma namalovane

syslik81
3. apr 2024

ved ich budes mat ty na tvoj den a moze ti byt u ehm co si mysli anca z druheho konca slovenska obsmrdajuca na konovi kt nikdy nestretnes a kt ta nepozna ... pacia sa ti? kup si ..

modrykolibrik
autor
3. apr 2024

@syslik81 ja som skor chcela vediet nazor ci su vhodne na mna

sue155
3. apr 2024

Mne sa páčia. Ak to má byť svadba na záhrade, tak sú ideálne. Páčil by sa mi buď kvetinový venček alebo nejaký decentný opasok. Na tvojej svadbe ide o teba a nie o tom, čo si hostia myslia. Ak sa ti páčia, tak prečo nie?

modrykolibrik
autor
3. apr 2024

Prikladam foto

deti95060810
3. apr 2024

fajn by bolo keby si ich mala oblečené ty - nie modelka s ideálnymi mierami...

muchotrafka298
3. apr 2024

Za mna vyzeraju ako z Aliexpresu, ale to je vec vkusu. Urcite nie su vhodne na nie stihlu postavu. Velkost 40 je OK, ale nie do tychto siat. SU na ramienka, cize mas odhalene ruky a tam treba mat bud utle alebo vysportovane paze a tento strih pridava tak 5-10 kg.

blondinera
3. apr 2024

@modrykolibrik šaty sú krásne určite sa hodia ,len musíš brať do úvahy že na Tebe nebudú tak vyzerať ako na tej modelke ,keďže Ty si plnoštíhla ...aj ja som preto si pozerám a skúšam radšej strih šiat ( pri týchto šatkach je pás tenučký a nie je podajná látka ber pls do úvahy ,pýtaj si rozmery a podľa toho sa zariadíš.Alebo plan B.- kúp si biele šatky + fixy na textil a sama si nakreslí kvietky ,prežehlíš šatky ,potom preperieš,zas ozehlíš a máš svoje vysnené šatky 👗.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
3. apr 2024

@modrykolibrik ano su vhodne na svadbu v zahrade.

jaass
3. apr 2024

Ako hodia sa na takú svadbu ako ty chceš 🙂 ale tak, svadobné saty treba skúšať a skúšať 🙂

modrykolibrik
autor
3. apr 2024

@blondinera
@sheila121 presne ako si hovorila jednoduchy styl ktory mi sadne a moja sestra krasne maluje a kresli...verim, ze by mi vedela nieco namalovat...a kedze chceme svadbu v septembri tak prisposobit to rocnemu obdobiu

dzulli1980
3. apr 2024

Šaty sa mi páčia, no na Tvoje proporcie nie, nebudú Ti dobre sedieť, sú to šaty pre štíhlu ženu, s tenkými rukami, ramenami, proste útlejšiu.
@modrykolibrik

lonely66
3. apr 2024

keby to nebolo v nadpise diskusie, ani by mi nenapadlo, že toto sú svadobné šaty. čiže za mňa nie

modrykolibrik
autor
3. apr 2024

Uff tak ja uz neviem ake. V salone mi nukala take co sa mi nepacili alebo som vyzerala ako balon...cele zle. Uz neviem kde hladat. Bud su otrasne alebo mi nesadnu alebo sa v nich necitim dobre. Hlboky vystrih atd.

ankare
3. apr 2024

@modrykolibrik bacha,lebo takýto strih rozsiruje

muchotrafka298
3. apr 2024

@modrykolibrik pozri vo viacerych salonoch, poskusaj. Lebo to co vyzera dobre vo velkosti 34 alebo 36 nevyzera dobre vo vacsom. Ty si videla real fotku tych siat? Alebo len foto z netu? Mozes si dat aj usit, vela dievcat to tak robi.

barbora01
3. apr 2024

Za mňa tie šaty tiež nie, nehodia sa k tvojmu typu postavy, ale chcem ti povedať, že máš krásny úsmev a celá si taká zlatá, radosť na teba pozrieť

oblecenie99
3. apr 2024

Niečo podobné ..? https://www.asos.com/asos-curve/asos-design-cur...

https://www.zazza.sk/plus-size-saty/biele-spolo...

Na druhej strane, myslím si, že je to jedno, hlavne je, aby si sa ty cítila dobre. Si veľmi pekná a podľa mňa sa ti budú hodiť aj take šaty, ktore si sem dala ty. Prípadne vyskúšaj ten strih a potom sa rozhodneš..

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daniela2202
3. apr 2024

@modrykolibrik pekné👍 a ja som ťa tiež obliekla 😁😁😁

titla
4. apr 2024

Osobne sa mi kvetinove motivy velmi pacia a na zahradnu svadbu mi pridu viac ako vhodne. Takze ak chces ist tymto smerom smelo do toho, pacit sa saty musia hlavne tebe.
Co Ti ale radim ja je chod do salonov a skusaj rozne strihy. Ked budes mat predstavu co Ti najviac pristane a v com sa citis najlepsie, tak si take saty kup. Teraz je milion moznosti. A kedze mas sikovnu sestru, ako vravis, kvetinovy motiv Ti vytvori.

modrykolibrik
autor
4. apr 2024

Len stale premyslam ci rukavy alebo bez a ake

muchotrafka298
4. apr 2024

@modrykolibrik pokial nemas utle alebo vypracovane paze, tak si nedavaj saty bez rukavov na ramienka, akekolvek ci siroke alebo uzke. Pri vacsich paziach alebo ovisnutych sa vzdy dava rukav, aspon naznaceny, kratsi, dlhsi. Lepsie to vyzera.