Čo hovoríte na tieto popolnočné šaty?

30. okt 2024

Ahojte čo poviete prosím vás na tieto šaty ako popolnocne? Som nevesta všetci mi hovorili dlhé a dlhé a teraz tak rozmýšľam či by mi nebolo lepšie krátke vzhľadom k tancovaniu atď. Ďakujem

koniarova
30. okt 2024

Sú pekné.

autor
30. okt 2024

@koniarova myslíte že sa bude dobre v nich tancovať? Vzhľadom na dĺžku

zojazoja
30. okt 2024

Pekné.podla mňa môže byt, ale dĺžku by som urcite skrátila trocha.

really8
30. okt 2024

Mne sa nepacia prepac. Pride mi ta sukna taka tazka a aj ked nevidim tvar mam pocit ze sinich obliekla nejaka starsia pani.

autor
30. okt 2024

@zojazoja len ako to bude vyzerať potom

lucia245
30. okt 2024

Šaty sú krásne. Ale ak chces veľa tancovať, volila by som kratsie.

katulienocka999
30. okt 2024

Vyskúšajte si v nich doma zatancovat...ja osobne som mala svadobné dlhé a na radový už krátke.. vedela som aj v svadobných super tancovať ale predsa len po toľko tancovani bude už horúco 😁 si vyskúšajte ako by sa v nich tancovalo, pohybovalo a ci vydrzite v ďalších dlhých šatách 🙂 ináč sú krásne 🙂

zuzanaokasova
30. okt 2024

Krásne... Nevidím v dĺžke problém. Len aby si sa v nich cítila pohode. Všetko dobré prajem na spoločnej ceste životom a svadbu si uži ...

autor
30. okt 2024

@katulienocka999 no to že som ich už kúpila mám ich doma a teraz neviem či teda ešte tretie kúpiť či čo

autor
30. okt 2024

@zuzanaokasova ďakujem krásne, veď to že na svadbách mávajú prevažne dlhé šaty aj v salónoch mi tvrdili že dlhé tak som vybrala dlhé

autor
30. okt 2024

Svadobné budem mať dosť mohutné ťažké a tieto sú ľahučké aj keď tá sukňa je taký pevný satén není to také tenké. Ach jaj neviem vôbec čo robiť

zojazoja
30. okt 2024

@autor máš obuté topanky na fotke? Mne prídu proste dlhé. Ja by som ich trocha proste skrátila aby boli vidieť aspoň špice topánok. Mne sa to paci tak.

autor
30. okt 2024

Bohvie ako by vyzerali keby sa skrátia na dĺžku pod kolená

autor
30. okt 2024

@zojazoja áno mám topánky 7cm podpätok s viem že popolnoci už opätky nechcem takže budú sa musieť určite skrátiť

zojazoja
30. okt 2024

@autor ale ja som nemyslela skrátiť pod kolená. Ale len pár cm.

koniarova
30. okt 2024

Absolútne už nad tým nerozmýšľaj. Šaty sú kúpené. Sú pekné a tancovať sa bude v pohode. Načo preboha tretie šaty.

zuzanaokasova
30. okt 2024

Vydavas sa predpokladám v najbližšej dobe, nie
v lete... šaty sú krásne, jemné...svedčia ti...

katulienocka999
30. okt 2024

Už len samotná výmena z mohutných na tieto bude super, hneď budete mat lepsi pocit odľahčenie 😁😁 na svadbách som zažila aj krátke aj dlhé, to už záleží od vás ako sa v nich cítite 🙂 dokonca niektoré majú ešte jedny ďalšie prichystané 😁😁

autor
30. okt 2024

@zuzanaokasova v máji 🤣

rita_malina
30. okt 2024

Dlhe. Aj podla etikety treba dlhe. Ked budes vediet v svadobnych tancovat, tak v tychto uz urcite 🙂

autor
30. okt 2024

@katulienocka999 veď to mám v pláne aj ja že kúpim ešte jedny do zálohy pre istotu 🤣🤣🤣 no keď som v nich bola cítila som sa v pohode neviem čo to bude keď v nich budem dlhšie ale isto to bude úľava po tých svadobných

autor
30. okt 2024

@rita_malina no bodaj by 🤣🤣 na svadobných budem mať kruh

zuzanaokasova
30. okt 2024

To isto nebude 40 stupňov ako v lete🤣 keby si ich skrátila po kolená sukňa stratí tvar, nebude to pekne. Dlhé sú elegantné...Farba jemná aj strih šiat ti svedčí. Skrátila by som ich k topánkam...

autor
30. okt 2024

A to že niesu ten taký typ že to mám prilepené na nohách tie úplne úzke vo bývajú alebo ten taký klasický satén v tých by to bola asi ozaj zle

autor
30. okt 2024

@zuzanaokasova no skracovať budeme keďže nechcem opätky už popolnoci 🤣 budem rada ak vydržím do pol noci v opätkoch

zuzanaokasova
30. okt 2024

Ved tak myslím...

hsara99
30. okt 2024

Joj mne sa absolútne nepáčia, iné možnosti niesu?

autor
30. okt 2024

@hsara99 už ich mám doma

autor
30. okt 2024

Pozerala som ešte na miadresess že by som nejaké lacné ešte zbuchala ako tretie no neviem

vikusjk
30. okt 2024

neviem, aka je najnovsia moda, ale ja som mala kratke, t.j. po kolena