Caute baby, co by ste dopasovali k tym satam, co na vrch na jesen? A co na spodnu cast? Poradte 🙂 ja tipy mam, ale az tak sa mi to nepaci.
Piste mi len tie, ktore mate taky styl, lebo mi nepomoze, ak tu niekto napise,ze by si to v zivote na seba nedal. Vdaka za pochopenie 🌺🌺
Tmave pancuchace a kratku kozenku, topanky clenkove na hrubsom podpatku
@hanka_b_151 tiez som rozmyslala nad tou alternativou,🙂 len si ich chcem obliect pozajtra a ma byt nejakych 26 stupnov.
podla mna este kludne mozes sandale, alebo mozno converse by sli, na vrch riflovku, alebo ak sandale tak sako
Hm tak to neviem podla toho ako moc by ti bolo rano zima na nohy lebo zas rana su chladne a na otvorenu obuv to uz moc nie je 😁 a balerinky a tenisky k satam ja osobne nemam rada ale tak tenisky typu converse by sa mozno hodili
alebo.. hnede pancuchy,, baleriny.. riflova bunda.. kabelka crosbody..a slnecne okuliare
Podľa mňa ráno, ak bude chladnejšie tak aj silonky telovej (alebo aj inej) farby a potom vyzliecť lebo sa v nich uvariš.Na nohy kľudne aj lodičky a na vrch možno nejaký svetrík alebo koženku. Aj tak si myslím, že si to v priebehu dna vyzlečieš, takže nakoniec ostaneš len v šatách a topánkach.
@magic08 no aj nad riflovkou som uvazovala a na nohy cizmy, ale si vravim ci si nepovedia,ze som magor,ked si dam cizmy uz teraz😅sandale by boli fajn, ale obavam sa,ze vy som do vecera mala zapal mechura s mojim stastim a take converskove by boli asi fajn, ale taky styl nemam doma.
@hanka_b_151 z baleriniek ma boli pata😅ale ze hrozne, no, na sandalky asi zima.
@macekovam vyskusam si tu kombinaciu, okrem baleriniek kvoli pate :D vdaka
@slniecko03 mne byva vacsinou vzdy chladno,ze aj jed su normalni ludia menej naobliekani,bja som viac 😆rozmuslala som aj nad svetrikom alebo sakom. Staroruzovej farby ale zas neviem ci to nebude odveci vyzerat a cierny som nechcela, lebo to pochovalo tie saty.
V 26c by som sa v ciernych satach a cizmach utopila v pote. Ked uz cierne v takom teple tak jedine sandale. Rano by muselo byt minimalne 13C aby som na tie rukavy dala bundu. A to mam rada teplo .
@miadi to je pravda😅zeby som sa utopila v pote
Bol to blby napad.
alebo mokasiny ak mas..ale platenky su podla mna tak akurat
Ráno riflovka a pančušky, sandále. Poobede zhodiť riflovku, možno aj pančušky.
Sako/svetrík v svetlejsej farbe a farebne zladené tenisky/lodičky/topánky na nízkom opätku, zladenu bizu. Tieto šaty sú tak vďačný Basic kúsok 😍 že ich vieš nakombinovat a zladiť do hocijakého štýlu a prispôsobiť outfit príležitosti.
@macekovam ano,mokasiny mam 🙂
@huxy vyskusam si to nakombinovat 🙂
tak tie
@katka700 snazila som sa si to predstavir a celkom sa mi pacila ta predstava, musim vyskusat 🙂 ano, aj ja som si vravela,ze hocako to nakombinujem, pacia sa mi taketo vzory ci potlace 🙂
Šaty sú krásne! Som tiež zimomravá a ako baby radia ak ideš už ráno, daj silonky a riflovku a obuj mokasiny alebo vansi ak máš, to by mi k tomu tiež islo 😊
dcera nosi podobny styl, ona by si asi dala cierne pancuchy a vysoke cierne cizmicky. Na vrch by dala bud riflovku alebo kozenku a nejaky sal.
Koženka a tenisky také po členok neviem ako sa to volá.
Rano som išla do školy v šatoch a v kozenke a bolo horúco takže kozenka aj riflovka je podľa mňa ešte úplne zbytočná. Ja by som si dala čierne conversky alebo mokasiny ak máš 🙂
Dala by som si riflovku a conversy, pripadne ine.nizke tenisky...a rano by som vydrzala tu zimu bez siloniek
Ja by som si dala riflovku, pančušky a biele botasky na platforme...
@valeria_h krasne🤩keby som netlacila kocik pred sebou isto by som si ich dala. Twraz by som sa tak vytrieskala akurat s nimi😆