Čižmy zo Sinsay

julkaaa1
16. sep 2024

Ahojte ,mate niektoré pre dievčatka takéto cizmy zo Sinsay alebo to je jedno z akej stránky len tento tip/ materiál..sú vhodné skôr na jeseň alebo zimu ?

crazy_cat_lady
16. sep 2024

len na suchu zimu pochopitelne, nakolko v dazdi ti to premokne a neviem, ci a ako sa to potom da prat.. :D

veronicka1901
16. sep 2024

Tie topanky su podla mna absolutne nevhodne na bezne nosenie, toboz nie pre dieta. A za tu cenu by som ich ja osobne dietatu v ziadnom pripade neobula. Bundu kludne z bazaru, topanky poriadne.

moonlight1210
16. sep 2024

Neviem, preco to nazvu cizmy, ked je to z latky. Neverim, ze je to nepremokave. Takze skor do sucheho studeneho pocasia.

viestta
16. sep 2024

Cena zodpoveda kvalie. Alebo naopak. Sinsay ma vo vseobecnosti mizernu obuv, ja by som tam nekupila

olimuc
16. sep 2024

Max ako papuce na doma alebo na nejake fotenie. Na von nevhodne … podla mna

stanulienkat
16. sep 2024

Dieta v tom nema pevnu nohu. Akurat na smatlanie.

titla
16. sep 2024

Za mna absolutne ergonomicky nevhodna obuv pre dieta. U deti, ktorym sa vyvija noha by mala byt obuv but ortopedicka so spravnou podporou klenby alebo barefoot, ktora dava moznost stimulacie chodidla.

fiafia
16. sep 2024

@julkaaa1 tieto cizmy sú akurát tak cesta pokaziť dieťaťu nohy. V živote by som ich dcére nekupila.

julkaaa1
autor
16. sep 2024

Dobre ženy vďaka za rady nekupujem 😀

lea202
16. sep 2024

Raz som si tam kúpila topánky a poviem ti len to, že takú chybu už viackrát nespravím 😀 Škoda peňazí. A toto ti premokne hneď. 😉

darina746
16. sep 2024

Kludne aj na zimu, ale jedine do suchej zimy. Na prilezitostne nosenie okej, napriklad ked prejde dieta do skoly, zo skoly, ale na nejake dlhe chodenie nie su vhodne by som povedala.

muchotrafka298
16. sep 2024

Toto su topanky, ktore su maximalne tak na fotenie alebo ked niekto prejde z auta do vnutra a naopak. V Sinsay by som si nekupila ani pre seba, nieto este dietatu, co ma nohu vo vyvoji a toto su proste take "čaptošky".

jankasmejka
17. sep 2024

@julkaaa1 na spanie🙄🤔

katka5161
17. sep 2024

Keby aspon pekne boli uz ked su absolútne nepohodlne 😂