Ahojte ,mate niektoré pre dievčatka takéto cizmy zo Sinsay alebo to je jedno z akej stránky len tento tip/ materiál..sú vhodné skôr na jeseň alebo zimu ?
Tie topanky su podla mna absolutne nevhodne na bezne nosenie, toboz nie pre dieta. A za tu cenu by som ich ja osobne dietatu v ziadnom pripade neobula. Bundu kludne z bazaru, topanky poriadne.
Neviem, preco to nazvu cizmy, ked je to z latky. Neverim, ze je to nepremokave. Takze skor do sucheho studeneho pocasia.
Cena zodpoveda kvalie. Alebo naopak. Sinsay ma vo vseobecnosti mizernu obuv, ja by som tam nekupila
Max ako papuce na doma alebo na nejake fotenie. Na von nevhodne … podla mna
Dieta v tom nema pevnu nohu. Akurat na smatlanie.
Za mna absolutne ergonomicky nevhodna obuv pre dieta. U deti, ktorym sa vyvija noha by mala byt obuv but ortopedicka so spravnou podporou klenby alebo barefoot, ktora dava moznost stimulacie chodidla.
Dobre ženy vďaka za rady nekupujem 😀
Raz som si tam kúpila topánky a poviem ti len to, že takú chybu už viackrát nespravím 😀 Škoda peňazí. A toto ti premokne hneď. 😉
Kludne aj na zimu, ale jedine do suchej zimy. Na prilezitostne nosenie okej, napriklad ked prejde dieta do skoly, zo skoly, ale na nejake dlhe chodenie nie su vhodne by som povedala.
Toto su topanky, ktore su maximalne tak na fotenie alebo ked niekto prejde z auta do vnutra a naopak. V Sinsay by som si nekupila ani pre seba, nieto este dietatu, co ma nohu vo vyvoji a toto su proste take "čaptošky".
@julkaaa1 na spanie🙄🤔
Keby aspon pekne boli uz ked su absolútne nepohodlne 😂
len na suchu zimu pochopitelne, nakolko v dazdi ti to premokne a neviem, ci a ako sa to potom da prat.. :D