Kočky, sú vhodné čižmy nad kolená do práce? Keď robíte s ľuďmi? Nosím väčšinou krátke sukne a nohavice a potrebujem čižmy na zimu, teraz ešte nosím lodičky. Klasické čižmy sa mi nepáčia. Mám buď kotnikove, "kovbojske" ale nie divoké a uvažujem nad takými jemne nad kolená, len teda neviem, či je to dostatočne seriózne 😅. Bežne na ulicu v pohode, ale do práce?
Väčšinou nosím buď kratšie šaty, alebo krátke gate, také suknove a sako, alebo krátku sukňu, sako. Najdlhšie tak 10 cm nad kolená, ale ja mám dlhé nohy (180 cm).
Uvažujem, či potrebujem ďalšie topánky 😄😄. Chápete, nie 🤣🤷♀️🙊.
Za mňa vhodné bez problémov.
Takéto niečo?
@tilly ono to asi závisí na tom, ako to ladí a vyzneje s celkovým outfitom. Môže to vyznieť romantický ale aj eroticky. Podľa toho aký typ sukní alebo nohavíc máš.
tie so si uviedla su paradne, ja tiez take nosim, som vysoka a robim s ludmi 🙂
nadkolenné môžeš kľudne nosiť, najlepšie, ak by neboli veľmi nad koleno, potom to kazí dojem a veľmi nad koleno je vhodné skôr na voľný čas. Samozrejme treba zvoliť kvalitný materiál - kožu a nie lakovaný. Inak, ja v poslednej dobe mám radšej čižmy , čo siahajú tak do pol kolena, ak sedí horná šírka, pôsobia krajšie a lepšie sa v nich sedí, ako v nadkolenných. Ešte nosím pod kolená - ale na ihličkách, ale to sú iný štýl, musí byť mierne nahrnutá sára a jemnejší materiál, ale to sú len také, prebehnúť z auta do interiéru a sú vhodné aj na spoločenské udalosti, ak sa nechcem prezúvať. Ale do práce ich nosím a véééľmi rada
Neviem, či celý deň v práci to bude pohodlné. Aj teplo aj na sedenie.
@mk1111111111 u mňa asi tie veľmi vysoké nehrozia, teraz ma upozornila kočka, že pri mojej výške asi nezoženiem úplne vysoké. Jasne, jedine koža a kvalitná, na to si potrpím. A keď ich máš do polovice kolena, neodiera to?
Trošku mimo tému, keď si taká vysoká, tak asi máš aj väčšiu veľkosť topánok. Ja mám 176 cm a veľkosť topánok 42. A niekedy mi ani tie 42 nesedia, záleží aké topánky. V akých kamenných predajniach kupuješ topánky? Cez internet oblečenie a topánky nekupujem, potrebujem si vyskúšať na predajni. Takže nakupujem iba Deichmann alebo niekedy predajňa Gabor v Bánovciach n/Bebravou.
Určite sú vhodné čižmy nad kolená keď nosis rada sukne vyzerá to veľmi pekne aj s krátkymi nohavicami pekné hrubé pančuchy a budeš vyzerať štýlovo .Je v nich teplo neoziabu kolena môžem odporučiť z vlastnej skúsenosti .😊
@tilly ak to vhodné zladis, tak aj hej... Ale tak aké cizmy, do akej práce, mate dress code?