Čižmy nad kolená, nadkolienky

tilly
28. nov 2024

Kočky, sú vhodné čižmy nad kolená do práce? Keď robíte s ľuďmi? Nosím väčšinou krátke sukne a nohavice a potrebujem čižmy na zimu, teraz ešte nosím lodičky. Klasické čižmy sa mi nepáčia. Mám buď kotnikove, "kovbojske" ale nie divoké a uvažujem nad takými jemne nad kolená, len teda neviem, či je to dostatočne seriózne 😅. Bežne na ulicu v pohode, ale do práce?
Väčšinou nosím buď kratšie šaty, alebo krátke gate, také suknove a sako, alebo krátku sukňu, sako. Najdlhšie tak 10 cm nad kolená, ale ja mám dlhé nohy (180 cm).
Uvažujem, či potrebujem ďalšie topánky 😄😄. Chápete, nie 🤣🤷‍♀️🙊.

domiklik
28. nov 2024

@tilly ak to vhodné zladis, tak aj hej... Ale tak aké cizmy, do akej práce, mate dress code?

ada_alica
28. nov 2024

@tilly podľa vhodné niečo takéto, nie tie na ihlickovom opätku, za mňa také vyzerajú ako do baru

tilly
autor
28. nov 2024

@ada_alica úplne bez opätku. Mám 180cm 😅

tilly
autor
28. nov 2024

@domiklik nie, úplne na voľnej nohe som. Len teda stretávam sa s ľuďmi.

thereisabear
28. nov 2024

Za mňa vhodné bez problémov.

tilly
autor
28. nov 2024

Takéto niečo?

tilly
autor
28. nov 2024
sandri
28. nov 2024

@tilly ked niekde zozenies, daj vediet. Uplne vazne, bez ironie. Ja mam 185 cm a cizmy nad kolena su otr mna utopia. Vsetky mi siahaju max do polky kolien a vyzera to na mne smiesne... Zial cizmy sa vyrabaju na univerzalnu vysku, nenasla som cizmy špeciálne pre vysoke zeny.

lenkakravcova
28. nov 2024

@tilly ono to asi závisí na tom, ako to ladí a vyzneje s celkovým outfitom. Môže to vyznieť romantický ale aj eroticky. Podľa toho aký typ sukní alebo nohavíc máš.

domiklik
28. nov 2024

@tilly uplne vpohode. Všetky sú pekne

tilly
autor
28. nov 2024

@sandri vidíš. Toto mi nenapadlo... dlhé lýtka.

zobaka
28. nov 2024

tie so si uviedla su paradne, ja tiez take nosim, som vysoka a robim s ludmi 🙂

tilly
autor
29. nov 2024

@zobaka ďakujem, tak už len aby sadla dĺžka...

eeffka
29. nov 2024

@tilly zavidim ti tvoj probblem, ja by som ich mala ako rybarske 🤣

tilly
autor
29. nov 2024

@eeffka 🤣každý má niečo iné. Dokonalý nie je nikto.

eeffka
29. nov 2024

@tilly mas pravdu ja mam krasne usi 🤣🤣🤣

mk1111111111
29. nov 2024

nadkolenné môžeš kľudne nosiť, najlepšie, ak by neboli veľmi nad koleno, potom to kazí dojem a veľmi nad koleno je vhodné skôr na voľný čas. Samozrejme treba zvoliť kvalitný materiál - kožu a nie lakovaný. Inak, ja v poslednej dobe mám radšej čižmy , čo siahajú tak do pol kolena, ak sedí horná šírka, pôsobia krajšie a lepšie sa v nich sedí, ako v nadkolenných. Ešte nosím pod kolená - ale na ihličkách, ale to sú iný štýl, musí byť mierne nahrnutá sára a jemnejší materiál, ale to sú len také, prebehnúť z auta do interiéru a sú vhodné aj na spoločenské udalosti, ak sa nechcem prezúvať. Ale do práce ich nosím a véééľmi rada

lusyc
29. nov 2024

Neviem, či celý deň v práci to bude pohodlné. Aj teplo aj na sedenie.

tilly
autor
29. nov 2024

@mk1111111111 u mňa asi tie veľmi vysoké nehrozia, teraz ma upozornila kočka, že pri mojej výške asi nezoženiem úplne vysoké. Jasne, jedine koža a kvalitná, na to si potrpím. A keď ich máš do polovice kolena, neodiera to?

tilly
autor
29. nov 2024

@lusyc ja málo sedím v kancelárii a to sa môžem prezut, skôr teda uvažujem nad šoférovanim. Si mi dala chrobáka

elis248
29. nov 2024

Trošku mimo tému, keď si taká vysoká, tak asi máš aj väčšiu veľkosť topánok. Ja mám 176 cm a veľkosť topánok 42. A niekedy mi ani tie 42 nesedia, záleží aké topánky. V akých kamenných predajniach kupuješ topánky? Cez internet oblečenie a topánky nekupujem, potrebujem si vyskúšať na predajni. Takže nakupujem iba Deichmann alebo niekedy predajňa Gabor v Bánovciach n/Bebravou.

tilly
autor
29. nov 2024

@elis248 mám 41/42 99% vecí nakupujem online, nemám čas ani chuť behať po obchodoch. A keď náhodou, tak v BA v nivach v humanicu majú dámske až po 44.

sandri
29. nov 2024

@elis248 Gabor je super. Ja mam lodicky 41, ale cizmy 42. Lodicky kupim bez problemov v Hogel, ak chcem menej kvalitne, tak aj Deichmann. Cizmy skor Gabir, Rieker alebo Ecco. V Ecco su mi dobre aj 41.

renatablazejova
6. dec 2024

Určite sú vhodné čižmy nad kolená keď nosis rada sukne vyzerá to veľmi pekne aj s krátkymi nohavicami pekné hrubé pančuchy a budeš vyzerať štýlovo .Je v nich teplo neoziabu kolena môžem odporučiť z vlastnej skúsenosti .😊