Čierna sukňa

11. dec 2023

Ahojte,

vedeli by ste mi prosim poradit? Mam tuto suknu co je na obrazku a neviem ako a co mam dopasovat. Mam cierne stekle k tomu. Je to do kanclu. Neviem co navrch. To co je na fotke sa mi nepaci. Neviem ake farby , nic. Lebo nechcem byt cela cierna a teraz v zime by som si dala cierne silonky. Tak ten vrch chcem nejaky iny.. Uz som z toho chora.. 🤦😭

natall113
11. dec 2023

Vrch bielej farby bude určite fajn

melanta
11. dec 2023

Obtiahnuté body, jednofarebné, viac menej akejkoľvek farby.

cookie29
11. dec 2023

Zalezi od postavy?

moonlight1210
11. dec 2023

Akykolvek farebny, len viac-menej obtiahnuty top. Nemusi byt vypasovany natesno, ale mat krivky.
Nic volne, previsajuce, oversized.
Vystrih podla typu prace. Sperk detto.

Celkovo nechapem za posledne roky styling na tychto strankach, ked krasnu vec takto doslova zabiju. Kto im toto navrhuje na fotenie? Vzdy to vyzera, ze na modelku nahadzali prve veci z kopy, co boli navrchu.

trema
11. dec 2023

Ja nosim svetre, cim vacsie, tym lepsie.. nenosim k tomu nic obtiahnute 😀

melanta
11. dec 2023

@moonlight1210 tiež niekedy žasnem, čo dokážu zladiť. Kúsky samostatne pekné, ale spolu úplne nekompatibilné. Mám pocit niekedy, že čím viac to k sebe nepasuje, tým akože lepšie.

simsalabim
11. dec 2023

Ja mam podobnu suknu a nosim k nej jednofarebny pulovrik z jemnej hladkej pleteniny.

cookie29
11. dec 2023

@moonlight1210 no ked sa na tu stranku pozries, tak vsetko maju tak nastylingovane :(

kofa77
11. dec 2023

jemne kasmirove, vlnene svetre, volne, rolaky, sedy, olivovy, bordovy, oversize..
to by som brala ja, neznasam nic, co je obtiahnute, ziadne krivvky a tak.

kofa77
11. dec 2023

a odstavajuce cizmy od noh, take ako kvety v kvetinaci 😀

eternity24
11. dec 2023

No ako… k čiernej sukni môžeš všetko. Bluzku - červenú, bielu, s gulickami, tigriu… alebo koselu toez bielu alebo inej farby, sivú, fialovú. Rolak môžeš tiež , sveter, kadečo. Možnosti je veľa preto nerozumiem tvojej dileme.

martinka13
11. dec 2023

Mam rovnakú. Nosím voľný bledomodry tenký stevter, rovnako zapravený do sukne ako na obrazkoch

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barborachors
11. dec 2023

pulovre a roláky a nesmrtelna biela kosela zapasovana do sukne. Ja takéto veci nosim aj s mikinami a teniskami, taky ten street štyl a v tom sa aj citim dobre. Ten outfit na obrazku sa inak nepaci ani mne.