ahoj kto nakupuje na shein, býva tam po lete výpredaj na letné veci ako býva u nás na slovensku na letné veci v obchodoch?
@zelenakobyla123 3e tam stojí taky tajobycajnejsi top 😀
Aj tak sú tam nádherné veci do 10€ lacnejšie nebudú nikde, akcie tam prebiehajú stále, majú tam milión vecí dokopy, nemajú cez leto letnú a cez zimu zimnú kolekciu. Zľavy sú tam nejaké stále, treba to pozerať.
@zelenakobyla123 mne ukazuje take zľavy 5%-10%.. preto som sa pýtala.. nepríde mi ako zľava ze z 5,00 na 4,75
A čo by si chcela za 0.50 eur? Pozri položku kde normálna cena je 20 eur a pri 10%budes mať dole 2eura. A kde na Sk si videla väčšie zľavy na eshope pri takýchto zanedbateľných položkách?
@matullienka vravím že cakam že tam bude niečo z 15 eur na 50centov ? či vravím že mi pri položkách ukazuje dole 15-30 centov max ?? čítanie s porozumením moja, len sa pytam či tam budú nejaké letné zľavy ako býva na slovensku po lete výpredaj na letné oblecenie, napríklad 40- 50% alebo tak. nepíšem že cakam že oblecenie bude po 50 centov kus
Shein je rovnako ako Aliexpress tam nič také nečakaj
@matullienka dobre vďaka za odpoved 😄 z aliexpress som nikdy neobjednavala tak neviem ale asi myslíš že ceny sú pevne po cely rok a občas býva pár centov dole
Presne tak, ešte mávajú pri väčších nákupoch nad určitú sumu zľavy potom z ceny a nejaké body viem, že sa dajú uplatniť
@matullienka ja som pred týždňom spravila nákup na sheine vo výpredajoch v hodnote 70€ a platila len 9€... Takže sú tam výpredaje a dosť dobré 🙂
@valeriakadarova to znamená, ze keď vieš ze si mala platiť 70 a platila 9 ze si asi mala nejakú zľavu, nie výpredaj 🙂
Snáď sama viem čo som mala ;) boli to veci, ktoré bežne stoja 10-15€ a vo výpredaji stáli 1-1,50€ 🙂
@valeriakadarova tak to dobre si vychytala 🙂
Viete tam kúpiť letný top za 3€ ako basic cena, aký väčší výpredaj by ste chceli?😀