Ahojte žienky. Tento rok sa chystám na dve poznávačky v lete, Rím a Solún. Nakoľko tam bude riadne teplo a predpokladám že budeme veľa chodiť, chcem sa spýtať či by ste odporučili Birkenstock šľapky. Ak áno či jednoremienkove alebo tie Arizona dvojremienkove. Tiež má zaujíma či je lepšie ak bude remienok kožený alebo semiš. Ďakujem krásne za zodpovedanie mojich otázok 😊😊
Sú fajn...za mňa viacremienkové a kožené
Ja v lete nosím iba Birki Arizony kožené. Aj na niekolkohodinove poznávačky.
Birkenstock su naj😍😍😍 ja mam „klasika“ medziprstove milujem ich
@klaudi_025 na dlhe chodenie sú naj podľa mňa Arizony. (Mám Madrid kozene, Boston semisove a Arizony kozene aj semisove).
Pocit pevnejšej nohy budeš mať asi v kožených.
Pozri si ešte výstelku, ja si kupujem extra soft (modré označenie) pre pohodlnejšie chodenie.
A tiež si pozri ešte tvar, či narrow či regular fit. Ak máš širšiu nohu, kúp si isto regular. 🙂
@mrs_potato ďakujem krásne toto mi najviac pomohlo pri vybere 😊😊
@mrs_potato to som ani netusila ze existuju extra soft...mam len prve velmi kratko
Baby, a v čom sú tieto šlapky iné, ako ostatné rovnaké typu? Lebo mne tá cena príde šialená oproti napohľad rovnakým. Nikdy som ich nemala, preto fakt neviem... a čítam samé chvály, tak možno by som na leto dala jedny...
@rusalinka sleduj v zime zlavy, tiez mi prisla cena sialena, ale velmi sa mi pacili a na About you som kupila v novembri za 46€. Niektorych cena tak neklesne, ale tie co som chcela boli za 46, takze som do toho isla. Mam ich teda len velmi kratko ale celkom sa mi pozdavaju
@katkaseiner a v čom badáš rozdiel, oproti takýmto istým (vzhľadovo), napr. obyčajným z Deichmanu?
@mrs_potato ako prosim ta zistim ktore si extra soft? malo by to byt v popise?
@rusalinka z deichmanu som nemala ale dcera mala podobne. Za mna v nich noha lepsie sedi, proste nestojis akoby na nich, ale v nich...neviem ci chapes ako to myslim
@katkaseiner asi áno, rozumiem 🙂 no nič, pôjdem asi vyskúšať teda 🙂
Mozem sa spytat?
@mrs_potato
Nestupas na tie vyvysene okraje? Ja som vzdy rozmyslala, ako v tom ludia chodia. Nikdy som sa take neodvazila kupit
Baby, sedia aj na chudsie, uzsie chodidlo?
@rusalinka Čo ja viem tal Birkenstock su ortopedicke. Našej nohe najviac ulahodia ortopedicke topanky. Cena je vyssia, ale vzdy sa da nejaka zlava. Ja ich teda tento rok poskusam riadne.
@snowflakenel da sa vybrať medzi regular - klasicky siroka noha a potom narrow - tie su urcene pre uzke chodidlo. A estra soft maju ako pani pisala taky modry napis. Je to vzdy aj v popise.
@mk1111111111 Vies čo nestupam, lebo ja si kupujem tie širšie (regular) a môžeš si nastaviť ešte aj remienok 🙂
@katkaseiner Ano, keď sa pozrieš na výstelku, tak buď máš napísané veľkosť čiernou farbou alebo modrou. Modrá znamená, že je to extra soft výstelka 🙂
@snowflakenel sedia, ale pozri si narrow fit (spoznas aj tak, že na výstelke je znacka chodidla, ak je chodidlo vyfarbene farbou, je to narrow fit. Ak nie je vyfarbene, iba sú nakreslené obrysy, je to regular, čiže širšie. 🙂
@katkaseiner takto vyzerajú tie extra soft
@snowflakenel a tu sú značky úzka vs. Normálna noha:
@klaudi_025 ja mám kožené s jedným remienkom, podľa mňa sú lelegantnejsie a pekne úkazu napr aj k madeirovym šatám alebo bavlnenym/lanovým šatám. Tie svojremiwnlove mi prídu tak viac k rifliam. A sú pohodlne. Ja som v nich bola minulý rok 4 dni vo Viedni a nohy ma vôbec neboleli.
@mrs_potato ahaaa, takze modre pismo...dakujem krasne
@mrs_potato vdaka za info, ja by som to nedala, ja neznasam stupit na vyvyseny okraj slapky. Asi som ja nejaka smatlava 🤔🤣
@klaudi_025 ja nosim birkenstock Madrid - kazde 2 roky si kupuju nove, protoze jsou vzdy uplne ko 😂 ale ja je teda nosim denne, v lete (pokud neprsi), tak zadne jine nenosim. Prochodila jsem v nich Budapest, Kodan, Rim, Korfu - vsechno vydrzely. Kupuju si jen s kozenym paskem 🙂