Biela košeľa na svadbu

bambi3310
29. sep 2024

Ahojte, bola som pozvaná na svadbu a potrebujem vedieť či môžem ísť aj v bielej košeli ,ďakujem .

h2
29. sep 2024

@bambi3310 V bielej košeli a...? Čo k tomu?

solange7
29. sep 2024

@bambi3310 ako ti vobec napadlo, ze je biela kosela nevhodna?

minenkak
29. sep 2024

@bambi3310 no iba v košeli určite nie,a ani nie v dlhom košeli, opasok a vysoké čižmy

koniarova
29. sep 2024

A k nej čo?

banalu
29. sep 2024

Takto ano

danyelia
29. sep 2024

Ahoj, no neviem, toľko krásnych šiat je a Ty chceš ísť práve v bielej košeli 🤔 Ja by som nešla - do práce, na rande, do mesta...ale na svadbu? Nehodí sa to.

bambi3310
autor
29. sep 2024

@h2 čierne nohavice

bambi3310
autor
29. sep 2024

@solange7 lebo minule som bola s rodičmi a mamina mi povedala, že biela nemôže byt lebo že v bielom musí byt len nevesta

1ryba
29. sep 2024

Úplne v pohode. Je rozdiel biela košeľa a biele šaty.

kitycat
29. sep 2024

No ka neznasam cierno- bielu kombinaciu, najvacsia nuda, nemas pekne jednofarebne saty?
Cervenu tiez nie, hrozne krici 😃

januska12323
29. sep 2024

Akože fajn keď iné veci nemáš /nemôžeš si dovoliť kúpiť. Ja by som prehrabala skriňu a našla niečo veselšie, predpokladám, že si mladá žena.

jaskolka
29. sep 2024

To nemáš nejaké šaty? Mne to príde divne, ísť na svadbu, akoby si šla na dajakú prechádzku ci do prace - nohavice a košeľa. Nejde ani tak o farbu košele, ale o to, že je to veľmi "jednoducha" kombinácia.
Pripadne si požičaj od kamošky, ak fakt nič nemáš v skrini, ale čierne nohavice a biela košeľa - nuda, nuda nuda na svadbu

mane01
29. sep 2024

@bambi3310 za mna uplne v pohode, tiez by som radsej kupila nieco, co este vyuzijem ako plesove saty, ktore budu stat v skrini. Chapem, ze zeny, co chodia na ples a tak ich vyuziju, ale ja na take akcie nechodim, cize urcite by som isla do niecoho takehoto…

joannita
29. sep 2024

@bambi3310 urcite mozes aj s ciernymi gatami. Ano je to nuda, ale je to v poriadku. Dala by som k tomu aspon nejaku peknu zlatu, striebornu alebo inu vyraznu kabelku, listovu samozrejme a vyraznejsie doplnky.

janicast
29. sep 2024

@bambi3310 za mňa určite nie..rodinná oslava ôk,ale svadba nie.

janicast
29. sep 2024

@bambi3310 ja s mamou súhlasím a čierne gate už vôbec

bambi3310
autor
29. sep 2024

@jaskolka ale tak ja som študentka ešte

jaskolka
29. sep 2024

@bambi3310 veď práve preto, na mladé dievča je milión krásnych šiat, a pritom vôbec nemusia byť drahé.

1ryba
29. sep 2024

@bambi3310 vôbec si nerob hlavu. Čierno biela kombinácia je klasika, ktorou nič nepokazíš. Určite lepšie ako nejaké gýčové šaty. Keď zvolíš lodičky vo výraznej farbe napr magenta, k tomu výrazné doplnky, pekný lak na nechty, bude to fajn. Niektoré sa navlečú síce do šiat, ale vyzerajú ako kolotočiarky. Keď nemáš peniaze na rozhadzovanie, vôbec si nerob hlavu z toho.

koniarova
29. sep 2024

@1ryba súhlasím. 👍Žiadnu vedú by som z cudzej svadby nerobila.

h2
29. sep 2024

@bambi3310 Biela košeľa a čierne nohavice? To budeš vyzerať, že si si na tú svadbu odbehla od priehradky v banke. Biela košeľa nevadí, kvôli farbe, ak si k nej dáš napríklad dlhú jednofarebnú sukňu, napríklad tmavomodrú, alebo červenú.
Ak ti mama hovorí, čo si máš a čo nemáš dať, nech prejde od teórie k praxi a niečo ti kúpi, alebo aspoň požičia svoje, určite má vhodnejšie šaty na svadbu, než je biela košeľa a čierne nohavice.

janci27
1. okt 2024

biela kosela a cierne nohavice, mne to pride skor ako pre casnika. Toto urcite na svadbu nie, skus inu bluzku k tym nohaviciam nez bielu