Ahojte, bola som pozvaná na svadbu a potrebujem vedieť či môžem ísť aj v bielej košeli ,ďakujem .
A k nej čo?
Ahoj, no neviem, toľko krásnych šiat je a Ty chceš ísť práve v bielej košeli 🤔 Ja by som nešla - do práce, na rande, do mesta...ale na svadbu? Nehodí sa to.
Úplne v pohode. Je rozdiel biela košeľa a biele šaty.
No ka neznasam cierno- bielu kombinaciu, najvacsia nuda, nemas pekne jednofarebne saty?
Cervenu tiez nie, hrozne krici 😃
Akože fajn keď iné veci nemáš /nemôžeš si dovoliť kúpiť. Ja by som prehrabala skriňu a našla niečo veselšie, predpokladám, že si mladá žena.
To nemáš nejaké šaty? Mne to príde divne, ísť na svadbu, akoby si šla na dajakú prechádzku ci do prace - nohavice a košeľa. Nejde ani tak o farbu košele, ale o to, že je to veľmi "jednoducha" kombinácia.
Pripadne si požičaj od kamošky, ak fakt nič nemáš v skrini, ale čierne nohavice a biela košeľa - nuda, nuda nuda na svadbu
@bambi3310 vôbec si nerob hlavu. Čierno biela kombinácia je klasika, ktorou nič nepokazíš. Určite lepšie ako nejaké gýčové šaty. Keď zvolíš lodičky vo výraznej farbe napr magenta, k tomu výrazné doplnky, pekný lak na nechty, bude to fajn. Niektoré sa navlečú síce do šiat, ale vyzerajú ako kolotočiarky. Keď nemáš peniaze na rozhadzovanie, vôbec si nerob hlavu z toho.
@bambi3310 Biela košeľa a čierne nohavice? To budeš vyzerať, že si si na tú svadbu odbehla od priehradky v banke. Biela košeľa nevadí, kvôli farbe, ak si k nej dáš napríklad dlhú jednofarebnú sukňu, napríklad tmavomodrú, alebo červenú.
Ak ti mama hovorí, čo si máš a čo nemáš dať, nech prejde od teórie k praxi a niečo ti kúpi, alebo aspoň požičia svoje, určite má vhodnejšie šaty na svadbu, než je biela košeľa a čierne nohavice.
biela kosela a cierne nohavice, mne to pride skor ako pre casnika. Toto urcite na svadbu nie, skus inu bluzku k tym nohaviciam nez bielu
@bambi3310 V bielej košeli a...? Čo k tomu?