Barefoot dámske vo výpredaji

sandra49
25. dec 2023

Ahojte. Poraďte prosim eshop kde by som mohla kúpiť dámske zimne barefoot topanky vo výpredaji. Teraz začnú povianocne a novoročné výpredaje, lenže stránok kde predávajú bf obuv je strašne veľa a neviem ci aj na takuto obuv byva vypredaj. Ďakujem

sims122
25. dec 2023

@sandra49 maxatko ma 20 percent už aj na zľavnený tovar. Ja som objednala deťom ale majú aj pre dospelých.

sandra49
autor
25. dec 2023

@sims122 pozriem ďakujem krasne🙂

sandra49
autor
25. dec 2023

@sims122 uff vôbec nemajú moje číslo, asi uz je všetko vypredané

bamboa
25. dec 2023

@sandra49 skús pozrieť bububu.sk

sandra49
autor
25. dec 2023

@bamboa dakujem pozriem

sandra49
autor
25. dec 2023

@bamboa
@sims122 inak baby, pre dospelého treba brať topánku s nejakým nadmerkom alebo presne podľa vnútornej dĺžky veľkosť?

majamat
25. dec 2023

@sandra49 vacsinou na strankach uvadzaju vnutornu dlzku topanky, ciz k svojej dlzke nohy si musis pripocitat nadmerok do dlzky, do sirky malinko tiez, ale hlavne do dlzky.

neviem aku znacku chces, ale napr Fare Bare na ich oficialne j stranke mavajuc asto +15% a maju pomerne lacne topanky.
no mam aj OK bare a Shapen a tieto Fare maju taku inu spicku, taku hranatejsiu pri malicku.

sandra49
autor
25. dec 2023

@majamat a koľko je ideálny nadmerok do dĺžky? Aby v tom noha bola spokojná.🙂 totiž, prvý krát si idem kúpiť takúto obuv. Dcerke kupujem ale pri deťoch to je ine keďže im rastie noha.
Pozriem tie značky co si písala. A to je dobre ci zle keď ma hranatejsi tvar? Ja mam nohy okej, sumerne aj prsty aj palec.

sims122
25. dec 2023

@sandra49 dôležité je vedieť akú máš nohu, si širokú, klasickú, úzku, aký tvar, akú máš patu atď atď.. Skus sa pridať na Facebooku na stránku Bose nôžky bez prekážky a tu je info o nadmerku
Tam ti aj píše ze dospelí znesú menší nadmerok ale tak minimálne aspoň 6 mm by trebalo do dĺžky.
https://www.google.com/amp/s/www.stastnenozky.s...

majamat
25. dec 2023

inak OK bare maju tiez dobre ceny, aj Rockspring su , ale ta nizsia rada.
minule som zachytila zlavy Be lenka, no nejak som ich nevyuzila a pozeram, ze teraz su uz ceny vyssie. no snad budu este.

tusim som niekde citala, ez nadmerok by mal byt okolo 8-12mm, ale tiez zavisi od otho,c o znesies a vseobecne v sandalkach asi mensi, lebo tam mozes mat nohu od okraja po okraj, teda skoro a v zimnych botach je lepsie mat urcite viac. keby treba hrube ponozky.

inak tie Fare maju pomerne velke cislo, su vacsie ako OK bare a Shapen.

majamat
25. dec 2023

@sandra49 inak ja som si prve boty kupila pred par mesiacmi.
a stale neico pridavam.
mam tie Fare dvoje ( len pozor, lebo oni maju aj klasicke boty ) a teda Ok bare mam cizmy, ale skor prechodne. su tenke. a Shapen mam tenisky a dcere som kupila zimne., bezne som nosila 39, v minulosti 38, ale noha sa mi roztiahla a v beznych botach som nemala dost miesta, aj ked som hladala tie siroke. nevadi mi, ked amm vacsi nadmerok.
no tym, ze BF boty su sirsie, nepotrebujem vacsiu topanku, tka v pohode aj tieto Shapen zimne obujem 38. no OK bare su mi 38 natesno ( zobrala osm ich, lebo uz vacsie nemali ) Fare jednoznacne 38, lebo su vacsie, ale prve som vzala tensiky 39 a su mi vacsie. SHapen v pohode 39,a le teda vyzera, podla tych zimnych, ez aj 38 mozem.

sims122
25. dec 2023

@sandra49 tak najlepšie by bolo vyskúšať niekde v kamennej predajni, aby sadli na dĺžku aj tvarovo, nechať si poradiť, keďže každá značka vyrába na iné typy nôh

majamat
25. dec 2023

tu je znacka Fare, verzia Bare ( cize Fare bare ) su BF boty https://www.fare.cz/barefoot/kategorie mam pocit, ez to maju dost vypredane, lebo som pozerala a z niektorych nemaju moje cisla.
ok bare - https://www.okbare.cz/ ( mam pocit, ze to lepenie nie je tak pekne urobene, no za tu cenu sa nedivim. zatial ich moc otestovane nemam, lebo nebolo na ne pocasie.
Rockspring - https://www.rockspring.cz/damska-obuv/barefoot ( maju tam aj verziu premium - to ej vyssia rada )

majamat
25. dec 2023

@sims122 len skoda, ez tych predajni je malo.

majamat
25. dec 2023

ozaj aj Protetika maju fajn cenu a Bata ma tiez BF verziu.

no vseobecne, asi su kvalinejsie tie lepsie a drahsie znacky. teda myslim si.
dcera bola v tych zimnych Shapen vonku na snehu,ktory sa topil. prisla domov, vzrchu boli total mokre, ale vovnutri skoro vobec.

treba ich samozrejme impregnovat.

sandra49
autor
25. dec 2023

@sims122 nemám fb ale dakujem, takže podla typu nohy..ja si myslim ze mam klasicku ale neviem 😅 určite by bolo lepšie ist do kamennej predajne ale na eshopoch sú vzdy vyššie zľavy. Skúsim si niečo prečítať o tom type noh🙂
@majamat ďakujem za podrobné nasmerovanie 😊 neorientujem sa v tých značkách. Len v detských. Páčia sa mi od bé Lenka ale sú cenovo nad môj rozpocet, preto ma zaujímalo ci bývajú výpredaje.. a tiež by som si vybrala z froddo tie sú cenovo pre mňa okej len som sa nedopatrala k mojej veľkosti z tých co sa mi páčia 😅 co sa týka nadmerku tak ja nemám rada keď mám väčšiu topánku, väčšinou sa mi vyzývajú, este aj cizmy s vysokou sarou. Takže nadmerok 0,5mm je asi pre mňa max znesitelny😅

sims122
25. dec 2023

@sandra49
Dcéra má klasickú nohu, ani úzku ani širokú a sedia jej protetiky a froddo. Protetiky su aj cenovo fajn. Ja mam trosku širšiu tak nosím anatomic tenisky, fare balerinky..
Možno ešte toto pomôže
https://www.google.com/amp/s/www.stastnenozky.s...
https://bosacik.sk/meranie
Cenovo dobre zvyknem kúpiť napr na topanky-detske.sk, capacky.sk. Treba si ale pozrieť rovnaku topánku na viacerých stránkach lebo meranie dĺžky sa môže líšiť.