Ahojte. Chcela by som recenzie tie ktoré máte tieto tenisky.. ako sa v nich chodí a či sú kvalitné. Ďakujem
@jaja1222 ja len od oktobra, cize budem mat rocne vyrocie zachvilu. neviem ci som to spravne naratala, ale som si uz nazbierala 22topanok, aj ked jedny podedila dcera, - Anatomic tenisky, kupila osm si male, ale ani ten material sa mi nepaci, zdaju sa mi tvrde a tlacili ma sviky.
skusila som znacky Anatomic, Be Lenka, Shapen, Fare, Saltic, Rocksprings, Ok Bare, Ellarte, Luks, Leguano, Vivobarefoot a skusila som dcerine sandalky Bosky ( ma nohu 38, ja 39, ale obujem aj jej mensie, len su mi tesne, niektore ujdu )
@majamat ja som zas čítala či myslím BF obuv. Ja že áno 😆 chcela som vyskúšať od barebarics tie tenisky čo som písala len tam boli recenzie aj dobre aj zle že sa šúpu a ja potrebujem nech mi to aj vydrží. Malému kupujem BF obuv jednu značku kozennu ale už ju nekúpim lebo ani ich poriadne nenosil a vyzerajú ako 100 ročne a to má už druhe a take sú ako tie prvé. A toho sa obávam preto sa pýtam na kvalitu a tak
@jaja1222 s tym veru moc neporadim. urcite ciastocne pri botach zalezi od pouzivania astarostlivosti, Barebarics su vlemi pekne, take moderne boty, preto aj mna lakaju. ja som si ale obzrela strasne vela znaciek a vselico sa mi paci, o tych co mam by som vedela nieco povedat, ale o kvalite aztak moc nie, lebo vsak ani jedny nemam dlhsie ako rok a teda kazda topanka je ciastocne sezonna, aj ked tenisky su vyuzitelne pocas roka asi najviac. no tym, ze mam topanok mnoho, tak ich dost prestriedavam.
mam 5 sandaliek a mam este aj jedny zabky, co nie su BF, ale rada som ich nosila.
tenisky nepremokave mam 3x
balerinky 4x
platenky/ letne tenisky/ mokasiny - aj s tymi, co som dala dcere ( moc ich nenosi ) 4x
cizmy 1x
zimne boty 3x
do prace mam boty 2x ( sadale a tenisky )
z mojich topanok mam najradsej:
- zo sandalok - zabkove sandalky so srdieckom od Shapen ( na siroku nohu, sali mi jak rit na serbel), fajn su aj zabkove sandalky BeLenka, ale vnutro pod chodidlom mi pride tvrdsie a viac sa mi v nich lepi noha o spodok, co je neprijemne a mna osobne cez leto z toho aj nohy palia,a le strihovo mi tiez sedia velmi dobre.
- balerinky - zial asi skoro iadne, jedine textilne Saltic su fajn, no naboso ma trosku jemne skrabkaju niektore sviky, ci okraje, inak su fajn
- tenisky - Saltic
- letne tenisky - Leguano - uzasne, uazsne, tiez Vivobarefoot - su krasne, vzhladovo, mam ich rada, vnutro trosku tvrdsie,a le dokazem v nich chodit bez problemov, mam ich rada, mokasiny od Luks - trosku som si zvykala a su mi v jednom mieste tesne, rpi palci mam vela miesta, lebo to nie je na tvar mojej nohy, ale su fajn.
cizmy - OK bare, s gumickami na lytku , mam stredne siroke lytko, vacsina ciziem mi nesedi, ale toeto ano a tvarovo velmi podobne Shapen, ci BeLenka, mam male cslo, cize nemozem do nich vlozku a torssku sa mi suchaju dole, co ma na zipse niekedy odiera, ale nosim cih len sem tam.
zimne - milujem Fare, vyborne su a celkom fajn aj Shapen, no aj cez ponozku citim svik vpredu. mam asi tiez trosku mensie cislo, elbo som kupovala dcere 38 a ja pouzivam skor 39. no musim povedat, ze Shapen znacka ma take vlekosti, ze obujem aj aj, no 38 mi je tak na hrane a 39 su mi trosku vacsie. cize mam sandalky radsej mense, ale tenisky vacsie. balerinky ani neviem, tiez mam tusim vacsie, nie su zle, len ma odietaju an pate ( zial, udel balerinok )
a zabudla som, do prace mam Rockspring radu premium - tenisky, su vyborne.
sanadlky Svatoshoes nie su zle, ale bnutro je tiez tvrde. no ten vrch je dobre tvarovany.
cize tie co mi sedia, su vacsinou na sirsiu nohu sand okrem Leguano a neviem ako Vivobarefoot. este zacisi aj kde je sirsia, ci cela, alebo len na prstoch. kazda znacka moze mat inak tvarovane boty.
@jaja1222 ja mám jedny barberics tenisky, klasické biele, sú v pohode. Jedine čo má mrzí, že som si nevšimla, že je to vegan "koža", takže mne to príde, že nie sú také priedušné a na jednom mieste sa mi zlomila tá koža. A dlho ma tlačila jedna teniska tesne pod členkom, akoby mi vnútro odieralo kožu. Ale mám ich asi iba rok. Inak som spokojná, páči sa mi, že nie sú úplne také barefoot. A ak ich znicim, asi kúpim znova. Akurát kožené.
zaujimave je, ez aj Barbora Piesova nosi Barebarics tenisky. som si ich nahodne vsimla v jednom klipe a potom v dalsich videach. a aj nazivo, hovorila, ze am s nimi spolupracu a miluje ich, ze ich ma strasne vela.
Mám a sú mi velmi pohodlné. Akurát sa mi trochu ťažšie obúvajú.
Baby, máte niektorá skúsenosť s týmito teniskami od be lenka? Mám veľmi rada tento typ pláteniek a mám ich viacero z bežných obchodov, ale všetky sú dosť úzke, takže mi tlačia prsty k sebe. Ja ich ale, trúbka, stále kupujem. Teraz som našla tieto BF, ale neviem. Boli by to moje prvé BF.
https://www.belenka.sk/barefoot-tenisky-be-lenk...
@vlucifuk v BF topankach nie je rozdiel len v sirke prstov, ale aj v nulovom drope a tiez podrazke, ktora je ohybna a tenucka, citis cez podrazku snat aj stebla travy.
toto je nieco, co moze robit ludom tazkosti ak maju techniku chodze nevhodnu pre BF boty. no nevadi konretne to steblo travy, alebo kamene, ale mne osobne a aj mnohym vadi rovny tvrdy beton. ten je najhorsi, ja vyhladavam diery, kamienky a hrbolceky na chodikoch 😀
samozrejme s BF sa zacat moze, ale treba s tymto ratat.
co sa tyka BeLenka topanok mne celkom sedia. mam sirsiu nohu., aj sisrsiu patu.
druhy prst je vacsi ci rovnaky ako palec, ostatne prsty su skosene. palec mi ide rovno a tak su aj strihnute tieto boty a priehlavok neviem, bud mam nejaky stredny, alebo skor vyssi. netusim.
no tenisky maju vyhodu, mozu byt vollnejsie, apson ja tak vseobecne tenisky nosim.
cize mne toot problem nerobi.
ozaj, Barebarics su tusim mestske boty a zda sa mi, ze tie az tak ohybne nie su. teraz neviem. je to dost netypicke pre BF boty.
no veru, tie co ma dcera nie su vobec ohybne. prakticky su to kompromisy. aj podrazka bude hrubsia, ako je bezne.
dcera ma jedny. ja som ich skusala, ale za mna su vovnutri akesi tvrd. mam od BeLenka zimne boty a sandale a teda vacsinou mi pridu take tvrdsie vovnutri, jedny sandale mi zvrchu sedia vyborne, aj tvarovo, dalsie maju svoje muchy.
nemozem si pomoct, ale tato znacka mi moc nesedi, no su aj ludia, ktorym sedia vyborne.
co sa tyka kvality, tak neviem. dcera ma mnohe dalsie, cize nosi rozne boty a Barebarics nema az tak dlho.