Ammyla tašky a kabelky

4. aug 2024

Čítam tu pár dobrych recenzii na ammyla tasky a kabelky. AkoZe možno sú fakt kvalitné kožené ale mne teda neprídu ničimm wau. Keby to na niekom vidím naživo tak si myslím že to je kabelka za pár eur a nie za stovku pomaly...aký máte názor? Páčia sa vám? Máte od nich nejakú?

galganka
4. aug 2024

Už štyrikrát sa mi stalo, že ma toto leto niekto zastavil a pýtal sa na kabelku. Trikrát z toho to bola Ammyla. Keďže ich sledujem, tiež ich v dave spoznám. Sú kvalitné, neokukané, vydržia a sú naše, slovenské. To ja na to.

autor
4. aug 2024

@galganka ďakujem za recenziu s môžem sa opýtať ktoré konkrétne máš?

autor
4. aug 2024

@galganka možno naživo sú zaujímavé, takto nejako na obrázkoch pôsobia na mňa tak nič moc. A oni asi nemajú bežné predajne však?

viestta
4. aug 2024

Ano, nicim neohuria, ale tym padom nadcasove. Je len otazkou vkusu ci clovek potrebuje nieco co je wau alebo nieco co mu vydrzi roky a prezije mnoho wau vln.

lossless
4. aug 2024

Mam od nich a som velmi spokojna, kvalitna rucna praca a nadcasovy dizajn.

galganka
4. aug 2024

Teraz najviac nosím Daisy, mám aj Lilly. Pokukujem ešte po Mamičke, alebo niektorej kreslenej. Alebo Veru "na zimu". 🤷🏼‍♀️

autor
4. aug 2024

@lossless ktoré máš?
@viestta ja tiež mám obyčajne kabelky rada, nie som nejako extra moderná a vyrazna, nosím obyčajné veci,takže nepotrebujem pútať pozornosť 😉🙈

viestta
4. aug 2024

ja velmi tazko hladam kabelku bez kadejakych blbosti, cinglatiek a ozdob. Tu by som si vybrala. Idem napisat Jeziskovi...

autor
4. aug 2024

@viestta ktorá sa ti páči? Tiež si chcem dopriať niečo kvalitnejšie. Veď si zaslúžim 🤣🤣🤣

autor
4. aug 2024

@viestta ja mám rada ľahké kabelky hlavne,lebo ja tam furt napracem plno veci. Chcem prejsť na menšie kabelky,lebo fakt zbytočne vláčim so sebou pol domácnosti hore dole 🤣🤣🤣

striga8658
4. aug 2024

Mám Lana a Lea, už štvrtý rok a vypadaju super, všetko sa mi tam zmestí, sú to veľké kabelky, ešte by som chcela nejakú menšiu.

gab
4. aug 2024

zo zvedavosti som si ich pozrela a zistujem, ze by som si z nich nevybrala, nakolko niektore z nich nemaju podsivku, je len cista koza vo vnutri.
Ja uz davno tuzim po kabelke od Dara bags.

autor
4. aug 2024

@viestta wau no priznám sa keď dom ich pozerala tam som došla do Max sumy 120 eur... Ďalej som nešla,lebo to už je nad môj rozpočet...

autor
4. aug 2024

@striga8658 tá Lea je krásna fakt. Aj cena ok. Akú nás farbu? Všetky tie ammyly sú najkrajšie v červenej farbe a to ja vôbec nenosím🤣🤣🤣a tu majú máš koženú či tu semišovu?

autor
4. aug 2024

@galganka tá Vera sa aj mne páči. Aj mamička a Lilly sú pekné, len neviem,to asi ledva veľká peňaženka a mobil by mi vosli...prosim tá do tej daysi sa ti čo zmestí? Na obrázku pôsobí väčšie aké rozmery píšu dosť malé...

katka700
4. aug 2024

@galganka Zmestí sa do daisy skladací dáždnik a kniha alebo je na to príliš malá? Podľa rozmerov to neviem odhadnúť.

galganka
4. aug 2024

@katka700 isto nie. Ani jedno, ani druhé. Ale keďže chodím s veľkým dáždnikom a knihy vláčim v taškách, tak mi to nevadí. Daisy je akurát nna telefón, peňaženku, kľúče, cukríky, vlhčené, vreckovky a poskladanú nákupnú tašku.

galganka
4. aug 2024

Akurát vyššie píšem, čo do nej vlezie. A hej, Lilly je totálne mini. Mám takú aj od Ľúbené, tam sa tuším volá Zoe, ak to nepletiem. Keď beriem tie, tak to sú iba telefón, kľúče a prehádžem nevyhnutnosti do minipeňaženky.

autor
4. aug 2024

@galganka aj som si myslela,že tá Daisy bude taká malá aj keď pôsobí väčšie na obrázku...tá je celkom pekná... A tie malé uška na nej ti nezavadzaju pri nosení ?

stanulienkat
4. aug 2024

Nepoznam tu znacku. Teraz som pozrela link a teda nuda. Bez napadu.

striga8658
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
striga8658
4. aug 2024

Kožená, v hnedej farbe

galganka
4. aug 2024

Práve za tie sa mi páčila. Že takú žiadnu ešte nemám. A nezavadzajú vôbec.
@stanulienkat kľudne nám sem hoď link, čo je podľa teba s nápadom. Možno objavíme aj my dačo nové. 🤷🏼‍♀️

stanulienkat
4. aug 2024

Na tychto sa za tie peniaze mohol dizajner viac vyhrat. Mne sa paci Bagger, Aldi, Diana Rodriguez, Cromia, Furla..z tych jednoduchsich Tommy Hilfiger..nenapada mi viac teraz

galganka
4. aug 2024

@stanulienkat aldi a cromia som musela vygoogliť, ale toto je zase všetko mimo môjho páčenia. Ani retiazky zlaté, ani pismenká po celej kabelke nemusím. A Diana R. ma z nejakého dôvodu vôbec neoslovila. Neviem prečo. Možno to dosť ovplyvnilo to, že do akej skupiny tu, na fb, či ig mrknem, všade sú tie jej kupóny. Ostanem ja pri Ammyle, Ľubivé, Lulobags a iných handmade od rôznych tetušiek.

muchotrafka298
4. aug 2024

Ja som tuto znacku vobec nepoznala, pozrela som a za mna nic. Jednoduche nicim nezaujimave kabelky. Ano su kozene, ale vacsina tych modelov na mna posobi dost obstarozne.

stanulienkat
4. aug 2024

@galganka tak samozrejme, kazdemu sa nieco ine paci. Mam rada aj decentne, elegantne bez potlace, jednoduche. No tieto sa mi zdaju fakt nuda. Bez inovacie, napadu, bez elegancie. Ako pise kocka vyssie-obstarozne.

galganka
4. aug 2024

@stanulienkat hej, vkus má každý iný, mňa len kúsok prekvapilo, že nuda. Lebo napr. Ammylu som si obľúbila práve pre to, že mi neprišli nudné. Aj ľudia, čo sa na ne pýtajú vždy povedia, že sú zaujimavé a netuctové. 😀
Asi si zase ja inak nudnú kabelku predstavujem.

majamat
4. aug 2024

ani sim nepoznala tu znacku. ako jedna z mala ma niekolko hnedych kabeliek - velkych.
uz dlho oberam peknu hnedu kabelku a normalne problem najst,